Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
6102
View
81
Reply

"Buat Segi Tiga Dan Tulis Nama Allah, Muhammad" - Iqram Dinzly Join Illuminati?

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 16-5-2020 01:59 PM | Show all posts |Read mode




Lama tidak mendengar khabar Iqram Dinzly. Terkini, pelakon itu sekali lagi mencuri tumpuan netizen dan kali ini dia didakwa membuat gaya seolah-olah berunsur illuminati dan Freemason pula.










Menerusi tinjauan di Instagramnya, Iqram memuat naik beberapa gambar dari IG Live dengan kedua-dua tangannya membentuk simbol segi tiga bersama tulisan nama Allah SWT, Nabi Muhammad SAW dan Nabi Adam AS.














Tindakannya itu mencetuskan rasa kurang senang di kalangan warga maya. Malah, ada yang mendakwa simbol segi tiga itu bermaksud syaitan selain melabel Iqram sudah jauh terpesong.


Iqram bagaimanapun dilihat santai membalas hampir semua komen yang ditinggalkan warga maya.













Kredit foto: IG Iqram Dinzly




Apa yang cuba disampaikan Iqram sebenarnya tu? - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 16-5-2020 02:16 PM From the mobile phone | Show all posts
adoiii apa nk jd dia ni.. bunga telur kenduri sapa la atas kepala dia tu..
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 02:19 PM | Show all posts
buat sign je... takdenya illuminati nak terima heshe.. heshe bukan famous pun... influencer pun lambetttt lagi.

masih jual pisang he heshe ni? cikki boom
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 02:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Iluminati pun tak hingin nak amik dia, whoareyus??
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 02:38 PM From the mobile phone | Show all posts
illuminati pon x hingin nk rekrut heols.. haha
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 02:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Bile tengok dia balas komen org rasa lawak plak.. hahaha

Hbs semua bapak atok dia keluar.. Level tadika jek suka main petik nama bapak atok ni..
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 02:46 PM | Show all posts
Sihat ke x ni
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 02:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia saja jer cari perhatian
Lame tak buat hal kan
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 03:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Ye laaaa tuuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 03:25 PM | Show all posts
Kesian.
Buat begini tak dapat perhatian, buat begitu tak dapat perhatian.
Takdeke memana produser nak ambik dia.
Jadi tukang pegang hos bomba 1 babak pun jadi la.
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 03:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Lorre mcm dgr dah taubat hari tu. Belum lg rupanya.
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
little_sis: adoiii apa nk jd dia ni.. bunga telur kenduri sapa la atas kepala dia tu..


Meols pun ingat bunga telur sapa dia rembat tadi. Hikhikhik
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 03:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Awat la jadi lagu ni. Dulu meols suka tgk dia dgn Anne Ngasri dalam Dunia Baru
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 03:44 PM | Show all posts
ayat sepesen babyAA cuma belum keluar bahasa carutan level 400 lagi je
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 03:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Lapar perhatian ke dia ni?
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 03:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Aritu bkn dah taubat ke kata nak berubah bagai
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 04:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by symann at 16-5-2020 04:19 PM

Dia buat segitiga bermata 1...Jgn main-main
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 05:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah 60 hari Pkp baru muncul ke dekk..
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 05:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Ingatkan dah tak wujud
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 05:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu muda2 zaman berlakon boleh tahan elok. Hmmmmmm
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list