Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
2139
View
42
Reply

Instafamous yg berbaloi untuk paid review

[Copy link]

Author: Ilailia    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 18-11-2019 11:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Ilailia replied at 18-11-2019 09:13 PM
Bad record kenapa. Nampak sgt iols tertinggal train. Tp buat review dgn dia followers n sales menc ...

yeke..nk try la...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-11-2019 07:28 AM From the mobile phone | Show all posts
suiskipas replied at 18-11-2019 11:12 PM
Kasi la clue yg clear sket...letak la gossip2 berkaitan...leh la kitorg decode

Nrdhyh. Yg ni i buat paid review i byr utk 3 slot kot tk silap. Dia post 1 kli je. Pstu i dm tk bls.  
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 10:07 AM | Show all posts
Ilailia replied at 18-11-2019 09:37 PM
Paid review nya mahal uolls.lebih dri RM500 tak silap. Mau kata tak sdp.

500?? Heh tak berbaloi bagi dia review.. nak termuntah tengok.
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 10:08 AM | Show all posts
Uols.. iols rasa si @nrhwz ke apa nama ig dia tu berbaloi gak sebab macam sedap apa sheols makan walaupun dok repeat makan tu jugak..
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 10:12 AM From the mobile phone | Show all posts
tzerya replied at 21-11-2019 10:07 AM
500?? Heh tak berbaloi bagi dia review.. nak termuntah tengok.

Nak tanya juga kalau paid review guna instafamous macam wana kamal tu mahal tak bayaran nya?
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 10:41 AM | Show all posts
Semua nama yg uols listkan ni semua pon iols x kenal

tua sgt kah aku ni?/
kehkehkeh
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 10:45 AM | Show all posts
Ilailia replied at 18-11-2019 09:37 PM
Paid review nya mahal uolls.lebih dri RM500 tak silap. Mau kata tak sdp.

wow mahalnya review dak tora  ni
tp bg iols si tora ni berbaloi kalau review makanan dgn dia

cara dia makan tu buatkan iols nak p makan hahaha
aritu dia ada review coffee shop dkt dlm UPM

mmg iols pegi
dan mmg sedap coffee and salted egg croissant kt situ

hehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 11:28 AM | Show all posts
berapa rate guna instafemes?
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 11:39 AM | Show all posts
80% igfemes dlm list ni iols tak kenal. sbb iols mmg tak suka bukak ig. but iolss suka review by adik beradik kak yus. yuhanis shazlini ke best2 and deolss mmg genuine review. but deols cuma akan review produk deols suka je hehe
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 01:17 PM | Show all posts
suiskipas replied at 18-11-2019 08:42 PM
Dr clue2 nama di atas...satu pon iols tak dapat teka...hahahhaha

hahahahah sama la kita. semua iols taktau siapa
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 01:43 PM | Show all posts
i follow arvienna tu.  seksi, mcm make over sket, dah maknya datin nurbani kan. tapi bile die review, die review kasi close up la. berbaloi tgknya. cume produk review idok la aku minat. x isap vape dan diet. so susah la nk market kat aku.
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 05:34 PM | Show all posts
Ilailia replied at 18-11-2019 09:37 PM
Paid review nya mahal uolls.lebih dri RM500 tak silap. Mau kata tak sdp.

sama macam Arviena..

nak revew food, sekali harung rm500.
celah mana kater nak nolong seller nya?

menolong, konsep nya bior la affordable.
level marhein bayar rm50 dah la.
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 05:37 PM | Show all posts
aku penah pakai review:-

odahthevasss
awekcendol

pastuu.. instapemes johor. lupa nama dia apa. lol
and lagi satu instapemes kedah syok sendiri. apa pom x dapat. haha
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 11:17 PM From the mobile phone | Show all posts
bellaa replied at 21-11-2019 05:34 PM
sama macam Arviena..

nak revew food, sekali harung rm500.

Kalau nk 50, bajet2.. sale pon bajet2 la dapat hehe bg iols kita as seller kena bijak menilai n memilih.. kena tengok range age followers dia.. tngok ramai tak orang komen.. setakat like tu boleh beli.. and target market kita apa.. apa yang kita jual.. so kenala sasarkn pada insta femes yang betul hehe as for makanan memang senang nak jual sebab semua orang suka..as long as sedap and harga okay.. tapi dek kerana viral.. cumi harga yahudi pon org samggup beli sebab psikologi marketing duk tengok semua org makan.. mcm sedap je kan hehe
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2019 11:26 PM From the mobile phone | Show all posts
And untuk setengah insta femes as dorg takes time nak kumpul follower (genuine followers) so make sense la kenapa dia cas mahal.. sebab nak review tu kita tumpang audiences dia.. perlukan effort k.. tenaga, masa.. nk setting background, plating as if for food product.. kalau utk cosmetic nak setting lighting, abis kos untuk dia prepare prop apa semua.. nak edit video lagi.. nak berlakon product korg best lg banyakk oo effort.. tapi taknak byr mahal sikit so as seller pandai la menilai jgn amik yg nampak nk duit je.. or asal boleh je promot.. rugi duit je.. mmg kne set bajet berapa n pm la insta femes yg korg dh aim.. dr tanya2 mcm ni dh la tak kenal pon siapa haha better korg pm tanya harga then baru tanya ada sesiapa tak pernah buat review dgn dia n how was the feedbackk

My experience antara yg genuine and quite affordable (rm100-200) fatin suhana, dena bahrin, aaa siapa lg eh.. hence still tgok markt korg la siapa.. kalau brg viral in trend utk bbnu ke definitely bukan dorg la hehe
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 05:31 AM From the mobile phone | Show all posts
husie91 replied at 21-11-2019 11:17 PM
Kalau nk 50, bajet2.. sale pon bajet2 la dapat hehe bg iols kita as seller kena bijak menilai n me ...

aku buat servis
-eyelash extension
-boost like & follower

oleh sebab nature of biz aku ni kecik2 je..  xde la gempak sgt.. so target aku mmg golongan 15-40. jantina both..

video semua dah siap sendiri.. tinggal instapemes up sendiri je kat story & feed.

bagi aku.. baek pakai IG Ads. link sekali kat fb nnt..

boleh select audience sendiri.. area yg nak ditarget. range umor. jantina & etc.

nak pakai khidmat instapemes ni boleh.. cuma tgk pada nature of biz kita.

macam i modal ciput, nak campak modal iklan sampai beratus2 watpa.. tu bagi aku lah. pandapat memasing yg dah try & error utk iklan2 ni.

Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 07:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Ilailia replied at 18-11-2019 02:38 PM
Aishah****** huhuhu. Lps sy post kt twitter baru dia upload video unboxing n i
Gmbr ig story 1 je ...

Xyahlah asterik tu xtau saper.

Hang nk yang followers berapa minima?
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 07:55 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 18-11-2019 08:17 PM
Dia kan seksi and mcm slutty. So xsangka la boleh naik pollower. Uols review brg apa? Kalau xnk sp ...

Rasanya tngok juga brng yng direview dngan jenis follower.
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 07:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Ilailia replied at 18-11-2019 08:37 PM
Paid review nya mahal uolls.lebih dri RM500 tak silap. Mau kata tak sdp.

Bodoh binti bangang saper percaya dia.
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 08:01 AM From the mobile phone | Show all posts
fealefea replied at 21-11-2019 12:43 PM
i follow arvienna tu.  seksi, mcm make over sket, dah maknya datin nurbani kan. tapi bile die review ...

https://www.instagram.com/p/B5EwZI0HbBf/?igshid=7re9x8r7h6il

Dia ni ke? Xler iols nk polo apatah lagi caya kt review dia. Baideway polowers beli ke haper komen 2 sajok?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.075782s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list