Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
27366
View
330
Reply

"It's Slowly Eating Her," - Neelofa Buka Mulut Tentang 'Kehilangan' Ameera Khan

[Copy link]

Author: Cari-Amiey       Show all posts   Read mode

Author
Post time 11-12-2019 01:14 PM | Show all posts |Read mode
Ramai yang tertanya-tanya tentang perkembangan terkini Ameera Khan atau lebih dikenali sebagai Little Miss Khan yang tiba-tiba menghilang dari media sosial sejak beberapa bulan yang lalu. Acapkali juga ruangan komen kakaknya, Neelofa serta adik beradik Ameera dipenuhi dengan pertanyaan tentang Ameera.





Keputusan Ameera yang juga seorang selebriti media sosial untuk menutup semua akaun media sosialnya itu mengundang pelbagai andaian dan persepsi dan tidak kurang juga merindui kehadiran Ameera dalam mewarnai dunia media sosial.


Setelah pelbagai teka -teki bermain di fikiran, akhirnya Neelofa mengulas tentang keputusan Ameera untuk berehat dari media sosial.


Berehat daripada dunia media sosial untuk seketika.


Menerusi laporan Media Hiburan, Neelofa berkata yang Ameera sedang berehat daripada dunia media sosial buat seketika kerana mahu memberi ruang kepada remaja itu untuk membesar dalam dunia yang sebenar. Jelasnya, pelbagai kontroversi dan persepsi negatif yang sering dikaitkan dengan Ameera sedikit sebanyak telah mengganggu pemikiran gadis itu.


"Dia sedang berehat dari media sosial sebenarnya."



Kredit foto : Ig LMKCosmetic




"Dia juga selalu membandingkan kehidupannya dengan apa sahaja yang dilihatnya di Instagram, khususnya. Jadi dia rasa macam dia kurang bagus, dia rasa tak sempurna."


Tambah Neelofa, perkara sebegitu sedikit sebanyak telah memakan diri gadis berusia 18 tahun itu.


"Semua itu menyebabkan ia seakan 'slowly eating her' dan dia beritahu untuk take a break sekejap. Tidak mahu perkara itu akan beri kesan kepada pemikiran."


Neelofa turut meminta orang ramai untuk menghormati keputusan Ameera serta menghormati privasinya.


Kredit foto : Ig Neelofa




Menganggap keputusan yang diambil Ameera sebagai wajar, Neelofa akui dia menyokong sepenuhnya tindakan adiknya itu.


"Ianya bagus kerana dia remaja yang sedang membesar dan tengah mencari identiti dan secara tidak langsung apa yang dilakukan olehnya akan memberi kesan."


Neelofa juga berkata yang Ameera akan kembali semula selepas dia sudah benar-benar bersedia.


"Saya rasa dia akan kembali tidak lama lagi. Berilah ruang untuk dia membesar ikut 'flow' dan tidak membesar dengan arus media sosial."


Apa pun diharap Ameera tidak terlalu tertekan dengan segala kontroversi yang menghimpit dirinya sebelum ini dan kembali menjadi seorang yang lebih kuat seperti Neelofa.-CARI
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2019 01:17 PM | Show all posts
baguslah dik, harap bila dah kembali akan bersikap lebih matang
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2019 01:19 PM From the mobile phone | Show all posts
X ade sape terkesan pun...nextttttttt
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2019 01:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Di usia tu, patutnya dia masuk kolej, sibuk buat assingment, belajar, ada kwn2. Ni hidup berhambakan ig mmg la memakan diri.
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2019 01:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Harap bkn sebab 9bln
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2019 01:29 PM | Show all posts

hahahahhaahahhhhhhhhhhh

wait and see
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2019 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Diharapkan hilang terus dari sosial media, ada  utk menghina org pun xguna...elokla hilang terus...hilang pun mesti ada sebab xkan org yg xde hati perasaan mcm ni tetiba menghilangkan..dia kan xkisah .org cakap ape pasai dia..sejenis attention seeker..gitewww komen iols slaku haters
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2019 01:32 PM From the mobile phone | Show all posts
boojaat replied at 11-12-2019 01:25 PM
Harap bkn sebab 9bln

Sabor je la.
Hhahaaahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2019 01:33 PM From the mobile phone | Show all posts
boojaat replied at 11-12-2019 01:25 PM
Harap bkn sebab 9bln

I pun terfikir macam u. Hmm.
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2019 01:35 PM From the mobile phone | Show all posts
boojaat replied at 11-12-2019 01:25 PM
Harap bkn sebab 9bln

Maksudnya adiknya pregnant ke?
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2019 01:36 PM From the mobile phone | Show all posts
siapa je yg tanya tu.... tak memberi kesan
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2019 01:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Betul ke ada yg kesah? Kenapa ya sheol ni sejenis annoying? Acah2 kylie pulak tu. ingat ko femes macam kylie ke. Setakat adik neelofa je pun bukannya artis tp acah tu mcm dia artis international pulak. Kakak dia si atisha tu humble je aman2 main ig youtube bagai
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2019 01:40 PM From the mobile phone | Show all posts
miss_strangers replied at 11-12-2019 01:35 PM
Maksudnya adiknya pregnant ke?

Haritu nampak kat ig mamatinj semua elok je..nampak normal gelak2 depan sepupu dia..badan pun camtu je tak nampak berubah...
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2019 01:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagus la....harap ye pergi x kembali dah....
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2019 01:43 PM From the mobile phone | Show all posts
boojaat replied at 11-12-2019 01:25 PM
Harap bkn sebab 9bln

Ini apa terlintas kat pikiran aku gak...henpon berjahit kat tgn takkan tiba2 wat keputusan quit kan? Must be ada benda besar la kan.

However, kau tak ada pon x memberi kesan pon pada rakyat meleisia. Rest In Peace la Mira oi.
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2019 01:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Kakak dia tulis nak buat comeback . Comeback hina orang baik tak payahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2019 01:46 PM | Show all posts
Kenapa baca statement Lopa, i terbayang adik dia mental dah? ampun... ni 1st impression je bila baca..
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2019 01:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Patut dr dlu lg..kt ig pn penuh dgn selfie tayang diri pastu komen dr laki2 gatal buat modal berlambak...x takut ke
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2019 01:47 PM | Show all posts
mohon pergi tak kembali..
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2019 01:48 PM | Show all posts
astaga.. aku kira masuk ni dah 8 thread neelopa ada kat bodgos ni, masyaAllah aura dia..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.102917s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list