Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
6053
View
199
Reply

[Tempatan] Sesiapa ada Trypophobia / geli tengok ulat2 elak kan dari buka Thread ni. Edisi Semasa Forum Cari : Iklan Paling Meluat, Geli, Kembang Tekak, Naik Segala Bulu dan Paling Lahanat di Forum Cari

[Copy link]

Author: ashilalat    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 17-5-2020 01:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Xde iklan lain ke nk letak...kiwak hanjing..
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 17-5-2020 01:38 AM From the mobile phone | Show all posts
axl_bach replied at 17-5-2020 12:03 AM
Meh nk belanja sket, sbb ramai yg trypophobia dlm Cari ni

Siot la.. ish
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 01:41 AM From the mobile phone | Show all posts
ramai rupanye ada phobia bulat2 kecik tu
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 01:46 AM | Show all posts
Tak dak pula kluaq kat Mac & Phone aku..
Hat gambaq2 tu aku ok lagi..
Paling aku tak tahan, kalau gambaq orang tanam rambut ka apa.. automatic gatai satu pala..
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 01:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Geli.... at same time geram tengok.. mcm nak cabut2.
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 01:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Ramai jugak rupanya yang geli. Ingat iols je yg nyampah dgn iklan ngok ni
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 02:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Aa betul..i pn geli jgk...nk berforum pn tk aman
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 02:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku pun geli tgk... merenyam muka tgk
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 02:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku sumpah lahanat yg keluar iklan ni badan dia anak beranak naik menggerutu mcm tu.  Babi
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 03:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku ingat Ku sorang je yg annoy iklan ni. Rupanya ramai tak suka. Baru tau brave ni, tq you all
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-5-2020 03:34 AM From the mobile phone | Show all posts
axl_bach replied at 17-5-2020 12:03 AM
Meh nk belanja sket, sbb ramai yg trypophobia dlm Cari ni

Ya ampon..ko pi tambah lagi kegelian tekak ramai org dalam forum ni.
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 03:36 AM From the mobile phone | Show all posts
hilang selera nak bersahur
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-5-2020 03:37 AM From the mobile phone | Show all posts
syadq replied at 17-5-2020 12:08 AM
Iklan tu muncul kat mana sis? aku pakai Goole Chrome takde pon. Guna mobile phone pon mcm takde.

Aku pakai phone, boleh kata setiap benang dia muncul. Ni bawah komen ko pon dia dok ada. Tobat la geli. Tp bila skrol komen, x kan terlepas nak tgk benda geli ni, sebab mata mesti pegi ke situ
Screenshot_20200517_033541_cari.com.my.jpg
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-5-2020 03:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 17-5-2020 12:48 AM
kat laptop, iols tak nampak. kat tepon, iols nampak.. tapi iols takde prasaan.. camne?

Aiyo! Sah la aku ada trypophobia ke amende fobia ni....aduhai!
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 03:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Dolu2 haku mmg set2 thyrophobia nie, lama2 Haku hadap tgk utuber,gambo2 n skang biler tgk x rasa geli lg cuma geram n rasa nk kuntil2 je
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 03:44 AM From the mobile phone | Show all posts
I komplen dah hr tu kat thread aduan tapi momod FC kata xleh buat apa

Mmg geli sangat2
Rasa gatal2 kulit kepala bila nmpk iklan sial tu
Eeeiiii
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 03:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada lagi pic iklan tu selain 2 pic TT boh
Tapi yg paling sial mmg 2 pic tu laa
I terpaksa pejam mata sambil scroll
Geli sial
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 03:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Kan geli oiii rs nak cungkil2 je yg gambar tu.. Kata parasit kat lidah la.. Kat jari la.. Cpt2 skroll.. Mati pucuk nampak tu.. Knp x Blok je iklan tu.. Mual btl
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-5-2020 03:58 AM From the mobile phone | Show all posts
miss_strangers replied at 16-5-2020 11:26 PM
Pakai brave..install je..aman2 nanti Tanpa iklan baca porem

Pakai brave ni, kat apps cari phone pon bole pakai ke? Ke kat chrome je dia hilang?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-5-2020 04:07 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 16-5-2020 11:30 PM
Install
1. Brave
2. Opera

Kena buka web cari dari apps ni ke? Pastu apps cari yg normal kat phone tu boleh delete la?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list