Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
62016
View
1101
Reply

Adakah ini bapa Kandung Neelofa?Penampakan di Majlis kawin kakak Neelofa semalam.

[Copy link]

Author: lolipopbiru    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 21-1-2020 11:37 PM | Show all posts |Read mode
Edited by lolipopbiru at 21-1-2020 11:50 PM

Semalam berlangsung majlis perkahwinan kali ke-3 Saradina kakak sulung kepada pelakon cantik Neelofa.
Yang menjadi perhatian dalam majlis tersebut adalah penampakan kelibat seorang lelaki berusia yang berada di sebelah Juru Nikah dan turut memegang borang nikah untuk ditanda tangani. Adakah itu bapa kandung kepada Neelofa dan adik beradik beliau yang sekian lama menjadi tanda tanya peminat? Berdasarkan beberapa komen di ig dibawah, ada yang mengiakan lelaki itu adalah ayah kandung Neelofa.

Waalaualam.


  


  


  

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2020 11:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Bapak dia la kot. Nampak humble. Jauh benau beza dengan anak2
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2020 11:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Screenshot_20200121_234200.jpg bentuk muka dari tepi mmg bentuk muka lofa..
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2020 11:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga kekal hingga ke jannah..
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2020 11:46 PM | Show all posts
Jauh beza ngan mamat rambut pjg tu
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2020 11:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Ya tu ayah kandung dia.
Pengesahan telah dibuat oleh bapak aku yg mmg berkawan dgn pakcik ni hahaha. Gigih aku kacau bapak aku tido. Sekian

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2020 11:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Btul la tu apaknye
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2020 11:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Sara tu byk ikut airmuka pak md nor ni. Lembut je. Yg lain byk gen mamatini. Agak keras airmuka dorang..

Tah tau la nape iols sayu tgk pic pak md nor ni...nmpk tak di welcome oleh ank2 dia.

Maybe dlu ada silap dia pd ank2...tp ank jenis apa kah ini who r you kan bpk sndiri. Setakat yg iols check ig ank2 pak md nor ni xdok sekor pun up gambar apak mereka ini...bapak tiri tu kemain kau ya jaja2 keliling
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2020 11:50 PM | Show all posts
Edited by HannahMontana at 22-1-2020 10:10 AM

Wanita Kelantan memang kelat.

Masa susah xkisah sgt dapat kahwin lelaki baik biasa-biasa, boleh makan minum,hidup lebih senang dari sebelum kahwin , boleh beranak.....lepas tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu mulalah


langkah cari jantan lebih kaya ,waktu rasa diri tu mcm lawa sgt ,pandai sgt


Dasar perempuan Kelantan rata-rata cukup kelat utk dijadikan bini.

Yg jantan Kelantan yg hidup dan besar dikelilingi kaum puak Kelantan elok kahwin dgn org Kelantan sajalah biar bercerai berai xmenambah statistik cerai negeri lain.Buat aniaya anak org saja ,ambil anak org bukan nak jaga elok-elok...tp nak dilatunya mcm hamba ,nak hidup senang sambil anak jantan hang goyang telur  goyang kerantut yg mak jantan tu duduk selesa atas kudrat  susah payah menantu .


cukup-cukup celaka manusia mcm tu xkira dari negeri mana pun.Terutamanya puak kelantan ,terengganu spesis budu penyu spesis  manusia kelat jiwa keparat .Haramjaddah terencat!!!!!!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2020 11:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian pak cik mohd noor. Nmpk biasa2 sgt
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2020 11:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Linopot replied at 21-1-2020 11:46 PM
Jauh beza ngan mamat rambut pjg tu

Yg ala2 buang tabiat dgn straighten hair tu kan hihi
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2020 11:57 PM | Show all posts
bilanya saradinna ni bercerai ngan suami ke-2?
tiba2 kawen lagi
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2020 11:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by rotijohanz at 22-1-2020 12:03 AM


adkh sara saja yg menghargai pakcik noor ni?......
sbb ms si bella kwin pkcik noor xnmpk pn......?
tggu nanti lopah kwin pulak

apapun tq sara sbb uols kwin byk kali dpt la weols tgk pkcik noor ni........kalau tdk lambet lg kn kn......
ahgitu.
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2020 11:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Wowwwwe finally
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2020 11:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Sayu je tgk muka pak kandung dia ni.. kalau xde pak kandung ni xdela ko lahir ke duni.. jahat2 bapak tu slaluny mlibatkan ibu dan ayah.. sudut hati bapak meati sayang pd anak2 nya.. tahniah sara x ketepikan pak hang wkt kwen.. mst dia closed ngan md noor ni.. anak2 lain duk puji pak tiri sbb byk duit bohh..
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2020 11:59 PM From the mobile phone | Show all posts
rotijohanz replied at 21-1-2020 11:57 PM
adkh sara saja yg menghargai pakcik noor ni?......
sbb ms si bella kwin pkcik noo ...

Bila tu uols
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2020 12:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada org komen tu ayah btl nelofa kt ig sara
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2020 12:01 AM | Show all posts
rotijohanz replied at 21-1-2020 11:57 PM
adkh sara saja yg menghargai pakcik noor ni?......
sbb ms si bella kwin pkcik noo ...

sara kan anak sulung..
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2020 12:02 AM From the mobile phone | Show all posts
I ingat wkt lofa tgh baik dgn fattah ada majlis sara ni balik kpd ex husband dia. That was in 2016. Thn ni nikah dgn org lain plak. Byk majlis family diorg ni.
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2020 12:04 AM | Show all posts
ejrazak replied at 21-1-2020 11:53 PM
Yg ala2 buang tabiat dgn straighten hair tu kan hihi

A ah.. Geram pulak kite
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.092449s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list