Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
1404
View
29
Reply

[Pelbagai] BERAPA JAM LEPAK KAT FORUM CARI SEHARI?

[Copy link]

Author: aina_shaira       Show all posts   Read mode

Author
Post time 3-5-2020 08:44 PM | Show all posts |Read mode
hi... berapa jam sehari anda lepak kat forum cari dalam sehari?

kat mana yang selalu korang selalu lepak dan post?

macam me around 30 minit - 40 minit setiap hari mesti lepak kat forum cari

selalu dekat isu semasa, gosip tempatan dan BFT

korang?
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 3-5-2020 09:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Beberapa jam masa musim pkp ni. Kalau bkn musim pkp, tgk keadaan dan kesibukan.
Iols cuba masuk semua updates sbb nak tambah tacang pada musim pkp ni. Dapat la naik pangkat skit. Hehe..
Bod kegemaran, isu semasa dan gossip
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2020 10:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Entah la berapa lama, suka la masuk CI
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2020 10:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Msk time free je..plg lama sejam lebih..
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2020 11:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Sblm pkp masuk sblm nk tido. Baca nk bagy ngantuk.
Time pkp, Hari2 gk la. Bape jam, minit and saat tu Ai x kira.
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2020 11:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Tade apa thread yg best kat cari lately..
masuk2 tgk kat frontpage thread yg sama jah..
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2020 11:13 PM From the mobile phone | Show all posts
I baca sebelum tido. Tapi musim PKP ni kerap gak la macam tengahari waktu2 nak rehat tu. Dengan malam sebelum tido. Bod feveret CI ngan Paranormal ngan History.
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2020 11:15 PM | Show all posts
berjam jam. sekarang tengah follow up kes penipu oggy galitutuplubang dgn azhar nasa-nigga tu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-5-2020 11:17 PM | Show all posts
isseliparjepun replied at 3-5-2020 11:13 PM
I baca sebelum tido. Tapi musim PKP ni kerap gak la macam tengahari waktu2 nak rehat tu. Dengan mala ...

Board History tu berkurun tak update
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2020 11:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Jarang. Ikut la. Pkp pon tgk news..reply plak tgk mood klu rajin br reply

Tbh i xberapa minat baca komen bragging and pathetic sesetengah user yang setiap benang asik nmpk komen dia jer.. Not only ajet2 poyo tp dia da kalah menteri,  ala2 jack of all trades master of none
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2020 01:13 AM From the mobile phone | Show all posts
2 3 jam.. tgh malam bila semua dah tido. Itu la me time.. sesorang enjoy layan kepala. Takpayah me time ke spa atau bora-bora island bersama kawan mak mak org konon poyo berbaju putih seksi tepi pantai.. eh.. jauh melalut
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2020 01:27 AM From the mobile phone | Show all posts
crazybeach replied at 3-5-2020 11:15 PM
berjam jam. sekarang tengah follow up kes penipu oggy galitutuplubang dgn azhar nasa-nigga tu

Ni tgk kt benang mana u
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2020 01:48 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2020 03:56 AM From the mobile phone | Show all posts
aina_shaira replied at 3-5-2020 11:17 PM
Board History tu berkurun tak update

Kan..tapi suka baca baca topik lama kat situ. Ada certain topik beratus2 page. Tapi dalam beratus page tu berpuluh page dok bertekak le pulak hehe macam2.
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2020 12:01 PM | Show all posts
semenjak mco ni, ade la dalam 45minutes sehari. hikhik
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2020 07:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Musim pkp ni banyak jam jugak.

Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2020 01:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Hari2 kena login sbb borink cuti koje
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2020 08:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Sejak musim pkp ni 2-3jam jugak sehari
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2020 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Hari2 masuk nak kepoh ape current issue. Hihi.
General knowledge gitu.
Sebelum tido wajib masuk jap, buat high level analysis kot ade thread menarik terus buka new tab. Bace each page so not miss anything.
Padahal banyak je benda lain boleh buat.
Kadang nak bagi datang rase mengantuk pun ye jugak.
Layan je. Bergune bile mogok layan emo sorang2, tak la boring sangat
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2020 04:53 AM | Show all posts
Ikut la, kalau bosan jenguk la sini.
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list