Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1234Next
Return to list New
6331
View
60
Reply

"Buat Kami Macam Musuh Negara, Makan Pun Macam Bagi Sedekah" - Raja Ilya Marah Siapa?

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 18-11-2019 11:11 AM | Show all posts |Read mode
"Ilya pun kerja airline juga sebelum ni, jadi cabin crew. Tapi, tak pernah sekalipun layan penumpang macam segelintir mereka sekarang ni."


Kenapa Raja Ilya marah-marah dengan sebuah syarikat penerbangan ni?




Kredit foto: IG





Menerusi perkongsian di Instagramnya, pelakon itu meluahkan rasa kesal terhadap Malindo Air kerana memberi layanan tidak semenggah.


Katanya, sudah banyak usahanya membuat aduan menemui jalan buntu. Semuanya tidak dilayan!


Menurut cerita pelakon itu, banyak pengalaman buruk ditempuhinya sepanjang menggunakan perkhidmatan syarikat penerbangan terbabit.




Kredit foto: IG



"Cabin crew layan dan sembang dengan penumpang macam musuh negara, nak hidang makan pun macam bagi sedekah.

"Bila batalkan ticket Dengan PNR yang sama, bagasi tak boleh nak tukar sebab polisi.

"Dah lama malas naik airline ni sebenarnya sebab benda-benda macam ni laa," luahnya yang berharap pihak berwajib mengambil tindakan segera.




  



Kata dah lama tahan sabar dengan syarikat penerbangan ini, kenapa masih naik Malindo Air? - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 11:26 AM | Show all posts
aku pernah jugak naik Malindo Air, tapi so far okay. kebetulan zis ilya naik pada waktu yg salah kot. sabo eh zis
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 11:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Naik malindo ka? Suami millionaire katanya khensz
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 11:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Kaya kan? Naik malindo jah?
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 11:49 AM From the mobile phone | Show all posts
hubby sheol lama2 tgk xmcm kekosen plak.. mcm rupa paras pelakon bollywood
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 11:50 AM | Show all posts
sampai sekarang iols tak boleh nak hadam yang umur dia baru 33.iols ingat dia baya2 che ta
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Malindo jarang nk bagi tiket murah
Tapi roti dessert domestik dia amatla lazat
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 12:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Malindo mahalll.
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 12:42 PM | Show all posts
Ayooooo ayoooooo ayooooo.
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 12:48 PM | Show all posts
naik malindo je?

dah tahu macam tu naiklah airlines lain next time
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 12:48 PM | Show all posts
ha ah malindo ni mahal gak flite dia.. jb-kl dlm rm190 ++ pastu tkde dpt air ke kacang ke.. naik firefly ade gak dpt karipap+air.. td aku tgk gi perth pun paling murah 800 one way..
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 01:00 PM From the mobile phone | Show all posts
So far aku naik malindo OK jer.. Maybe it's not your day..
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 01:26 PM | Show all posts
I dlu pn slalu naik malindo at least 2 mggu skali.. ok je xde pape.. kcg biskut air smua dpt..
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 01:52 PM | Show all posts
penah sekali je naik malindo, flight 830pm tapi 1030pm baru dapat boarding yach. domestik je pon.
sudahnya sebab penat sangat tunggu iols tido sepanjang perjalanan, so takdela kena layan macam pengemis oleh FA
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 02:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Kecoh la minah ni buk cekadak..malindo je kot
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 02:34 PM | Show all posts
setakat ni naik malindo ok je. mungkin terkena time dia la kot crew bad mood ke kan
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 02:42 PM | Show all posts
naik malindo tp harap dilayan mcm MAS kelas pertama........
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 02:45 PM | Show all posts
kalo nak dilayan bak permaisuri sila naik emirates etihad singapore airlines qantas 1st class ok?
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 02:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Naiklah MAS at least business class dptlah layanan tiptop
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 02:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Stewardess airline ni memang mostly macam minah rempit sikit. Pakai uniform pun macam ada selekeh. Training tak strict kot.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.101055s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list