Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
5632
View
111
Reply

"Kalau Ban Netflix, Saya Akan Baring Depan Finas Tu"- Sharifah Sakinah

[Copy link]

Author: natrahn    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 23-11-2019 08:49 PM | Show all posts
mamaneesa replied at 22-11-2019 07:18 AM
hahahahah....tak pasti la beradik beradik ke dorg tu

meols terkejut tiba2 Neymar keluar uolss!! Jadi cameo githoh!!
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2019 09:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 21-11-2019 06:29 AM
Apa maksud video walla? Cukup eh 15gb sebulan tuk tonton netflix?
Cam murah je rm20 je sebulan.
...

iols pakai digi unlimited+call pun free ke semua telco.. 150 sebulan. Kat rumah on kan hotspot tengok tv online sambil2 download runningman, main fb, whatsapp. Setakat ni ok je, xde sangkut2 pun.



Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2019 11:09 PM From the mobile phone | Show all posts
TerataiMelur02 replied at 23-11-2019 09:49 PM
iols pakai digi unlimited+call pun free ke semua telco.. 150 sebulan. Kat rumah on kan hotspot ten ...

Berapa gb sebulan? Ke unlimited iols ni tak paham sgt.
Td tgk pakej yg celcom rm98, 20gb monthly tp ade tambahan 20 gb utk wiken.
Pastu 100gb utk streaming mcm tgk netflix ni la.
Agak2 cukup ke 100gb utk layan movie ye netflix tu ye.

Pastu nk wat hotpot cukup ke 20gb anak suka tgk youtube.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2019 06:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 23-11-2019 11:09 PM
Berapa gb sebulan? Ke unlimited iols ni tak paham sgt.
Td tgk pakej yg celcom rm98, 20gb monthly  ...

Dia unlimited data..xde had gb. Tp better ikut uols punya kawasan la, kalo celcom yg mantap cari celcom.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2019 09:13 AM From the mobile phone | Show all posts
TerataiMelur02 replied at 24-11-2019 06:27 AM
Dia unlimited data..xde had gb. Tp better ikut uols punya kawasan la, kalo celcom yg mantap cari c ...

Iols ni  dah 16 tahun jd pengguna maxis

Tp rasa nk try telco lain plak,
Nk plak maxis dh makin slow tenet dan tak silap paling mahal berbanding telco lain kan.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2019 09:38 AM From the mobile phone | Show all posts
wordlife replied at 19-11-2019 11:52 AM
Netflix tu skrg jd platform utk family berkumpul ramai2 sambil menghabiskan masa. Orang dh muak dgn  ...

Ada subtitle bm x nok?
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2019 09:50 AM | Show all posts

certain movie ada subtitle bm. subtitle english memang konfem ada kat semua movie

Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2019 09:54 AM | Show all posts
patut ban la astro tu..dah la bayar mahal cerita pun asik repeat
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2019 10:33 AM | Show all posts
Vavi nye la hai... klu takut content tu twitter tu tutup ler bersepah....
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2019 10:53 AM | Show all posts
Jangan ban Netflix nanti i pun marah.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2019 12:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Dalam pada tu sempat juga kinah menganjing ceo finas tuh.. X payah la nak sekat sekat, biar la publik pilih sendiri nak tengok apa.. Apa la.. Bukan ahmad idham yg bayar pun kalau org nak tengok netflix..
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 11:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Skuau replied at 21-11-2019 04:50 PM
tuk 'penstriman'(peliknya bunyi) iflix,netflix,youtube.Tak cukup bole 'add-on'...baki lbh...bole ...

Iols dh isi form celcom, kalau cancel tak jadi boleh ke?
Depa dh bg simcard cuma tunggu maxis approve so iols dh leh guna tp iols tak reply lg mesej maxis tuk tukar ke telco lain.
Tetiba rasa tak jd plak hati berbelah bagi.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.087523s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list