Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
6163
View
81
Reply

"Buat Segi Tiga Dan Tulis Nama Allah, Muhammad" - Iqram Dinzly Join Illuminati?

[Copy link]

Author: CARI-MAL    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 17-5-2020 01:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni kan tak betul. Toksah pelik atau dilayan. Dia sunyi sejak kematian ayah dia rasanya. Terus hilang arah. Kawan takdak, gf lagi la takda. Handphone tu je la teman dia kalau takda kucing. Tapi kucing mana boleh bercakap. Dia nakkkan perhatian isi waktu dia.
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 17-5-2020 04:02 PM | Show all posts
234126 replied at 17-5-2020 01:49 PM
Dia ni kan tak betul. Toksah pelik atau dilayan. Dia sunyi sejak kematian ayah dia rasanya. Terus hi ...

kesian juga dgn ni..

tak tahulah buat2 nak perhatian atau memang dah  mental illness.

tapi agak2lah nak buat gurau.. byk2 nama.. nama ALLAH juga yang dia pilih..
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 04:05 PM From the mobile phone | Show all posts
jo_je replied at 17-5-2020 04:02 PM
kesian juga dgn ni..

tak tahulah buat2 nak perhatian atau memang dah  mental illness.

dia dah tak boleh fikir logik tu. mental. Dia ni memang ada masalah mental. Seniman taknak ke tolong dia ni.  Memang kesian sangat hidup dia kosong takda arah
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 08:19 PM | Show all posts
frust nonggeng ke tu? macam AA gak.

pastu takde job, duit tarak.

murung. mental.

member aku pun kena scam dengan dia ni.
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 09:28 PM From the mobile phone | Show all posts
hidup lagi rupanya dia ni{:freak
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2020 01:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Mana ade
Tak nampak


Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2020 01:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Haruslah membatu pondan gila ni.
Takdenye nak merepek2 smp memalukan diri sendiri smp di luar kawalan mcm ni kalau sober.
Mata terbeliak hitam bulat mcm tu.
Ckp pun merepek2, didn't make sense.
Takpayah tolong. Biar dia mati sendiri. Org jenis taknak ditolong ni, tinggalkan aje dia. Baik tolong org yg nak ditolong.
Pijak je dia kasi leper
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2020 01:54 AM From the mobile phone | Show all posts
underground replied at 17-5-2020 08:19 PM
frust nonggeng ke tu? macam AA gak.

pastu takde job, duit tarak.

Spill the tea plsssssssss
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2020 05:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Scary sangat bila tgk dia live ig. Dengan mata buntang. Tapi kadang2 nampak normal. Tp most of the time nampak macam gila. Sorry iqram, I harap u acting ja. Rasa kesian pun ada.
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2020 05:15 AM From the mobile phone | Show all posts
234126 replied at 17-5-2020 01:49 PM
Dia ni kan tak betul. Toksah pelik atau dilayan. Dia sunyi sejak kematian ayah dia rasanya. Terus hi ...

tak lah.. dia jadi mcm ni bukan sunyi or depressed, tp overdosed dadih
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2020 09:07 AM From the mobile phone | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 18-5-2020 05:15 AM
tak lah.. dia jadi mcm ni bukan sunyi or depressed, tp overdosed dadih

oh lahh mendadih? Memang jadi sewel la otaknya
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2020 09:54 AM | Show all posts
Sis terhibur yach,
creative kalau tak berjaga2, mcm ni jadinya.


ni namanya maniac phase
over expressive.
Kesian, semoga ada sinar kehidupan utk dia ni.
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2020 10:00 AM | Show all posts
Cara dia reply dah macam nak ikut cara Diva AA pulak.. cuma dia mungkin baru nak berjinak2 menjadi diva AA .. hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2020 11:01 AM | Show all posts
pernah jumpa dia ni depan2 zmn muda remaja dlu...not bad....tp die ni jenis perasan glamor...patutlh ske tarik perhatian org skrg
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2020 11:11 AM | Show all posts
so kalo buat segi tiga BERMuda ni KITA rakyat perlu risau ke?

Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2020 11:52 AM | Show all posts
hahah...geng illuminati pun xmo ajak dia jadi geng.. tak de pekdah.
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2020 12:34 PM | Show all posts
Mmg kesian tengok dia nih.
Kadang kadang takut jugak.
Sejak ayah dia meninggal teruih macam hilang arah.
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2020 01:50 PM | Show all posts
bukan betul pun tu. puas la hati dia ramai bagi perhatian kat dia sekarang.
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2020 07:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Yak silap makhluk ni cam insap kejap
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2020 02:08 AM From the mobile phone | Show all posts
makin lama makin pelik dia punya perangai
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list