CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123Next
Return to list New
View: 9897|Reply: 57

CARA DAPATKAN COINS SHOPEE

  [Copy link]
Post time 27-4-2020 05:05 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Sila contohi beliau jika ingin mendptkan coins dengan mudah selepas belian barang. Jika xtau nak komen apa.. Ino contoh komen yg baik. Mudah bukan?

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-4-2020 05:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Boleh jugak... cukupkan 50 perkataan 1 gambar dpt 3 coins.. tapi shopee dah warning...komen yg melalut x dapat coin

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-4-2020 05:13 PM From the mobile phone | Show all posts
umbut replied at 27-4-2020 05:11 PM
Boleh jugak... cukupkan 50 perkataan 1 gambar dpt 3 coins.. tapi shopee dah warning...komen yg melal ...

Kalau tgk kat situ.. Baris pertama dan baris kedua relevan lagi.. Selepas tu dah mengarut.. Hahahahahhahaah.. Dpt coins xmcm ni.. Hahhahaa
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2020 05:36 PM | Show all posts
kan, kalau komen mengarut, coin akan diambik balik.
buruk siku nau.

tapi apa yang aku nak tau adalah, kenapa orang boleh beli sepantas kilat dalam shocking sale tu? tak sampai sesaat dah sold out. geram betoi. apa jampi dorang guna?  aku dah berminggu nak dapatkan milo RM10 tak dapat2. sedih tau
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2020 05:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Tu kadang bait je. Xde sales pon. Xlogik lah blh check out in a sec. Walhal nak move from check out ke payment wallet pon take few sec
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2020 06:00 PM From the mobile phone | Show all posts
X kuasa aq nk taip bnyak2 camtu...nk coins tunggu shopee shake jelah
Reply

Use magic Report

Follow Us
 Author| Post time 27-4-2020 06:14 PM From the mobile phone | Show all posts
uori replied at 27-4-2020 05:36 PM
kan, kalau komen mengarut, coin akan diambik balik.
buruk siku nau.


Hahahahaha.... Mmg menghadap lah tu.. Pelikkan, cepat betul abis
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2020 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Ooo... Padan la selama ni ada review yg dpt coins, ada yg tak dapat. Baru tau...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-4-2020 06:52 PM | Show all posts
Laracrop replied at 27-4-2020 06:14 PM
Hahahahaha.... Mmg menghadap lah tu.. Pelikkan, cepat betul abis

mesti ada teknik nih.pernah sekali iols letak sesiap dalam cart, tunggu masa nak bayar,
sampai je masa, tak sampai sesaat dah sold out.
tak lambat sesaat pun.
ke nipu je shocking sale tu?
geram tau.
kat umah ada berkilo milo, tapi geram tu hanya tuhan yang tau
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2020 07:05 PM From the mobile phone | Show all posts
uori replied at 27-4-2020 09:36 AM
kan, kalau komen mengarut, coin akan diambik balik.
buruk siku nau.


I rasa sebenarnya takda pun benda tu..iols tiap malam tunggu, before 12 dah masuk, 12 am je terus buy now loading dekat checkout te gok2 dah sold out belum 12.01 pun lagi..nipu nauu padahal internet selaju kilat
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2020 07:08 PM From the mobile phone | Show all posts
zuuu replied at 27-4-2020 06:00 PM
X kuasa aq nk taip bnyak2 camtu...nk coins tunggu shopee shake jelah

Aku x penah dpt coin dari shopee shake.....byk kali cuba...tak reti aku
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2020 07:13 PM | Show all posts
nazzse replied at 27-4-2020 07:05 PM
I rasa sebenarnya takda pun benda tu..iols tiap malam tunggu, before 12 dah masuk, 12 am je terus  ...

kan! kan!siap berjaga kul 12 pagi sebab nak beli milo je pun.
ada juga blender dengan foundation, RM10 jugak, tu pun cepat abis.
tapi memandangkan sekarang PKP, barang makanan lebih penting

tapi reminder kat milo tu pun beribu tau.
ada sekali sampai 6 ribu.
mungkin dorang semua geram macam iols,
geram nak beli milo RM10 tak dapat2

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-4-2020 07:16 PM From the mobile phone | Show all posts
jazaa100 replied at 27-4-2020 07:08 PM
Aku x penah dpt coin dari shopee shake.....byk kali cuba...tak reti aku

Goncang kiri ke kanan je.. Tu pun ala kadar je dptnya
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2020 07:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by nazzse at 27-4-2020 11:48 AM
uori replied at 27-4-2020 11:13 AM
kan! kan!siap berjaga kul 12 pagi sebab nak beli milo je pun.
ada juga blender dengan foundation, ...


I foundation dgn tefal tu lah..murah nau2 geram. Siap mintak sepupu adik i belikan skli, nan hado semua tak lepas..sbb tu i rasa hype jer.
Yg rm1 deals tu pun sama, samap berpuluh iols jiin, tetap tak dpt. Barangnya 1, yg join puluh ribu..huhu.
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2020 09:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Check in jelah hari2 dapat duit gak
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2020 09:04 PM From the mobile phone | Show all posts
uori replied at 27-4-2020 05:36 PM
kan, kalau komen mengarut, coin akan diambik balik.
buruk siku nau.


Dorg guna tenet fiber kot..hihihi
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-4-2020 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts
nazzse replied at 27-4-2020 07:36 PM
I foundation dgn tefal tu lah..murah nau2 geram. Siap mintak sepupu adik i belikan skli, nan had ...

Ai rasa y dpt tu maybe staf dan sanak. Sedara dorg kot..kekeke~

So kalau brg shocking sale/singgit ni ai mmg dah xtaruh harapan..better cri y decent price jelah..hihihi~
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2020 09:22 PM From the mobile phone | Show all posts
salmon-suki replied at 27-4-2020 01:06 PM
Ai rasa y dpt tu maybe staf dan sanak. Sedara dorg kot..kekeke~

So kalau brg shocking sale/sing ...

Tau takpa. Sale pun tak sale mana padahal, klu tengok harga asal dengan harga sale lebih kurang je, setakat 90sen je kurang.Lepas tu letak harga lain masa sale nak bagi nampak murah. Dah banyak kali iols kom3n situ shoppee menipu..haha
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2020 09:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Kumpui coins ni best sgt ke? Korang tak sedar ke korang terjebak utk membeli lebih byk? Ke mmg save giler bile kumpui coins tu byk2?
Iols rase mana yg shocking sale tu, mungkin ada, mungkin takde. Kalau ada, cepat habes sbb sedara depa sume bolot. Yg takde, sbb nak saiko korang supaya tercongok mase next sale. Lagi byk masa tercongok, lagi byk peluang utk korang beli-belah tak hingat dunia.
Iols dolu2 mangsa promosi. Lama baru iols sedar bape byk iols banje.
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2020 09:58 PM From the mobile phone | Show all posts
nazzse replied at 27-4-2020 09:22 PM
Tau takpa. Sale pun tak sale mana padahal, klu tengok harga asal dengan harga sale lebih kurang je ...

Kannn..kdg2 tu harga y dia letak b4 less tu mcm menipu jah..kecuali y original brand lah..seller lain y biasa2 ni,harga menipu2..hahaha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Lawak & Santai


ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

18-7-2024 06:14 PM GMT+8 , Processed in 0.084347 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list