Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
3488
View
47
Reply

Malaysia Tak Selamat Untuk Leon - Rihana Oksana Takut Leon Dirampas?

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 12-5-2020 11:33 AM | Show all posts |Read mode
Kisah kontroversi Rihana Oksana Veovodina dan anak lelakinya, Ismail Leon masih meniti di bibir ramai.


Lebih-lebih lagi, hubungan mereka dengan Sultan Kelantan, Sultan Muhammad V masih menjadi teka-teki sama ada Leon bakal mewarisi takhta.


Dalam kemas kini terbaru di Instagram, Rihana memaklumkan bahawa dia merancang berpindah ke luar negeri untuk menetap bersama anaknya.










Kredit foto: IG






Bagaimanapun, Rihana mendakwa Malaysia tidak selamat untuk Leon ketika ditanya warganet di ruangan komen sama ada negara ini termasuk dalam senarainya.


Dakwaannya itu menarik perhatian ramai yang memberi pelbagai reaksi berbeza.




Kredit foto: IG




Malah, ada yang membuat spekulasi Rihana enggan Leon menetap di Malaysia kerana khuatir anaknya itu akan dirampas pihak Istana.




Kredit foto: IG




Rihana kemudian menjelaskan sistem monarki dan soal politik adalah sebab mengapa Leon tidak selamat di Malaysia. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 12-5-2020 11:43 AM From the mobile phone | Show all posts
not safe tu wmerujuk sbb takut anak dia dirampas ke
dirampas oleh sape? abegong?
nak ke abegong rampas? bila rampas maksudnya tu confirm anak dia la kan? bila nak abes la cite dia ni

btw, comellll leon tu. ada rupa abegong. tapi apesal maknye macam makin xcun.. kurus sgt. terserlah tulang2nya
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2020 11:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesian pulak.. muda2 dah kena tinggal kena jaga anak sorang2 walau patut ko leh berhuha  enjoy lagi
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2020 12:17 PM From the mobile phone | Show all posts
airmineral replied at 12-5-2020 11:43 AM
not safe tu wmerujuk sbb takut anak dia dirampas ke
dirampas oleh sape? abegong?
nak ke abegong ra ...

Rampas, MIA, tertakluk undang2 dalam negara
Oks ni terlalu renovate muka sangat dah nampak tua
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2020 12:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Gambar last tu mcm Harley Quinn..
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2020 12:27 PM From the mobile phone | Show all posts
OKs ni dulu tak lawa. Sekarang bertambah2 tak lawa.
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2020 12:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah makin iras muka apaknyaaa..
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2020 12:35 PM | Show all posts
lahai comel sangat Leon
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2020 12:45 PM | Show all posts
Muka sebijik bapak dia wey... comel.
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2020 12:45 PM | Show all posts
besornye  mulut pompuan ni...huduh lak
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2020 01:05 PM | Show all posts
abegong nk iktiraf ka?
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2020 01:05 PM | Show all posts
Camne la leh terpikat gini gaya punya rupa..
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2020 01:07 PM | Show all posts
rihana ada letak video dia mekap kat ig..
mmg cantik laa dia..
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2020 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Comelnya Leon

Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2020 03:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Bodo la pompuan ni. Yang tumpang komen sokong sheols tu pun acah2 bagus je. Mintak puji. Bukannya anak tohan.
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2020 04:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Saban hari semakin nampak iras abegong di wajah leon. Huhuhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2020 05:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Ramai jugak penjilat kat ig dia
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2020 05:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa media msia perlu bg dia ni perhatian? Xhabis2 nk create kontroversi. Meluat dah.
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2020 05:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Aoa bodoh reporter ni menjadi teka teki Leon waris takhta? Bangangnya. Atau ko bukan rakyat msia ke reporter oi?
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2020 05:38 PM From the mobile phone | Show all posts
umbut: Kesian pulak.. muda2 dah kena tinggal kena jaga anak sorang2 walau patut ko leh berhuha  enjoy lagi


Budak tu duit la. Banyak oooo sebulan budak tu dapat.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list