Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
5629
View
111
Reply

"Kalau Ban Netflix, Saya Akan Baring Depan Finas Tu"- Sharifah Sakinah

[Copy link]

Author: natrahn    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 20-11-2019 07:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Mula2 sekali kena tapis channel  kanak2 di Astro dulu.. Anak buah akak terpaksa lari ambil remote bila rancangan baby apa tunjuk adegan budak2 french kiss. Ya.. xde censor pun. Kokosen mungkin normal budak dua tiga tahun kissing gitu tapi bukan kita. Terperanjat dia..
Dan drama2 dlm astro tu oun sila tapis dulu. Punya banyak aksi x yg obscene ditayang sekalipun waktu azan berkumandang. So, walk the talk apa yg bawah kuasa SKMM ni dulu..
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 07:46 AM From the mobile phone | Show all posts
iriz88 replied at 19-11-2019 11:27 AM
Boleh laa aflix upload crita ceo ni time dia jd hero tuu. Tengok ethical ke idokkk heheh.

Ahahahahha!!!!
Mesti di nagis tepi bucu cabinet store room kat rumah dia, x keluar rumah sampai ajm..
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 07:50 AM From the mobile phone | Show all posts
chicozinn replied at 19-11-2019 11:46 AM
best sgat ke netflix ni?meollss noob bab2 ni sbab tgan xberjahit hp sgat kat umah

Netflix tengok kat tv lagi syok, chico. Akak selalu terlupa hp bila tengok movie @ back to back drama series ni.. Sebelum suami gi kerja je buka tv1 @ tv3 utk update semasa dunia. Lepas pukul 3, me time tengok netflix.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 07:51 AM From the mobile phone | Show all posts
mrsLucky replied at 19-11-2019 12:15 PM
Netflix murah dari Astro. Astro cete balang2 pas tu mahal. National tv memang dah lama tak jengok. L ...

Kan.. Parent la kena control. Sama gak mcm parental control kat laptop tu..
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 07:53 AM From the mobile phone | Show all posts
HoneyManjer replied at 19-11-2019 12:23 PM
team netflix poreberrrrrrrrrrrrrrrrr

tunggu disney+ plak masuk malaysia...pehnih beralih ke disne ...

Seronok oo dpt tengok cerita2 cartoon zaman dulu dan movies dgn anak2.. Bila gelak, reramai. Bila nangis pun reramai. Bila cute sangat, semua serentak waaaaaa... Itu la salah satu aktiviti family bonding dgn anak2 dan mak akak.. Ni di x sabar nak datang sini tengok season baru The Crown..
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 07:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Skuau replied at 19-11-2019 05:50 PM
Aflix ni menate apa pulok???

Iflix, Netflix, Aflix...
Sama jenisnya.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 08:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Managerara replied at 20-11-2019 04:55 AM
Sory i olls org kg nk tsnye..netflix ade movie je ke? Drama mcm greys An ade x? Then subtitle ade?

Documentary pun banyak, mana..
Setakat Netflix memang ada subtitlenya. Akak tengok drama series Mexico., Turkish, Russia, Europe bagai. China, Egypt, Iran, Korea, India, Bangladesh pun akak tengok. Yg x pernah tengok Philippines & Indon je. US, Australia & UK x yah sebut la kan. Obviously
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 08:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Kak-Leen replied at 20-11-2019 07:53 AM
Seronok oo dpt tengok cerita2 cartoon zaman dulu dan movies dgn anak2.. Bila gelak, reramai. Bila  ...

Kannnnnn tazzabarrrrr!!!
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 08:30 AM | Show all posts
aku bru jerk terminate ASTRO beralih ke NETFLIX
pndai2 pulak nak ban netflix
kang aku pun sama baring n guling2 kat finas
astro yg asyik ulang citer beribu kali x pulak dikisah
mahal pulak tu
mangkuk betul si tua sekoq ni
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 08:41 AM | Show all posts
best ooo netflix...tak sabar tggu part 4 money heist
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 08:52 AM | Show all posts
nak tanya, Netflix ni kalo nak tgk nak kena ada internet ke?
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 09:01 AM From the mobile phone | Show all posts
bakau_condong replied at 20-11-2019 08:52 AM
nak tanya, Netflix ni kalo nak tgk nak kena ada internet ke?

Yes indeed
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 09:02 AM | Show all posts
bakau_condong replied at 20-11-2019 08:52 AM
nak tanya, Netflix ni kalo nak tgk nak kena ada internet ke?

aah, kena ada internet/wifi

Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 09:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Ferr_Remy replied at 19-11-2019 07:12 PM
Diorg ni igt kalau ban Netflix rakyat Malaysia nak ke subs Aflix? Tu utk pprt blh la chuolssss. Haha ...

Kan kalau ban netflix aku lagi sanggup tengok batu bersurat drpd tonton astro/aflix/tv123
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 09:19 AM | Show all posts
carly_lah replied at 19-11-2019 11:05 AM
apa yg best netflix, iflix etc ni? carly x pernah subscribe...

oooo semua tu tiada sempadan hehehehhehe
boleh muntah tgk laki ngan laki kissing


Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 10:06 AM | Show all posts
setia menunggu Disney+ masuk Malaysia. cepatlahhhhh, boleh layan semua filam/ series/ cartoon dari Disney and Marvel
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 10:36 AM From the mobile phone | Show all posts
I have both Astro & Netflix. My hubs lyn EPL so dia sanggup langgan Astro till now. Netflix best sbb byk new & old series, movies & cartoons. Iklan pon xde & smooth watching. Undeniably, content in Netflix is uncensored. Even aku dah set profiles for my kids, they still can go to my profile & tgk yg bukan2, which i have reminded them never ever click my profile. Ok, now aku br start lyn Games of Thrones kt Astro on Demand. The shocking thing is, GOT uncensored too. Mcm Netflix dah..nudity, sex & what not. Emangnya Astro tak filter stories kt AOD kah?
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 11:18 AM | Show all posts
mamaneesa replied at 20-11-2019 09:02 AM
aah, kena ada internet/wifi

sy dok ulu sket, internet cam siput sedut
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 11:23 AM | Show all posts
kononnn...kat astro tu x ban pon
terkejut iols tgh tgk cite antu kat boo
tetibe adegan uhhh...ahhhh...kapel dok mengerang main pehtu termengah2
iols ingat jumpa antu..sekali...dok tindih2 atas katil...arghhhh...malu tgh tgk ngan family
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 03:06 PM From the mobile phone | Show all posts
bakau_condong replied at 20-11-2019 11:18 AM
sy dok ulu sket, internet cam siput sedut

pakai telco apa?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.094900s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list