Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
2164
View
33
Reply

Dua-Dua Hadapi Masalah Rumah Tangga, Ammar Alfian Sentiasa Sokong Sharnaaz Ahmad

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 19-11-2019 05:27 PM | Show all posts |Read mode
Nampaknya, Ammar Alfian dan Shaarnaz Ahmad sedang melalui situasi dan kemelut yang hampir sama.



Baru-baru ini, Ammar ada berkongsi kisah perjalanannya bersama Sharnaaz yang sudah dikenalinya sejak 2008 lagi.


Ketika itu, mereka sama-sama berlakon sebagai kawan baik dalam drama Tari Tirana.




Foto: IG










Katanya, hubungan mereka berdua kemudiannya menjadi rapat umpama adik-beradik.


"Kami telah lalui jatuh bangun dalam industri. Dibuang dan dipergunakan tapi kami masih berdiri, masih lawan," tulisnya.


Bukan sahaja perjalanan dalam dunia seni, malahan mereka juga menghadapi masalah rumah tangga.


Bagi yang tak tahu, rumah tangga Ammar sebelum ini goyah kerana didakwa berlaku curang semasa isterinya, Nelissa hamil 6 bulan.




  



Walaupun tidak bercerai, namun Nelissa kata mereka sudah tidak tinggal sebumbung sejak Mei lalu.


Bagi Sharnaaz pula, isterinya Nabila sudah memfailkan penceraian pada 31 Ogos lepas.




  



Saling menyokong antara satu sama lain, Ammar menambah;


"Tapi Allah tahu kami adalah fighter dan survivors. Tuhan tahu kami boleh terima kesakitan dan ujian ini.

"Aku sentiasa ada untuk kau dan sebaliknya."



  



Semoga kedua-dua aktor kacak ini tabah dalam menghadapi ujian dan badai yang melanda dalam hidup okay. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 05:34 PM | Show all posts
moga yang terbaik utk dorang
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 05:36 PM | Show all posts
dia yang cari pasal kekdahnya
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 05:47 PM | Show all posts
adek hakak dulu suka hangkut anak2 hakak masa tu comel2 age 3/4 yo...sebab ciki2 suker....hanat sangat pangai....penyudahnya adik hakak sampai skrg membujang....
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 05:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Kacak abah ko! Dah la cam badak..bodoh plak tu..cian pompuan tu

Pompuan ske jtn biasa je body tp bijak cari duit n witty..tgk salih yakob..brapa lobang dia ada haaa

Satu lobang pun tak terjaga..sibukkk jaga body..jantan bodoh..mmg wajib kne bala pun
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 05:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Dua2 loser, tak pandai jaga bini. Tapi acah2 fighter. Bini tengok pun menyampah.
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 06:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Diminta cakap baik.
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 06:27 PM From the mobile phone | Show all posts
fliphair8 replied at 19-11-2019 05:47 PM
adek hakak dulu suka hangkut anak2 hakak masa tu comel2 age 3/4 yo...sebab ciki2 suker....hanat sang ...

Hahaha.. Patutny dia jadi cikki magnet.. Awat terbalik
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
tokenn replied at 19-11-2019 05:34 PM
moga yang terbaik utk dorang

Moga terbaik utk @Kurex gak..haha
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 06:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Masalah cari sendiri kekdahnya.. pastu acah bapa mithali. So si amar tu ape status? Cerai juga kerr
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 07:14 PM | Show all posts
Tari Tirana???

Ada Sharnaaz  ke??? Seingt I hero die Shahz Jazsle.
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 08:07 PM From the mobile phone | Show all posts
tak baik kata macam tu dekat ammar ni.. uishhh lengan dia sedap dibuat bantal.. mesti lena...
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 08:09 PM From the mobile phone | Show all posts
becir replied at 19-11-2019 06:49 PM
Moga terbaik utk @Kurex gak..haha

biarlah ammar ni cerai..
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 09:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Sharnaaz ni hensem tp malang ada masalah anger management n mulut cam gampang. Kalau  dia bersifat cam shafik Kyle, mesti dr dulu dia dah letop2.
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 09:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Sama2 jenis tak appreciate isteri.. bila perempuan dah tawar hati baru lah nk play victim..
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 09:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Eewww dia ni... Guna la anak utk update insta ye... Psl keje mn??
Tp bagusla jika dgn kehadiran baby blh ubah diri ke arah lbh baik noo..........
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 09:50 PM From the mobile phone | Show all posts
solarlunar replied at 19-11-2019 07:14 PM
Tari Tirana???

Ada Sharnaaz  ke??? Seingt I hero die Shahz Jazsle.

Ada
Aku mula perasan dia berlakon dlm citer tu la
Masa tu dia couple dgn ruzana ibrahim yg jd cikgu tarian diorang dlm citer tu
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2019 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Paskal 2???
Bersiap sedia kekrul mendunia semula.. hahaa
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 08:56 AM From the mobile phone | Show all posts
ajinomotonosuga: Kacak abah ko! Dah la cam badak..bodoh plak tu..cian pompuan tuPompuan ske jtn biasa je body tp bijak cari duit n witty..tgk salih yakob..brapa lobang ...

Jangan komen tunjukkan bangang kamu tu..
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2019 09:03 AM | Show all posts
Edited by xAthenax at 20-11-2019 09:07 AM

I wonder berapa lama mamat 2 ekor ni  boleh bertahan kalau beri jaga anak 24/7?
sure anak  di SUBCON  dalam jangka waktu yang kurang dari seminggu.so sik ibuh lah acah2 bapa mithali.


Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.102272s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list