Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1234Next
Return to list New
3776
View
61
Reply

"Happy Mereka Dah Berbaik" - Peminat Gembira Adira Upload Foto Datuk Red

[Copy link]

Author: Cari-Amiey       Show all posts   Read mode

Author
Post time 19-11-2019 02:32 PM | Show all posts |Read mode
Tiada siapa yang mahukan perpisahan dalam alam perkahwinan mereka. Sebelum ini, penyanyi Adira dikaitkan dengan masalah rumah tangga sehingga dikatakan memfailkan permohonan cerai terhadap suaminya pada April lalu.

Namun, selepas khabar terbaru mereka berdua tidak meneruskan perceraian, ramai peminat yang berasa gembira dan tumpang bersyukur dengan keduanya.


Kredit foto: IG


Terbaru, Adira dilihat memuat naik gambar suaminya, Datuk Red yang sedang  memangku bayi mereka yang dikenali dengan nama Anggun.



Aww..memang anak bapa sungguh! Namun, dalam pada itu ramai yang melahirkan rasa gembira mereka sebenarnya.

Maklumlah, sudah pasti peminat tidak mahu melihat artis kesayangan mereka bersedih dan hidup berantakan.


  


Selain memuji kecomelan bayi itu, para peminat turut mendoakan yang baik-baik buat Adira dan suaminya.

"Alhamdulillah, semoga hingga ke Jannah."

"Alhamdulillah, baby pun comel macam Adira.."


Adira turut mengucapkan terima kasih atas ucapan mereka terhadap keluarganya.

Untuk rekod, pasangan ini berkahwin di Thailand pada 2015 dan kini dikurniakan 3 cahaya mata. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 02:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Peminat happy? Ye lah
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 02:38 PM From the mobile phone | Show all posts
asalkan adira happy. kami pun happy
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 02:42 PM | Show all posts

peminat x sabar nak tgu baby no.4 adira doakan plishhh




Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 02:44 PM | Show all posts
nape rasa kesian ngn adira ye...
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 02:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak pe la.. Mohon adira gunakan perancang yg ada d malaysia ni
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 02:47 PM | Show all posts
tok red terlentok tanpa baju setelah kepenatan bersenggama sekejap td
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 02:53 PM | Show all posts
Si Bu.Red ni lengkap berpakaian pun iols geli tengok, ni lagi tak berbaju cenggitu
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 02:56 PM | Show all posts
Bella Astillah no 2.....  boleh bukak kelab isteri isteri suka acah acah nak cerai tapi tetap tergila-gilakan suami
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 02:57 PM | Show all posts
dah mcm x ada gambar proper yg lain nak tunjuk....nmpk sgt tok red tu jarang dgn kamu kan adira...time nak bersama saja kot...
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 03:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm Tu plakkk...
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 03:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Erk gambonya pun dengan dinding belakang macam tu. buat simpanan peribadi dah la adira oi, apa nak bangga entah. Geli tengoknya walau ada stiker mata love air liur meleleh tu. ko je yg meleleh, org lain geli kot
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 03:21 PM | Show all posts
mixed replied at 19-11-2019 02:42 PM
peminat x sabar nak tgu baby no.4 adira doakan plishhh

hahahaha

dlm bulan ogos 2020 ada la tu
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 03:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebijik muka adira budak tu..

Baguslaa kalau dah berbaik..pasni jgn meroyan kt socmed..settle dendiam sudah..malu ler sket,dua2 dah besar,xkan perihal rumahtangga pun nak canang kt seluruh mesia..
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 03:34 PM | Show all posts
jijilaaa replied at 19-11-2019 02:47 PM
tok red terlentok tanpa baju setelah kepenatan bersenggama sekejap td

hahahaha...aku pun berfikir bgtu,,,apalagi emoji adira sedemikian rupa...
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 03:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm mana la sheol boleh selera dgn tokred ni?
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 03:37 PM | Show all posts
wawasan 2020 ada baby lagi....still young ...
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
doubleA replied at 19-11-2019 03:15 PM
Erk gambonya pun  dengan dinding belakang macam tu. buat simpanan peribadi dah la adira oi, a ...

Baru perasan dinding belakang tu. sb i skrol laku2 geli tgk tokred. Xphm la org yg suka upload gmbo laki x berbaju. X rasa ke tu privacy laki bini? Kalau laki bdn cantik i ok lah lg, tp kalau boncit ala2 tokred ni ke xpyh la
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 04:06 PM From the mobile phone | Show all posts
pening la ngadap kesah bella 1.0, bella 2.0, bella 3.0 ni... pi mai pi mai tang tu la sudahnya
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 04:08 PM | Show all posts
dinding belakang tu kena ais krim coklat ke krim kek?
kot ye pun lap ler bersihkan adira oiiii
moga berbahagia till jannah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.097830s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list