Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1234Next
Return to list New
9783
View
65
Reply

ALL ABOUT FOUNDER DIANZ

[Copy link]

Author: aina_shaira       Show all posts   Read mode

Author
Post time 22-4-2020 05:10 PM | Show all posts |Read mode
hi, korang pernah makan produk dianz vitamin tak?
betul ke founder dianz kahwin baru?
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 22-4-2020 05:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Who r yus? Mana mukadimah biodata?
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2020 05:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Sapooooooooo?gosip apekah ini??xde isi pebende pun
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2020 06:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Produk apakah ittew
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2020 06:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Produk sampah tak berkesan, vitamin biasa je pun, packaging pun pprt, founder try hard nak nampak kaya. Barang2 dia tu agen je borong.
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2020 06:44 PM From the mobile phone | Show all posts
gummiebear replied at 22-4-2020 06:41 PM
Produk apakah ittew

Vitamin biasa je, tapi repack, packaging dia jangan citer la, lagi pprt dari kekasih punya produk
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2020 06:48 PM From the mobile phone | Show all posts
yang purdah kawen pakai kasut vans tu eh? ew
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2020 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg kotak warna purple tu ke ?
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2020 06:52 PM From the mobile phone | Show all posts
sofinamini replied at 22-4-2020 06:49 PM
Yg kotak warna purple tu ke ?

Of kossss, yang produk macam minyak engin keta tu...
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2020 06:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Produk dia tu dah terang2 la dia repack atas lantai je, ada jugak agen2 sanggup borong demi singgit dua ringgit duit.
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2020 07:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Org beli sbb khairul yoi je.
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2020 07:13 PM | Show all posts
Sazida replied at 22-4-2020 07:11 PM
Org beli sbb khairul yoi je.

ni lagi satu. who r yusss?
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2020 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
BebeQ replied at 22-4-2020 07:13 PM
ni lagi satu. who r yusss?

Google please.
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2020 09:13 PM From the mobile phone | Show all posts
I ols pnh makan dulu lps tu beli yg untuk blackhead tu kate dapat tarik blackhead la segala i pakai sekelumit blackhead pon dye xtarik ceh
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2020 09:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Lailerthee replied at 22-4-2020 09:13 PM
I ols pnh makan dulu lps tu beli yg untuk blackhead tu kate dapat tarik blackhead la segala i pakai  ...

Baik chuols beli masker vietnam.
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2020 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Lailerthee replied at 22-4-2020 09:13 PM
I ols pnh makan dulu lps tu beli yg untuk blackhead tu kate dapat tarik blackhead la segala i pakai  ...

Blackhead2 tu memang mukjizat la kalau dia boleh tarik, produk dia tu vitamin biasa je tapi overclaim macam2. Dah la dia packing pun atas lantai je. Satu lagi botol dia tu macam minyal engin keta very pprt. Lepsstu berangan nak buat decal bas jenama dianz, lori jenama dianz, alahai pprt nau2.
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2020 10:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Lama tak follow, sebab poyo. Dulu kemain macam kamceng je dengan lako dia. Cerai pasal apa pulak tu
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2020 12:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Yup dia dah kawen baru.. dah lama juga setahu i. Tapi i tak pernah try produk dia. Hihi
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-4-2020 08:41 AM | Show all posts
ellejo replied at 22-4-2020 06:48 PM
yang purdah kawen pakai kasut vans tu eh? ew

yupsss..betul
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-4-2020 08:55 AM | Show all posts
dudaberhias replied at 22-4-2020 06:43 PM
Produk sampah tak berkesan, vitamin biasa je pun, packaging pun pprt, founder try hard nak nampak ka ...

tengok kat FB laku bebenor, ramai borang dan beli sampai founder kaya raya.
based on apa yang status founder potretkan dalam FB.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list