Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
1759
View
20
Reply

Budak Sekolah Mohon Maaf Kepada Harry Sebab Peluk Meghan Markle

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 10-3-2020 12:44 PM | Show all posts |Read mode
Seorang pelajar lelaki di sebuah sekolah memohon maaf kepada Putera Harry selepas memeluk isterinya, Meghan Markle ketika Duchess of Sussex itu melawat sekolah berkenaan.




Kredit foto: Zimbio






Memetik CNN, Aker Okoye, 16, memeluk Meghan ketika figura diraja kontroversi itu membuat lawatan mengejut di Robert Clack School di Dagenham, London pada Ahad lalu sempena Sambutan Hari Wanita Antarabangsa.





Kredit foto: Zimbio




Okoye yang teruja apabila dijemput naik ke pentas tidak melepaskan peluang berpelukan dengan Meghan sebelum menyatakan betapa cantiknya dia membuat Meghan tersipu malu.


Berikutan itu, remaja terbabit menulis surat memohon maaf kepada Harry yang kemudian disiarkan The Sun.




Kredit foto: Zimbio



"Saya harap anda tidak mengambil hati atas perbuatan saya memeluk Meghan kerana saya begitu terkejut dan teruja melihat dia tiba di sekolah saya.

"Ia begitu mengujakan mendengar Meghan memberi ucapan. Dia cukup memberi inspirasi," tulisnya.




Kredit foto: The Sun




Ketika ditemu bual sebuah rancangan televisyen Good Morning Britain pada Isnin, Okoye memaklumkan tindakannya menulis surat itu adalah bagi mengelak kontroversi kerana memeluk isteri putera raja terbabit.


Katanya, pengalaman itu sangat bermakna dan dia tidak akan dilupakannya sampai bila-bila. - CARI
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 10-3-2020 12:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Tulisan ummah negara maju memang buruk belaka kan?
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2020 12:52 PM | Show all posts
nampak cam smeg beria nak peluk okaya nihh
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2020 12:56 PM | Show all posts
urm kaka pun teringin jua peluk vvip
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2020 01:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Meghan pn nmpk merelakan {:thief
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2020 01:13 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 10-3-2020 12:45 PM
Tulisan ummah negara maju memang buruk belaka kan?

Tulisan aku pon buwuk jua..mungkin aku bangsa negara maju yg tersesat di negara mundur (ikut penganalisa politaik lps wak din naik)

Keh keh
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2020 01:27 PM | Show all posts
nampak mcm suka sama suka aje ha...
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2020 01:28 PM | Show all posts
amboi terjegil mata.. seronok peluk ye
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2020 02:15 PM | Show all posts
untung laaa. btw dlm surat tu tulis Harry je. takde dah gelaran putera
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2020 02:42 PM | Show all posts
dua_chzy replied at 10-3-2020 12:45 PM
Tulisan ummah negara maju memang buruk belaka kan?

drg mmg diajar tulis begitu sis..

kalau kena dgn french lagi nauzubillah nak membacanya..


Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2020 02:42 PM From the mobile phone | Show all posts
meghan yang tadah luas. watpe minta maaf
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2020 04:10 PM | Show all posts
Ingatkan peluk memeluk tu memang dah budaya diorang jadi bende tu ok je buat diorang ni.
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2020 07:01 PM | Show all posts
dua_chzy replied at 10-3-2020 12:45 PM
Tulisan ummah negara maju memang buruk belaka kan?

buruk dan susah nak baca
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2020 08:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Nampak mata budak tu macam terjojol gambar ke2 tu
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2020 10:12 AM | Show all posts
gelak aku tgok mata dia terbeliak ahahahah
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2020 10:17 AM | Show all posts
ya ampun susah nak baca tulisan budak ni.. dulu i ada penpal dari ireland.. tulisan lebih kurang macam ni la.. berbelit nak baca dan faham
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2020 12:56 PM | Show all posts
Ladybird910 replied at 10-3-2020 01:13 PM
Tulisan aku pon buwuk jua..mungkin aku bangsa negara maju yg tersesat di negara mundur (ikut penga ...

Ada kajian mengatakan orang tulisan buruk ni byk yg genius tau
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2020 01:26 PM From the mobile phone | Show all posts
tipah89 replied at 11-3-2020 12:56 PM
Ada kajian mengatakan orang tulisan buruk ni byk yg genius tau

Hahah...salah kot kajian tu but still aku amin to that...
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2020 01:38 PM | Show all posts
blackeddotcom
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2020 01:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Macam macam cerita Megan ni...ingatkan nak hidup privacy, lebih banyak pula controversi.
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list