Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12461
View
450
Reply

[Tempatan] Terima kasih PM - Sugu Pavithra (Update, video hadiah dari PM)

[Copy link]

Author: BomBoLoniS    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 16-5-2020 04:46 PM From the mobile phone | Show all posts
syamzana replied at 16-5-2020 02:12 PM
tgk kuali dia rasa kemurungan tgk kuali kat rumah wpom tak berkerak tp tak bersinar mcm dia. pasni a ...

Kerana channel sugu pavithra ni lah gigih saya mencari sabun cap buruh dan hari2 sental kuali dan periuk. Semoga channel nya terus maju.
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 16-5-2020 04:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Untunglah sis duduk dalam estate pon line kuat boleh upload video ke youtube. Macam mane line aku semput je.
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
adila39 replied at 16-5-2020 03:12 PM
very humble idea... so dapatla rezeki.. happy to know

Berapo bsnysk utube bagi??
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 04:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Maideen. replied at 16-5-2020 03:51 PM
Slameleykom Lobai Foreskin pakar hukom buang hood dalam Isle.

Nak tanya sket....sejak bila o ...

Stendedlaa maideen oiii..
Nak dapatkan resepi ummah kelly nie..
Penangan nk lawan kovid kekdahnya..
Isle dan kafirun..
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 04:53 PM From the mobile phone | Show all posts
dino replied at 16-5-2020 01:17 PM
sbb family ni org bleh relate, tak perlu fancy bagai... isi ayam dlm bekas aiskrim, beli minyak sa ...

Kan sbb tu aku pun suka tgk.. X yah bekas taupaware ratus2 nye mahaii.. X yah mesin gedabak2 ribu riban nye.. Ape yg ade je.. Laki dia kalo makan mesti ckp saya makan dl ye.. Banyak lapar.. Tgk laki dia makan kita jd lapo pulak.... Psl montot kuali dia berkilat2 la ari ni aku sempat bl berus dawai, soda bikarbonat tuk sental montot kuali, periuk aku yg dah berusia lebih 10thn..

Aku tgk kan semua yg jd ke sayangan rakyat Malaysia skrg semua ckp lembut2.. Sugu, DG, Ustaz Ebit.. Nampak nye org yg ckp slow mcm ni dpt meredakan kegelongan kita yg terkurung di dlm rumah.. Hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 04:53 PM From the mobile phone | Show all posts
redz85 replied at 16-5-2020 02:49 PM
minah indon ni jiran pavi.. dia yang ajar pavi create youtube acct.. pavi banyak belajar dari dia. ...

Oh. Tak payah lah nak hasad dengki sangat. Youtube memang mcm tu, algorithm dia takde rhyme or reason. Kira Mrs Sugu ni termasuk dalam golongan lucky at the right place at the right time, in addition to effort dan content.
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 04:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Sat lagi nak try tonyoh sinki dgn belanga kat umah ni
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
syamzana replied at 16-5-2020 02:12 PM
tgk kuali dia rasa kemurungan tgk kuali kat rumah wpom tak berkerak tp tak bersinar mcm dia. pasni a ...

Kilang sabun kuning patut ambik kapel ni jadi duta..mencanak sales nanti..hahha
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 05:05 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 16-5-2020 03:38 PM
kalo kasi cash 10k, bleh gak dia simpan dlm fixed deposit for future use...ada gak savings utk dia ...

Kenapa x cadang bg rumah sebijik,,kete sebijik...amende la ko ni....mcm ph pnye prangai....semua nk condemn....kalau x bg pape pun mst kena kutuk.....bg pn kna kutuk....
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 05:07 PM From the mobile phone | Show all posts
fliphair8 replied at 15-5-2020 08:25 PM
Orang melayu ni kalau bangsa lain hormat dia, berbudi bahasa dan beradab..bangsa lain tu akan dihorm ...

Sorry, ai mg x forgive dah! Tuntass bagi yang kuang hajarrt!
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 05:08 PM From the mobile phone | Show all posts
clarizsa replied at 15-5-2020 08:40 PM
I fobia dgn k****g so i mcm malas ambik tau dan ada sedikit meluat bila nampak pasal ni
Ntahlah mmg ...

Sama, yang. Ai trauma sangattt dahh dengan set2 Dravidian neh!!!
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 05:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Beras dapat berkampit-kampit, minyak masak setengah dozen, macam-macam couple ni dapat dari TS PM. Hujung minggu nak masak2 bagi jiran-jiran makan. Pandai dorang sharing
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 05:09 PM From the mobile phone | Show all posts
becir replied at 16-5-2020 05:00 PM
Kilang sabun kuning patut ambik kapel ni jadi duta..mencanak sales nanti..hahha

Jgn sabun tu yg naik rege sudeh....hehe
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 05:31 PM From the mobile phone | Show all posts
beta_carotene replied at 16-5-2020 04:20 PM
Supporter kak Sri ke sis..

Kelasssss...

Tak perlu dilayan penjilat umerika tu. Kalau ko forumer lama tau la sapa dia tu..haha
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 05:32 PM From the mobile phone | Show all posts
fliphair8 replied at 16-5-2020 04:25 PM
Orang melayu ni kalau bangsa lain hormat dia, berbudi bahasa dan beradab..bangsa lain tu akan dihorm ...

Betul..konsepnya kalau ko baik, aku lagi baik layan ko
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 05:32 PM From the mobile phone | Show all posts
My sis asyik la dok follow resepi dia ni.. Aritu da try puri and sardin, kari ayam x tumis tu.. Bau sdp gile semerbak 1 rumah.. Rasem, ikan goreng, terung belacan, kurma kambing dgn kambing berempah ke apa ntah.. Ni hari ni nk try sotong msk apa plk ntah..
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 05:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Atata replied at 16-5-2020 01:03 PM
Kalai tgk video dia mesti tersengih2 sendiri bila part dia ngan laki dia makan. Kalau laki dia kata  ...

Saya makan dlu sangat lapar.. Dia pun jeling manja hahah comel
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 05:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagusnyaa dia dpt byk bekalan tu dia nk msk skali nt utk jiran2..bagus share rezeki sama2
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 05:42 PM From the mobile phone | Show all posts
syamzana replied at 16-5-2020 02:12 PM
tgk kuali dia rasa kemurungan tgk kuali kat rumah wpom tak berkerak tp tak bersinar mcm dia. pasni a ...

Iols dh order dh.. X sbr tgu smpi umh hahaaa
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 05:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Melur1 replied at 16-5-2020 04:53 PM
Oh. Tak payah lah nak hasad dengki sangat. Youtube memang mcm tu, algorithm dia takde rhyme or rea ...

Sugu & Pravitha pon lucky sebab dapat follower yang rajin promote dorang dan buat kempen "jangan skips ads".

Sebelum cerita dorang keluar dekat Bernama, ada beberapa twitfemes yang promote account dia. Youtubers Sazali Samad dan iChang pon secara tak langsung promote account Sugu Pravitha bila dorang try resepi kari ayam tak tumis.

Dekat forum cari pon ada beberapa ahli forum yang promote account Sugu Pravitha jugak. Iols perasan dorang promote dekat thread2 selebriti semua tu. Iols terjebak dengan Sugu Pravitha pon sebab nampak komen promote dari ahli forum hihi.



Since Sugu Pravitha ni jenis yang cakap lembut, sopan. Follower dia pon terbuka hati untuk promote account dorang dekat platform lain. Siap buat kempen jangan skips ads
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list