Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
9565
View
136
Reply

"I Seksi Sebab Tak Nak Nampak Tua, Orang Pun Ingat Baru 20-an" - Adeline Tsen

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 13-12-2019 11:42 AM | Show all posts |Read mode
Ramai sangat yang bertanya kenapa suka seksi-seksi, pelakon Adeline Tsen ada alasannya.




Kredit foto:





Memetik Media Hiburan, Adeline, 33, turut mengakui lebih yakin diri sejak tubuh menjadi lebih kurus.


Katanya, dia mahu mengamalkan gaya hidup sihat memandangkan usia makin meningkat.




  


"Kita ni semakin berusia, jadi semua itu perlu diambil kira.

Penampilan seksi ni sebab I tak nak nampak tua kalau boleh. Orang pun tak pernah rasa saya ni berusia 30-an, mereka ingat saya seperti 20-an sahaja. Sebab penampilan diri itulah.




  


Soal pemakaian, ia biarlah bersesuai dengan majlis, katanya.


Pelakon itu juga menjelaskan dia sudah lali dengan kritikan berhubung penampilan seksinya.




  


Yang penting, bapa saya tetap tahu diri saya masih sama seadanya. Soal penampilan itu orang kata don't judge a book by its cover.




  



Kalau ada komen melampau tu, saya akan padam. Malah, Instagram pun sudah ada bahagian untuk kita sunting komen yang tidak sepatutnya. Kita boleh setkan, ujarnya.




  



Ha, ada yang tak boleh terima ke alasan Adeline tampil seksi sebab tak nak nampak tua?  - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Terpulang lah.. Ko pon bkn muslim
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 11:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Yang muslim boleh tumpang cuci mata.. Win2 situation gituuu
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 11:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Biarlah die menyeksi, org muslim xyah sibuk2.cuma org timur ni regardless ape religion, lg2 org tua mana suka anak2 depa menyeksi sebenarnya
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 12:00 PM | Show all posts
sorry nampak berumur.
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 12:02 PM | Show all posts
pompuan desperate je fikir seksi kena show skin..
sama macam kat ofis i..
everyday pakai skirt padahal kaki and skin
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 12:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Badan nampak berisi dan pejal... suka hati ko lah nak seksi....
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 12:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Nasib baik dia cakap berpakaian ikut majlis...
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 12:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Tp ko menyeksi pun tetap nampk x muda.. Nmpk aging
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 12:09 PM | Show all posts
gitulah jah
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 12:11 PM From the mobile phone | Show all posts
muka memang nampak tua
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 12:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Pakai blazer pink dengan rambut mcm tu nmpk tua sangat
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 12:14 PM | Show all posts
u ni try hard nampak utk nampak seksi sis..
yang betul2 seksi effortless mcm elizabeth tan tu..
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 12:15 PM | Show all posts
seksi mcm mana pon kalau dah nak nampak tua masih nampak tua
sekian
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 12:18 PM | Show all posts
bior lah ..dia pun bukan muslim

tapi kan ..tak kena mengena pakai seksi vs muka nampak tua/muda
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 12:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Totap nampak tua acik oi.
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 12:23 PM | Show all posts
dia ni fizikal dia bukan kegemaran taikun2 cina...kalau tak lama dah jadik mistress...tapi hakak jamin banyak jantan melayu suker ngan adeline ni....

taikun2 cina akan carik stok2 kpop
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 12:48 PM | Show all posts
yg bertutup litup (islam) aku bg contoh..ade je nampak muda..bukan seksi pengukur usia la  
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 12:50 PM From the mobile phone | Show all posts
sheols biasa ja.. seksi xsemestinya kena tunjuk skin..
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 12:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni mmg ank org kaya ek. Tgk life style kt ig buleh tahan. Nk kata dia laku di pasaran x jgk kn
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.108274s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list