Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
8543
View
186
Reply

"Saya Terpaksa Utamakan Fan Club" - Peminat Kecewa Tak Dapat Bergambar Dengan Naqiu

[Copy link]

Author: bawangkecik       Show all posts   Read mode

Author
Post time 19-11-2019 10:50 AM | Show all posts |Read mode
Naqiu Boboy yang semakin hari semakin mendunia setelah menyertai program realiti TV, Gegar Vaganza 2019 mengakui berasa sedikit terkesan dengan komen netizen mengenai sikapnya yang lebih mendahulukan ahli kelab peminatnya, Naqiurious ketika sesi bergambar baru-baru ini.



Merasakan tindakan beliau itu betul, dia bagaimanapun tidak menyalahkan netizen yang mengecamnya kerana tidak mengendahkan beberapa peminat yang menunggu lama semata-mata untuk bergambar dengannya.








Jelasnya, dia terpaksa mendahulukan ahli kelab peminat terlebih dahulu kerana mereka mengeluarkan sejumlah wang untuk menyertai sesi bergambar yang dianjurkan pada malam konsert minggu ketiga baru-baru ini.



"Ianya berlaku pada 2 minggu lepas, memang ada sesi bertemu peminat di tempat meletak kereta dan memang event itu kami yang anjurkan. Ahli kelab peminat itu semua berdaftar dan mempunyai 'membership card' dengan pihak pengurusan,"


"Yang menjadi isu apabila selepas selesai sidang media, saya mendahulukan ahli fan club terlebih dahulu. Dah hujung-hujung saya pun penat, kemudian ada fans lain minta untuk bergambar,"


"Jujur saya tak reject mereka semua, ketika saya berjalan menuju ke tempat meletak kereta untuk berjumpa dengan Naqiurious, saya masih sempat melayan mereka (yang tidak berdaftar). Tetapi, ada juga yang tak sempat. Masa itu pihak pengurusan pun ditegur dengan pengawal keselamatan kerana parking sudah hendak ditutup," katanya kepada mStar Online.






Kredit foto : mStar Online


Naqiu juga berkata dia tidak menyangka individu tersebut bertindak mengeluarkan kata-kata kesat terhadapnya. Malah, dia juga mengenali rapat individu tersebut di Instagram.



Mengakui sudah mengenali lama individu tersebut, Beliau tidak mahu memperbesarkan hal tersebut dan menyerahkan kepada pihak pengurusan.






Kredit foto : mStar online


  


"Sebagai langkah mempertahankan diri, saya tampil untuk memperjelaskan mengenai isu ini dan mengakui tidak dapat memuaskan hati semua peminat dan terpaksa dahulukan fan club kerana mereka ini sanggup membeli apa sahaja cenderahati yang dikeluarkan pihak pengurusan."



Kemelut ini menurutnya semakin reda kerana Naqiu telah menerima permohonan maaf dan beliau juga ingin memohon maaf kepada individu tersebut dan akan cuba mengelak daripada kejadian sama berulang. - CARI


Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 10:56 AM From the mobile phone | Show all posts
D*raf d*as and the geng lettewwe
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 11:04 AM | Show all posts
kebulurnye deme nak bergambor dgn retis..huhuhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 11:06 AM | Show all posts
Edited by AshkieLa at 19-11-2019 11:10 AM

mujur laa takde retis Msia yg mendonia seantero alam...
baru GV je pun dah haywire siap utamakan mana yg bayor keahlian je pulak...
yang nak bergambar pun gedik nau.. dah tengah2 malam.. balik aaaa...
takde life betul nak kejar sampai mcm gitu sekali...
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 11:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Gedik je nmpk pompuan2 tu..pprt sgt
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 11:09 AM From the mobile phone | Show all posts
kosserrr la nak tangkap gambar dgn retis......   
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 11:09 AM | Show all posts
Mesti geng akak akak kepammm. LOL.
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 11:21 AM | Show all posts
aku amy search mkn kt cafe idcc shah alam ni pun, aku xd nk beramek gmbr, tgk jer la dr jauh, tu pun dh cukup bagus.
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 11:28 AM | Show all posts
sape ni?         
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 11:32 AM | Show all posts
nasib la ak spesis x koser amek gambar dgn retis. kita respect privasi time dia. setakat tgk dari jauh, dapat tau oooo camni ghuper dia kat real life..

Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 11:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Dhlh naqiu..toksah layan..
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 11:38 AM | Show all posts
mujur budak ni ada pendirian.. and tegas.. pndai menjawab. Ada aku tgk interview dia.. dia jawab dia tengah bekerja.. Ye.. menyanyi tu keje dia..  life n kerjaya pon ada batas. macam kita jugak ada office hour bagai
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 11:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku x kisah kalau fans lain yg meroyan.
Tp disebabkan ni mmg ns impit artis ...yg da lama di kenali kat forum cari.
..mmg terasa geli ya.puhless xyah mintak maaf kat media camni..nanti makin beso kepala..org2 mcm ni sbenarnya "sakit" n "istimewa" yach
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 11:40 AM From the mobile phone | Show all posts
diraf kan? heshe mmg kenal lama dgn naqiu tu yang bengang bila pelawaan heshe tak diendahkan. by kenal tu meols refer ig story & post theyols yang selalu berbalas comment dan story.
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 11:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols suka jugak suara budak naqiu ni tapi kalau terserempak dgn heols rasanya tak teringin nak bergambo
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Kira buku bertemu ruaslah ni yek
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 11:54 AM | Show all posts
Hadapnya korang nak bergambar dengan retis. Siap keluarkan duit nak join FC.
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 11:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Omg... Tu pun nak jadi isu... Punya la...
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 11:58 AM From the mobile phone | Show all posts
kalau refer posting heshe kt fb rasanya dh ok sbb Naqiu sendiri mencemar duli masuk menghadap heshe kt comment yach, acik2 forum mampooo?

indicate that Naqiu sendiri baca forum sbb diraf ada mention forum

hai naqiu & diraf, ah gaytoooh
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 12:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Bongok nya puak pemuja artis ni... sngup tgu smpi ke pagi buta sbb nak bgambar je? Dah tgk diorg perfom lg tgu nak amek gambar. Seyes Mmg kje sia2...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.099041s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list