Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
9552
View
160
Reply

Tubuhku bukan untuk dijual - Kekrul

[Copy link]

Author: pencintaABC       Show all posts   Read mode

Post time 22-11-2019 07:18 AM From the mobile phone | Show all posts
ihtisyam1 replied at 17-11-2019 03:13 PM
Tak minat la filem mamat Ni berlakon.... Ai takkan pergi tengok, paskal pun I Tak tengok....

Paskal best bbanding citer mgarut lain
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2019 11:48 PM | Show all posts
Edited by Kangkung1M at 23-11-2019 02:00 PM
awex^returns replied at 20-11-2019 02:44 AM
semalam petang on the way balik kerja iols buka sinar macam selalutak tahu pulak si kekrol ni yang ...

Yelah, semua interview sama je isinya...

71.png

Ahad lepas tgk Melodi. Memula wartawan lokasi interview pasal Wira, rancak la fekrol bercerita. Dan dia masih up pasal tgn patah masa Paskal dulu, "ada lagi parut tak hilang lagi..." (minit 2:13)


72.png

Then wartawan tanya pasal teguran Dr. SMS yg dia padam tu.

Ni jawabnya..."saya tak nak komen apa-apa lah benda ni, saya rasa mcm tak yah komenlah, takpe lah, tak pe kot dorang boleh boleh cakap apa dorang nak, tu je..." (bermula minit 3:27)

Walau wartawan tanya berulang kali, fekrol masih tak nak komen pasal isu handstand keksa tu. Last sekali fekrol ucap ungkapan keramat "negara keluarga sama je..." hahaha.

Ni video interview tu.


Lepas tu bila Melodi kembali ke studio, ehhh tengok fekrol ada dgn fify.

75.png

Blah tak koser nak tengok...
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2019 01:37 AM | Show all posts
Edited by Kangkung1M at 23-11-2019 03:45 PM
Cekla replied at 21-11-2019 12:04 AM
mak mentua kekrul pun skrg ni berkawan dgn retis, gol2 atasan...tp jarang tgk laki dia join

Ha'ah feksenah skrg berkawan dgn selebriti, hartawan...

69.png

And selalu berpartay..."girls just wanna have a fun" katanya.

74.png

Nak tgk feksenah nari, swipe left video ke-3. Hahaha i kelakar dgr suara latar, sakan beri sokongan kat kekawan yg tgh ber-bossanova tu...

  

Lagipon feksenah pernah komen suami dia tua, so agak janggal la Tok Wan dibawa ke partay yg berkonsepkan young and hilarious cam gini...kan? Kan?

73.png
Screen capture kredit @inspektoremos21

Kesian gak kat feksenah ni, katanya penat galas tanggungjawab menanggung keluarga. Mungkin dgn cara berpartay seperti ini dapat melegakan duka laranya...kan? Kan?

70.png
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2019 03:34 AM | Show all posts
Edited by Kangkung1M at 23-11-2019 03:36 PM
iena_jr replied at 19-11-2019 12:57 PM
Omg. Ni perangai betul2 ke saje buat2 macam terencat

Hahaha entah la...cer tgk video masa dia jumpa Zizan Razak plak. Tahap teruja lain macam

76.png
Link Video: https://isdb.pw/upload5/34577988/2027721225996185226.mp4

Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2019 12:52 PM | Show all posts
at least ada kelainan sikit genre filem ni. Bukan setakat cerita cintan cintun je
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2019 01:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Kangkung1M replied at 18-11-2019 12:03 PM
Ko nak apo, Bedah? Sobab boss ko kodokut, budget pon ciput, nah ko ambik klon fekrol ni. Hashtag d ...

dlu ok je si mata merah ni skrg mkin poyo plak...try hard nk femes
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-11-2019 01:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Kangkung1M replied at 23-11-2019 11:48 PM
Yelah, semua interview sama je isinya...



Wartawan tu mesti rasa tak kuasa bila dia jwb negara keluarga sama..
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2019 08:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Kangkung1M replied at 24-11-2019 01:37 AM
Ha'ah feksenah skrg berkawan dgn selebriti, hartawan...



Huiihj galak sangat org tua ni komen kat Kj mcm tu.. kesian laki dia
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2019 09:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Kangkung1M replied at 23-11-2019 03:48 PM
Yelah, semua interview sama je isinya...



Hahahaha i tak tengok video tu tapi dr apa u tulis sudah menjengkelkan. Keluarga negara sama???what d fish
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2019 09:17 PM From the mobile phone | Show all posts
AshkieLa replied at 20-11-2019 12:44 AM
movie2 Jackie Chan..
semua aksi heavy stunt yg dia buat sendiri...
bila ending tu tunjuk BTS...  ...

Kan..... Td tertengok the making of...wira. Si fakerul ni memang sengaja nk buat stunt smpai si adrian tambah scene..itulah yg dia cederanya. Dia ngaku dlm vid sebelum ni dia kata tlbih yakin gi terjun tu.....nampak tak dia mmg problematic???
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2019 09:17 PM From the mobile phone | Show all posts
AshkieLa replied at 20-11-2019 12:44 AM
movie2 Jackie Chan..
semua aksi heavy stunt yg dia buat sendiri...
bila ending tu tunjuk BTS...  ...

Kan..... Td tertengok the making of...wira. Si fakerul ni memang sengaja nk buat stunt smpai si adrian tambah scene..itulah yg dia cederanya. Dia ngaku dlm vid sebelum ni dia kata tlbih yakin gi terjun tu.....nampak tak dia mmg problematic???
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-11-2019 07:56 AM From the mobile phone | Show all posts
This post is password protected , Please enter a password 
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2019 09:09 AM | Show all posts
Kangkung1M replied at 24-11-2019 01:37 AM
Ha'ah feksenah skrg berkawan dgn selebriti, hartawan...

eh ya lah... aku baca post neksinah ni... macam
eh ko ni memang nak bagitahu dunia kau yang tanggung keluarga eh
nak bagitahu jugak yang laki kau tak bagi nafkah ke

pastu sejak kawan ngan mak2 datin ni
bukan main lagi
berjoget berbaju ketat
ada satu post yang dia cakap pakai cardigan anak dia tu
nak bagitahu yang dia dah kurus
lepas consume ubat kurus keknis
aku harap dia kena komplikasi buah pinggang dan organ
baru derang tahu erti penyesalan jual produk timbangkilo pada rakyat marhaen
jahat tak aku
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2019 09:45 AM | Show all posts
semalam kat hlive kekrul dijemput promo wira. ya Allah poyonya... orang tanya pasal perasaan berlakon dengan Yayan Ruhian, dia duk sebut : Kami , Fighter di Malaysia (ape yg menyebabkan dia boleh gelar diri dia fighter weh?
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2019 09:46 AM | Show all posts
Kangkung1M replied at 23-11-2019 03:48 PM
Yelah, semua interview sama je isinya...

semalam pun kat hlive duk mention lagi; 3 ligamen putus. 3 ligamen puus.tiga ligamen putus ...sampai abang jamil mamposs
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2019 09:50 AM | Show all posts

kenapa post ni kena masuk password? kena pm mintak psword ke
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2019 10:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Fakerul ni muka dia ala2 capik kail.. Kalau kata adik beradik pon org caya.. Nak ikutkan muka xde aura hero langsung.. Pelakon tambahan sesuai la.. Naseb body ok, tinggi jgk Dan boleh buat aksi.. Maka produser pon ambik laaa jd hero pilemmmm
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2019 10:01 AM | Show all posts
Edited by silampumeja at 27-11-2019 02:03 AM

chuols boleh masukkan yang dalam hlive semalam jugak....orang tanya apa ada pada wira untuk orang tonton? dia tak dapat nak bagi isinya pun... at least fifi ada cerita pasal isi movie...dia dengan bodohnya tak pandai nak ulas pon.

dalam interview kat mana...dia cerita memang dia request khas untuk buat scene action sendiri sampai adrian tambah satu scene dia terjun tu untuk dia. dan dalam scene tu jugak dia cedera putus ligamen tu which dia juga ngaku itu adalah salah dia sebab terlebih yakin terjun salah teknik.


see....dia memang ada problem. sendiri request, sendiri nak cederakan diri... dungu sangat
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2019 10:41 AM | Show all posts
xtw nape xpnah minat cte die nie...nk tgk paskal pon terbantut sbb de die
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2019 10:48 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.083020s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list