Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12520
View
450
Reply

[Tempatan] Terima kasih PM - Sugu Pavithra (Update, video hadiah dari PM)

[Copy link]

Author: BomBoLoniS    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 16-5-2020 05:50 PM From the mobile phone | Show all posts
redz85 replied at 16-5-2020 02:54 PM
kakak sri disini.. jiran pavi..

https://www.youtube.com/watch?v=hrCJP0rc-84&t=511s

Ni yang pavi ada mintak maaf juga lepas tu kan?  Cuma x faham pavi ada jwb komen org ke or komen channel org? Then sri ni cm tegur dia gitu kan.. Pavi mintak maaf ckp dia x reti lagi masih baru kt youtube..
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 16-5-2020 05:52 PM From the mobile phone | Show all posts
LostStar replied at 16-5-2020 04:19 PM
Moga pavi jaga diri.. tkot dgn jiran dia yg indon tu.. indon taw2 jekla.. satg kang p bomoh2... deng ...

Seram pulak memikirkan huhuu
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 05:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Takde ciri2 nk glamer, gedik & sembang tah ape2 jadi penyebab ramai org suka tengok video dia.
Kagum iols tengok kuali berkilat diaorg. Sabun kuning cap buruh memang menggamit memori Rajin suami istri ni. Masak, berkebun, kemas besih elok je rumah tu. My ofis mate tempat keja lama ada sorang yg karakter sopan macam pavithra ni. Membesar di estet juga.
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 05:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Bergosip replied at 16-5-2020 05:43 PM
Sugu & Pravitha pon lucky sebab dapat follower yang rajin promote dorang dan buat kempen "jangan s ...

Yee si mike ang pn pomot try resepi kari ayam dia tu puji sedap
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 06:02 PM From the mobile phone | Show all posts
najib888 replied at 16-5-2020 03:39 PM
Apa lagi..kelam kabut bancuh lain tepung. Tak sempat dah nak gelek, pekup tudung balang.. Sama2 jd ...

Comey anak bgjib. Brp umor. Pose yang yok
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 06:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Bedah.Cun replied at 16-5-2020 03:40 PM
Kat komen nye hader lar set Dravidian tak sedar dighik komen. Kenapa kaw ajar Melayu itu ini nanti d ...

Wakakaka kak bedah ta penah mengecewakan
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 06:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Terbaik PM

pndai ambil hati rakyat
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 06:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Bergosip replied at 16-5-2020 05:43 PM
Sugu & Pravitha pon lucky sebab dapat follower yang rajin promote dorang dan buat kempen "jangan s ...

Betul ulasan uolls, Sugu Pavithra mengekalkan hubungan baik dgn influencers dan peminat, sebab tu diorg tak lokek nak promote.
Tambah dengan masuk recommended page.. memang sure viral lah
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 06:10 PM From the mobile phone | Show all posts
fliphair8 replied at 16-5-2020 04:25 PM
Orang melayu ni kalau bangsa lain hormat dia, berbudi bahasa dan beradab..bangsa lain tu akan dihorm ...

Bethoolll...
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 06:12 PM From the mobile phone | Show all posts
ina_na replied at 16-5-2020 04:53 PM
Kan sbb tu aku pun suka tgk.. X yah bekas taupaware ratus2 nye mahaii.. X yah mesin gedabak2 ribu  ...

Dan tak payah berbagai2 jenis lauk atas meja. Satu lauk satu sayur atau kadang2 satu lauk je dorang makan. Just like us marhein.
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 06:13 PM From the mobile phone | Show all posts
boleh juga dia start berniaga slow2 tolong suami kan. Walaupun dah ada income youtube. Murah rezeki dia. Sopan je cara bercakap pun sampai ke anak. Rumah pun bersih
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 06:15 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 16-5-2020 03:38 PM
kalo kasi cash 10k, bleh gak dia simpan dlm fixed deposit for future use...ada gak savings utk dia ...

pndpt dr youtube dah ribu2 dah
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 06:17 PM From the mobile phone | Show all posts
sukacactus replied at 16-5-2020 12:11 PM
Kan...npk genuine
Dah famous ni, moga terus down to earth
Suka aku tgk

Kita boleh rasa kan sebenarnya kalau org tu fake atau betul2.. selain dari masakan, lesson lain yg aku dapat ialah ikhlas dalam buat sesuatu..bila hati tu bersih, ckp pun lembut, senyum . . automatic org lain dpt aura ketenangan tu.. instead of merungut idup susah, they find a way utk dptkan duit dan skrg rezeki mencurah2..semoga maintain humble..
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 06:17 PM | Show all posts
rezeki yg melimpah,
nait baik..baiklah pengakhirannya..
moga terus down to earth n share resepi sedap2
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 06:20 PM From the mobile phone | Show all posts
So sweet
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
rayray28 replied at 16-5-2020 05:42 PM
Iols dh order dh.. X sbr tgu smpi umh hahaaa

iols br intai2 ade kat shoppee rupanya. zasss order. hrp smpai before raya. koli i pom nak bersinar jugak lepas msak rendang.
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 06:29 PM From the mobile phone | Show all posts
ilacantik replied at 16-5-2020 04:46 PM
Kerana channel sugu pavithra ni lah gigih saya mencari sabun cap buruh dan hari2 sental kuali dan  ...

berseri2 la kuali uols. i mula2 tgk video dia first thing terpandang kuali tu. barunye kuali mentang nak masuk youtube. smpai la tetgk video yg dia tnjuk bontot kuali tu. stress teringat kuali iols kat dapur. mane blh dia punya bersinar gitu kite pun nak la jugak.
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 06:51 PM From the mobile phone | Show all posts
syamzana replied at 16-5-2020 06:29 PM
berseri2 la kuali uols. i mula2 tgk video dia first thing terpandang kuali tu. barunye kuali menta ...

Berseri2 kuali sis dgn pakej kuku jadi cepat patah. Padahal ada beli sarung tangan ala2 korea tu tapi tak syok menyental pakai sarung tangan. Kalau tangan tak tahan, boleh pecah2. Tapi puaslah tengok periuk dah kilat, thanks to ms pavithra yg menaikkan level rajin saya ke tahap maksimum. Kalau tak, cuci setakat bagi bersih jer, takde nak sental2 bagi kilat bagai.
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 08:12 PM From the mobile phone | Show all posts
belilies replied at 16-5-2020 02:51 PM
Maybe sheols pernah join fb group masak apa hari ni. Dalam tu tiap kali ada yg rekod camtu, masuk  ...

Not sure dia ade ke tak dlm grup tu sbb ade news ckp dia xde smartphone. Yg dia pakai skrg pun hutang. Pastu nk rekod video kena tgu sugu balik sbb hp kt sugu.
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 08:13 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 16-5-2020 03:11 PM
sbb dia pun tau nanti makcik2 bawang kepam meleis akan kecam sheols
sbb tu dia explain smpi mcm  ...

Makcik2 pun bebal jugak la kan. Tau tgk je pastu kecam., sebab tu kalau dh jd famous ni, jaga la tatatertib. Sekali buat silap, kantoi, tgk netizen jd hakim.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list