Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
6101
View
81
Reply

"Buat Segi Tiga Dan Tulis Nama Allah, Muhammad" - Iqram Dinzly Join Illuminati?

[Copy link]

Author: CARI-MAL    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 16-5-2020 05:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Zaman sudah berubah.. buat apa terikat dengan kenangan masa lalu

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 16-5-2020 05:46 PM | Show all posts
Mana pu pu ostad selebriti.... tak mau bagi teguran ka?




Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 05:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Alahai Iqram. Dulu2  main suka tgk ko Kat tv
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 05:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Tiap kali puasa,dia msti akan create satu isu..{:smile
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 06:19 PM | Show all posts
Gila isim la niii. Sama je perangai penyakit mcm nii main sentimen agama , politik, silapnsilap mengaku nabi nampak benda ghaib etc
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 06:22 PM From the mobile phone | Show all posts
little_sis replied at 16-5-2020 02:16 PM
adoiii apa nk jd dia ni.. bunga telur kenduri sapa la atas kepala dia tu..

Hahaha...I terpikir benda yang sama. Bunga telur atau dia rembat bunga hiasan kat meja.
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 06:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Tolong la bagi job pd heshe. Makin teruk dah.
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 06:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg masalah mental dan jiwa ni...
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 07:02 PM From the mobile phone | Show all posts
hidup lagi mahkluk ni ya..
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 07:51 PM From the mobile phone | Show all posts
penangan belajar ilmu ke-aku-an gini le jadi nye
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 08:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Bljr dari diva aa ni cakap mengarut je
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 08:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada gak yg melayan kerenah dia nih...
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 08:48 PM | Show all posts
sebagai manusia kafir , i actually x paham knp some melayu so so fanatik psl illuminati & freemason. wujud ke tak, illuminati & freemason ni kacau komuniti melayu ke? what did they do to the malay community?

truthfully speaking, kat msia pun ada mormon church..they go house to house to share their teachings but if you're not interested, they will leave you. takde paksa2 pun...it is up to you nak dengar ke tak, thats all.
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 08:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Iq, diva Aa dan dik tiya. Masalah lebih kurang sama. Dulu ok. Skrg serabut.
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 09:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Too much free time la iqram ni
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 10:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Xyah layan la
Mental dah mamat nih
Bawak2 la berubat
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 10:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Sudah2 la tu taksub dgn illuminati...kadang yg buat signs segala tu pun acah2 ja nampak cool begitu...
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Ingtkn dh pupus dia ni.. dh lama tak buat onar
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 11:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Princhiki ni la orang gila paling hensem tanahair.
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2020 11:09 PM From the mobile phone | Show all posts
little_sis replied at 16-5-2020 02:16 PM
adoiii apa nk jd dia ni.. bunga telur kenduri sapa la atas kepala dia tu..

hahahaha. bunguks la komen. legend tol bunga telur kenduri
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list