Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
30599
View
393
Reply

Buat Kecoh, Norjuma Habib Tinggalkan Sidang Media Kes Saman Fitnah

[Copy link]

Author: bawangkecik       Show all posts   Read mode

Author
Post time 6-3-2020 09:55 AM | Show all posts |Read mode
Kecoh seketika sekitar Mac 2018 apabila tersebarnya sebuah video fitnah antara Norjuma Habib dan Fame Up Entertainment.


Bekas personaliti televisyen itu telah disaman Fame Up Entertainment dan tujuan sidang media itu diadakan bagi mendengar penjelasan daripada kedua-dua belah pihak.








Norjuma hadir bersama wakilnya setelah dijemput pihak plaintif yang diwakili peguam Muhammad Hassanuddin Roslan dari Chung, Hasnal & Partners.


Bagaimanapun, ketika sidang media itu ingin dijalankan, tiba-tiba sahaja usahawan terbabit menimbulkan kekecohan dan terus bertindak meninggalkan sidang media.




Kredit foto: BeautifulNara




Menurut BeautifulNara, alasan diberi Norjuma adalah majlis tidak berlangsung mengikut waktu yang ditetapkan sebelum ini yang hanya pada ketika itu lewat lebih kurang lima minit sahaja.


Norjuma dilihat sukar untuk memberikan kerjasama dalam usaha menyelesaikan kemelut yang melanda. Keadaan menjadi tegang apabila dia bertikam lidah dengan peguam yang mewakili pihak Fame Up.







Dia bertindak menuduh syarikat berkenaan cuba untuk mencampuri urusan serta pengaruh syarikat miliknya iaitu Aidijuma.


Tambahan lagi, sehingga ke hari ini, pihak Norjuma masih gagal untuk mematuhi Penghakiman Ingkar Kehadiran yang telah difailkan oleh pihak peguam Fame Up serta masih mengelak untuk menerima serahan mahkamah.


Apa sudah jadi? Eloklah bincang dan selesaikan secara berhemah sebelum keadaan menjadi lebih buruk.

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 6-3-2020 10:02 AM | Show all posts
panas baras sheols memag well known kan & sheols dah tak cantik sekarang..
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2020 10:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Gundunye heshe
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2020 10:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Makin berisi...
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2020 10:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Ingt lg masa kawen dia,kwn meols dpt pergi..pnyla grand..alih2 cerai..and now everything is tearing apart..hmm
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2020 10:11 AM From the mobile phone | Show all posts
nazzse: panas baras sheols memag well known kan & sheols dah tak cantik sekarang..


macam ciri2 orang bipolar pun ada
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2020 10:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia masih adik ipar najib?
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2020 10:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Gundu skang.. Dah tak pi slimming center ke.. Kata binik sultan terkaya.. Eh ke propaa
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2020 10:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Err gambar dia kat sidang media tu nampak serem pula buat muka gitu
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2020 10:17 AM | Show all posts
eh tu mcm saiz mcm pregnant
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2020 10:18 AM | Show all posts
apa kes dia sebenarnya ni? tiba2 mau saman menyaman
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2020 10:24 AM From the mobile phone | Show all posts
acik2 yang nak mula berfesyen pakai tudung, tolong jangan pakai pesen gini okay...takde charisma terikat2 macam sup bunjut tergantung...

Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2020 10:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Still bini SHB ke?
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2020 10:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Sikap panas baran mengurangkan rasa hormat orang lain pada kita
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2020 10:25 AM | Show all posts
x leh bayang dia ni buat kecoh ngan mulut yg kecikt tu
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2020 10:27 AM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 6-3-2020 10:24 AM
Still bini SHB ke?

Still hapo....kawen pon idak...hahahah...kawen dalam angan2 je...hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2020 10:27 AM | Show all posts
bloodyamuk replied at 6-3-2020 10:24 AM
acik2 yang nak mula berfesyen pakai tudung, tolong jangan pakai pesen gini okay...takde charisma ter ...

alahai kadang ikat jugak bunjut tu
ok laa tk nak buat
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2020 10:30 AM | Show all posts
Edited by Meiizu at 6-3-2020 10:31 AM
Ladybird910 replied at 6-3-2020 10:10 AM
Ingt lg masa kawen dia,kwn meols dpt pergi..pnyla grand..alih2 cerai..and now everything is tearing  ...

haaaa i kat penang masa tu.. my auntie siap ckp nak cari boyfriend kena pandai cari cam juma sambil kami menyaksikan kejadian juma suap food & jln pegang2 tangan..nona kot yg pasti depa belum nikah masa tu

Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2020 10:30 AM From the mobile phone | Show all posts
suiskipas replied at 6-3-2020 10:27 AM
Still hapo....kawen pon idak...hahahah...kawen dalam angan2 je...hahaha

Fuhh..veranii wat doso
Org lain buat dosa juga tapi menikus duk diam2 dalam lubang
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2020 10:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Gemok dan kepam pulak????
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list