Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
6013
View
199
Reply

[Tempatan] Sesiapa ada Trypophobia / geli tengok ulat2 elak kan dari buka Thread ni. Edisi Semasa Forum Cari : Iklan Paling Meluat, Geli, Kembang Tekak, Naik Segala Bulu dan Paling Lahanat di Forum Cari

[Copy link]

Author: ashilalat    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 17-5-2020 04:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Thanx god...iols ingat iols sorang je nampak iklan ni. Meremang bila nmpak. Pastu skrol laju. Rasa geli ada,.tp rasa nak tengok pon ada. Harap cari forum bole la remove iklan bodoh ni. X selera la nak berforum setiap kali skrol nampak iklan ni.
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 17-5-2020 04:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Lain kali pakai jela adblock. Kalau ko tak bukak topik ni aku pun taktau ada iklan mcm ni
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-5-2020 04:29 AM From the mobile phone | Show all posts
adm7 replied at 17-5-2020 04:24 AM
Lain kali pakai jela adblock. Kalau ko tak bukak topik ni aku pun taktau ada iklan mcm ni

Aku ni mewakili acik acik kertu yg x tau ada apps apps utk ad block dan yg bukak forum dari apps cari kat android ni. Ko tengok komen komen, ramai gak kan yg nmpak iklan ni tp x tau nak block cmne.
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 04:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulilah.aku dilindungi  sebab aku x pernh nmpk lgi ikln cmni dkt fon aku ni. Atau forum ni bengong.

Aku nmpk pun ikln ni kt tred ni.bru thu rupa ikln ni.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-5-2020 04:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Esmiria replied at 17-5-2020 04:43 AM
Alhamdulilah.aku dilindungi  sebab aku x pernh nmpk lgi ikln cmni dkt fon aku ni. Atau forum ni beng ...

Tunggu bila hijab ko dibuka nanti...hahaha.
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 04:46 AM From the mobile phone | Show all posts
axl_bach replied at 17-5-2020 12:03 AM
Meh nk belanja sket, sbb ramai yg trypophobia dlm Cari ni

Yummy!

Btw.aku guna ucbrowser. Klo xnk ikln.korang guna uc browser lak yerp!
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 04:47 AM From the mobile phone | Show all posts
axl_bach replied at 17-5-2020 12:03 AM
Meh nk belanja sket, sbb ramai yg trypophobia dlm Cari ni

Yummy!

Btw.aku guna ucbrowser. Klo xnk ikln.korang guna uc browser lak yerp!
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 04:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Sy mcm xdak perasaan jah tgk tu haha
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 04:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Weh..aku setuju 100% thread ni...tolong remove semua iklan yg menggelikn ni..nk baca pun kena skip..sggup  skrol laju2..tolong please mod..jgn seksa daku begini
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 04:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Geli yg amat. Kdg2 thp nk muntah.
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 05:40 AM | Show all posts
Terimakasih untuk info..

Aritu FC dah inform Pihak Pengurusan Cari pasal ni .. dan dah bgtau lagi ..harap dengan ada nya Thread ni dan gambar2 yang ditunjukkan... moga lebih cepat tindakan di ambil.

Ada satu lagi rasa nya iklan yang muka orang tua berkedut kedut .. ni tak ingat siapa yang bgtau aritu.

FC tak pernah nengok iklan iklan tu dan tak rasa apa bila nengok... tapi kesian juga pada yang ada trypophobia tu.





Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 05:43 AM | Show all posts
clarizsa replied at 17-5-2020 03:44 AM
I komplen dah hr tu kat thread aduan tapi momod FC kata xleh buat apa

Mmg geli sangat2
Ha`ah ...
dah buat aduan aritu ..

harap dengan ada nya Thread ni ... iklan iklan tu cepat d gantikan dengan iklan lain.


Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 05:57 AM From the mobile phone | Show all posts
biasa scroll laju2 je sbb nmpak mcm bijan melekat kt kulit mlas nk telek kang rsa geli gleman trus nk g mndi.
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 06:02 AM From the mobile phone | Show all posts
ashilalat replied at 17-5-2020 03:37 AM
Aku pakai phone, boleh kata setiap benang dia muncul. Ni bawah komen ko pon dia dok ada. Tobat la  ...

Cuba clear browsing history kot dia tukar iklan lain pulak.
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 06:14 AM | Show all posts
matamata replied at 17-5-2020 01:04 AM
Aku pulak asyik nampak hentai je...

hahahah... ko slalu baca apa ni???
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 06:18 AM | Show all posts
ashilalat replied at 17-5-2020 03:39 AM
Aiyo! Sah la aku ada trypophobia ke amende fobia ni....aduhai!

cuba kaka buat2 tak nampak bila skrol.. fokus kat komen2 org je.. rasanya membantu tak?

momod akan cuba tolong kott tapi kalau takleh buat apa2, tawakkal je la..
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 06:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Duit iklan ni la yg digunakan utk bayar gaji mod utk beli susu dan pampers anak
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 06:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Maknanya aku pun ada tryphophobia la ni
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 06:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Aah la..apsal iklan ni selalu keluar..geli la
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 06:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku pun dah tak tahan nak tengok... Geli yg amat hahaha... Dah takda iklan lain dah ke
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list