CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123Next
Return to list New
View: 6169|Reply: 50

Terlajak Yakin Lagu Sedap Dan Suara Merdu, Aliff Syukri Terkilan Tak Diangkat Ke

  [Copy link]
Post time 10-2-2020 12:16 PM | Show all posts |Read mode
Usahawan kosmetik Datuk Seri Aliff Syukri terkilan apabila satu pun lagunya tidak tercalon ke pentas berprestij Anugerah Juara Lagu (AJL).




Kredit foto: IG




Dengan yakin, Aliff mengakui suaranya tidak perlu dipertikaikan lagi.

"Kalau tidak, takkanlah abang telah mengeluarkan lebih dari lima lagu. Apa salah abang?" tulisnya di Instagram.


Menerusi video yang dimuat naik, Aliff juga mempersoalkan mengapa lagunya tidak diangkat ke AJL sedangkan sudah bermaca genre lagu dikeluarkannya.




  



Postingnya itu umpama menggeletek hati orang ramai termasuk turut mendapat perhatian pelakon Aeril Zafrel dan Baby Shima.


Pun begitu, ramai yang percaya bahawa Aeril hanya menyindir penyanyi terbabit.





Kredit foto: IG




Manakala, komen daripada Baby Shima pula mencetuskan kemarahan Aliff yang terasa seolah-olah dihina.




Kredit foto: IG




Aduhai, yakinnya Aliff suaranya layak diangkat ke peringkat lebih tinggi. Layak ke? - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-2-2020 12:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Yakinnya kamuuuu..
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 12:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Baby shima komen elok2 pun dimaki . Apa ke bodoh
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 12:37 PM From the mobile phone | Show all posts
jgn dilayan la.benda mcm ni pun bole jadi bahan berita ke?
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 12:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Attention seekers. Demi sesuap marketing. Asal benda tgh trending dia pon sibuk nak menumpang limelight.. ko ingat dia betul2 yakin ke suara heshe sedap? Lbh kpd nk troll netizen jah..
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 12:48 PM | Show all posts
edit suara padahal suara macam nobita???ko jangan tokliponen kang kena banned ngan pakatan sebab kaitkan nama dengan nobita titik perpuluhan..hehehhee
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 10-2-2020 12:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Sian baby shima tetiba kena sembur. Padahal aku rasa komen dia ok je
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 01:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Eloklah sama2 mental 2 org tu, elok kahwin je hmmmm ytjt
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-2-2020 02:02 PM From the mobile phone | Show all posts
test test..  tasted la bapok oiiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 02:21 PM | Show all posts
abg terlajak laris ni saje je menyelit cari publisiti dengan sensasi murahan. Cara mudah untuk selalu ada story dalam media. Attention seeker je dia ni.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 02:33 PM | Show all posts
mula2 tunjuk spender, lepast tu tunjuk body...mohon bukan gayah lemari

Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 02:47 PM | Show all posts
Serius la meroyan again? Aritu lapar anugerah meletup & now AJL plak? Wkwkkkwwkk
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 02:53 PM | Show all posts
attention seeker..mohon netijen boikot bisnes dia ni dgn sajat..ikon eljibiti
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 02:56 PM | Show all posts
meow_tompok replied at 10-2-2020 02:33 PM
mula2 tunjuk spender, lepast tu tunjuk body...mohon bukan gayah lemari

bamjat tu lar alter ego dia
menzahirkan apa yg dia nak
dia tak taste pun kat tinshit
kalo bonda dia meninggal
esok terus dia lompat keluar closet
dgn segala rupaul drag dia
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 02:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Yang ni pun sibuk nak enteprem
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 03:17 PM | Show all posts
sedap ke?? klu sedap pn kualiti hauk tak guna jgk. sedangkan wany hasrita, siti nordiana, ara pn tak lepas masuk AJL dia plak lebih2 over
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-2-2020 04:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian kat wife tok alip ni. kesian kat anak2 dia jugak. Kesian jugak kat babyshima dia tanya elok je mungkin label (syarikat yang terbitkan album) tak hantar borang pencalonan ke ajl tapi kena sembur pulak hahahaa
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 04:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku tgh bygkan muka dia komen  kt baby shima tu. Mesti dgn gaya pondan dia tu tunjuk2 kt kamera.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2020 04:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni saja cari bahan, kesian dengan orang macam ni selalu nak attention.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

15-7-2024 10:24 AM GMT+8 , Processed in 0.073834 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list