Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1234Next
Return to list New
7725
View
63
Reply

"Bila Masa Saya Hantar Rombongan" - Risik Nana? Ini Jawapan Fikry Ibrahim

[Copy link]

Author: natrahn       Show all posts   Read mode

Author
Post time 10-12-2019 10:22 AM | Show all posts |Read mode
Pelakon Fikry Ibrahim menafikan dakwaan dia sudah menghantar rombongan merisik dan bakal berkahwin dengan penyanyi Siti Nordiana atau Nana pada tahun hadapan.


Fikry juga dikatakan sudah menghantar cincin merisik kepada Siti Nordiana secara senyap.




Kredit foto: Media Hiburan




"Saya tak tahu macam mana boleh timbulnya gosip saya dah hantar rombongan merisik dan bakal kahwin dengan Nana (Siti Nordiana) pada tahun depan. Merisik dan bakal berkahwin itu memang tidak benar. Tahun hadapan saya akan sibuk sebab nak fokus pada kerjaya dan perniagaan sahaja.

"Saya memang akan berkahwin tapi sasaran saya untuk tamatkan zaman bujang itu pada tahun 2021 atau 2022," jelasnya memetik laporan mStar.




Kredit foto: Instagram Fikry Ibrahim




Dalam pada itu, Fikry memberitahu dia mengambil gosip tersebut secara positif selagi perkara itu tidak menimbulkan fitnah yang menjejaskan nama mereka.


"Saya okey saja dan tak ada masalah pun nak layan gosip sebegini. Asalkan ia tidak melampaui batas sehingga boleh menimbulkan fitnah.

"Selagi gosip itu ke arah positif dan bukan sesuatu yang mencemarkan nama saya serta mana-mana pihak, saya okey.

"Kita pun tak boleh nak kawal apa yang orang nak perkatakan. Lumrah menjadi seorang selebriti akan berhadapan dengan gosip cinta," ujar Fikry lagi.




Kredit foto: Instagram Fikry Ibrahim




Untuk rekod, Fikry mula berkawan rapat dengan Siti Nordiana semenjak menjadi pengacara bersama program Gema Gegar Vaganza dan digandingkan menerusi drama 'Cekelat Semanis Honey' pada 2017.


Namun, masing-masing menegaskan hubungan itu hanyalah atas dasar kerja dan tidak wujud cinta lokasi antara mereka.


Eh, kalau betul pun okey juga. Mereka berdua sama cantik, sama padan bagaikan pinang dibelah dua. Malah, kedua-duanya single and available.


Kita doakan sajalah yang baik-baik untuk mereka berdua. Kalau ada jodoh tak ke mana, kan? - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 10:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Kn dh Ada benang ni..
Ramai suka Dan mendoakn ke?
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 10:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols mendoakan mamat Nepal ni xjadi dgn nana..CT nana deserve better!
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 10:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Gf fikry dah majuk la tu kan...
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 10:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Forumers mana tah haritu ada buat benang tanpa bahan bukti kan. Memandai mandai jerrr
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 10:40 AM From the mobile phone | Show all posts
forumers tu bukak benang lepastu lesap. orang tanya tak dijawabnya
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 10:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Eih , nana sesuai org biasa2 je
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 11:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Adm89 replied at 10-12-2019 10:32 AM
Forumers mana tah haritu ada buat benang tanpa bahan bukti kan. Memandai mandai jerrr


Orang dorang juga lah. Strategy viral marketing. Yg penting nama sentiasa di sebut...
Edisi Retis mencari sesuap nasi.   

Hehehe...
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 11:03 AM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 10-12-2019 11:01 AM
Orang dorang juga lah. Strategy viral marketing. Yg penting nama sentiasa di sebut...
Edisi Re ...

Lah yeke. Patut la lesap lepastu. Kemahen la ummah forum dok merestu deolls.
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 11:11 AM | Show all posts
Adm89 replied at 10-12-2019 11:03 AM
Lah yeke. Patut la lesap lepastu. Kemahen la ummah forum dok merestu deolls.

biasa lah acik2 bila part menjodoh jodohkan retis mereka memang champion .... kerana itu lah ruang yang dapat mengisi kehidupan harian mereka. Dan retis serta management mereka mengunakan kesempatan ini.


nak ot sikit.... edisi kawin kawin.
mak jan linapompom bila nak kawin? itu hari dia ada gebang akan buat majlis kawin di pwtc kan?







Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 11:21 AM | Show all posts
Nana too old and motherly for him.Not his taste lah.

Next!!

Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 11:38 AM | Show all posts
MatDeghem replied at 10-12-2019 11:11 AM
biasa lah acik2 bila part menjodoh jodohkan retis mereka memang champion .... kerana itu lah ruang ...

bukan bang Mat. kat PWTC tu majlis tunang.

Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 11:39 AM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 10-12-2019 11:11 AM
biasa lah acik2 bila part menjodoh jodohkan retis mereka memang champion .... kerana itu lah ruang ...

majlis bertunang kan belum berlangsung bammat.. hahahaha rasanya bulan ni kan?
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 11:43 AM | Show all posts
fealefea replied at 10-12-2019 11:38 AM
bukan bang Mat. kat PWTC tu majlis tunang.

oh...majlis tunang. bukan majlis kawin. #Gibab

Majlis kawin bila?


Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 11:56 AM | Show all posts
x sesuai la ...
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 11:57 AM | Show all posts
x sesuai  
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 12:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Eyyyy delusional sangat yg kenen fikry ngan nana nih. Iols tak suka! Carikan yg even better for fikry. These two doesnt belong together!
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 12:07 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 10-12-2019 11:01 AM
Orang dorang juga lah. Strategy viral marketing. Yg penting nama sentiasa di sebut...
Edisi Re ...

Orang diorg jugak....ooo kira ginila..pihak sendiri buat gosip..pihak sendiri menafikan..sedeh jugak ye hidup retis ni ye...tahula nak survive career..tapi tak pyhla buat gosip gini...yg kesian nana..sbb dia status janda...apa2 perempuan jugak dikutuk dihina....yg lelaki 10 gosip murahan kawin sehari pun takpe..tetap jugak acik2 kepam meleleh kerang terliur kan si fikri ni..harap2 dedua ni move on dari watak fake adam maya tu...buat cite lain pulak
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 12:22 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 10-12-2019 11:11 AM
biasa lah acik2 bila part menjodoh jodohkan retis mereka memang champion .... kerana itu lah ruang ...

Takpala chuols..kak lina pom pom menjadik di alam realiti..janda aka ibu tunggal kawin teruna muda...yg diorg lakonkan tu fake...pastu poromer tu plak nama ala2 watak nana....ala2 pemuja drama fake lakonan diorg tuh...nana ni iols doakan kawin dgn sekufu dan bahagia till jannah.....harap discontinue la drama fake lakonan diorg tuh

P/s : kalo nana dan fikri berjodohan betul2..iols doakan berkekalan dunia akhirat
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 12:52 PM | Show all posts
suka kedua2nya, tp mcm x berapa nk sesuai la..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.110433s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list