Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
4547
View
42
Reply

[Tempatan] Azmin bersama 3 Naib dan 22 MP keluar meninggalkan kongress..

[Copy link]

Author: harizs    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 7-12-2019 08:34 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Azmin bersama 3 Naib dan 22 MP keluar meninggalkn kongress..

"Podah! Keluar! Balik!", kata Gooi Hsiao-Leung

Anwar kata 'Eh, kalau Azmin terasa pasal kisah si kitol itu masalah dia"

"Anwar tak tunai  perjanjian perdebatan mematuhi perimeter ucapan", kata Azmin

"Selama ni saya berlembut dan pemaaf" kata Anwar
Single Polls, Total 180 Users voted
Your User group have no permission to vote

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-12-2019 08:37 PM From the mobile phone | Show all posts

You Broke Ceasefire Promise, Azmin Tells Anwar
HEADLINEMALAYSIA
Dec 7, 2019
650
Shares


(MMO) C PKR Deputy President Datuk Seri Azmin Ali has accused his president Datuk Seri Anwar Ibrahim of breaking their ceasefire agreement.

In a press conference today, Azmin said that his faction of loyalists and Anwars thad initially agreed not to attack one another in the ongoing party congress, but added that Anwar failed to do so during the PKR Youth Congress and during this mornings policy speech.

He starts mentioning about Si Kitol and Raja Mandeliar, and this has opened the path for the debaters to attack (me) personally and break the unity of the leadership and members of Keadilan (PKR).

The debaters for policy speech was also one sided and left out the grassroots voices The speeches only brought up one mans dream and brings down other leaders, Azmin said.

These showed how the president failed to keep his promise to ensure the state debaters adhered to the speech perimeters agreed upon by both sides, he said at Ames Hotel lobby here.



Azmin and his faction walked out from the congress in MITC earlier in the afternoon.



Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2019 08:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Ai akan sokong mana2 leader yg berjaya memecahbelahkan Parti kesemburitan rakyat Ni hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2019 09:26 PM | Show all posts
pi mampoih dua2 ekoq...wakakkakakakakakakaka
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2019 09:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Adoi, politik ni buat akak hilang kesopanan.
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2019 09:46 PM From the mobile phone | Show all posts
.....2x5....
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2019 09:57 PM | Show all posts
tu dia... 2 ekor kejadah ni lagi penting utk negara. Cecuba la cari jalan mcm mana nak bagi elok balik purchasing rakyat. Kesian dekat peniaga takde sale. Graduate pulak berlambak takde keja ikut qualification. Tak kan sampai ke tua nak bawa foodpanda.
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2019 10:02 PM From the mobile phone | Show all posts
buang masa je 2 ekor lembu ni. 2-2 kaki semburit.

well inilah politik. Hari ni kwn esk lwn.
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2019 10:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Cepatla masuk bersatu....skg bersatu ada 22+22...matematiknya atok terus jd pm....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-12-2019 10:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian rakyat yg undi dorg. Dorg xde nya nak pikir  utk rakyat. Pikir nak rebut jd PM jer
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2019 10:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan kata dah baik ke?
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2019 10:30 PM | Show all posts
ingatkan azmin keluar PKR..takat kuar dewan tak dramatik sangat
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2019 11:04 PM | Show all posts
jofizo replied at 7-12-2019 06:07 AM
Cepatla masuk bersatu....skg bersatu ada 22+22...matematiknya atok terus jd pm....


setakat ini aii akan sokong apa saja tindakan pihak semburit under Azmin. Kalau dia bawa degalasi PKR reramai masuk bersatu lagi aii sokong sebab sekarang aii nak DAP jatuh tersembam. Hat lain (kes semburit) boleh kawtim lepas DAP jatuh tersembam. Aii tak nak si Nuar hantu jembalang jadi PM.


Esok lusa kalau bersatu joing BN pun aii akan sokong janji DAP & puak puak Yindia Malaysia (kaduk) tidak berkuasa. Meluat lah sekarang ni bila si kaduk dah naik junjung.


Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2019 11:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru sepenggal jadi kerajaan pun dh haru biru pasal jawatan parti
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2019 11:13 PM From the mobile phone | Show all posts
2 ekor ni elok sumbat dlm guni lpas tu campak ke laut bg jerung mkn hidup pun takde bg untung pada rakyat n negara buat semak aja
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2019 11:44 PM From the mobile phone | Show all posts
La....awat PKR tak buat live mcm PAU dulu2. Kalau dak, boleh tgk drama gempaq Hari ni....
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2019 11:54 PM From the mobile phone | Show all posts
otai_g replied at 7-12-2019 10:02 PM
buang masa je 2 ekor lembu ni. 2-2 kaki semburit.

well inilah politik. Hari ni kwn esk lwn.


dua2 veteran Semburit

Anwar Semburit TOP, tukang jolok
Azmin Semburit BOTTOM, tukang kena jolok
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2019 01:04 AM | Show all posts
lepas blah angkat kaki dari kongres pkr, jemin balik hotel mana??

tidur sama sapa malam ni hamlau tu??





Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2019 03:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Memalukan perangai sekor2...
Yg Assman tu dah lah x dtg meeting pun tapi nak org layan dia mcm dia penting.
Jadi menteri pun xde apa yg dia buat.
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2019 06:48 AM From the mobile phone | Show all posts
retak menanti belah haha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.087863s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list