Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
6060
View
199
Reply

[Tempatan] Sesiapa ada Trypophobia / geli tengok ulat2 elak kan dari buka Thread ni. Edisi Semasa Forum Cari : Iklan Paling Meluat, Geli, Kembang Tekak, Naik Segala Bulu dan Paling Lahanat di Forum Cari

[Copy link]

Author: ashilalat       Show all posts   Read mode

Post time 17-5-2020 07:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Bongok la iklan tu
Dan yg post menda2 tu
I trrus gatal kepala naik bulu roma
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 17-5-2020 07:14 AM From the mobile phone | Show all posts
ashilalat replied at 17-5-2020 04:07 AM
Kena buka web cari dari apps ni ke? Pastu apps cari yg normal kat phone tu boleh delete la?

Yap.. Aku buka cari dari opera skrg ni.. Aku x pernah download apps cari.
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 07:16 AM From the mobile phone | Show all posts
soklan serius - iklan tu benar ke pasal nafas berbau?
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 07:17 AM From the mobile phone | Show all posts
ye benerrfr sis...aku dah laa fobia benda gitu....
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 07:17 AM From the mobile phone | Show all posts
X buka tred pun nampak kt thumbnail tu wei.. Rasa nk suruh delete je tred ni.
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 07:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Rasa nk muntah hijau ... segala bulu tengkok rasa meremang.  Jahat punye iklan
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 08:23 AM From the mobile phone | Show all posts
bile ttgk iklan tu terus i check celah2 peha kelankang i ke, celah ketiak, takut2 ade butir2 beras yg bgerak omg..
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 09:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Ya Allah. Ritu masa benang ayu sleeping dah mention dah. Tapi kena gelak gelak je. Rasa wanna puke okay tgk iklan stupido ni. Lagi satu iklan muk nenet nenet tua tapi kuat tu. Eee apa apa lah iklan merapu. Akhirnya ada org bukak benang pasal meluat iklan iklan ni. Tentiu!!!.
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 09:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Geli la wei...terus meremang bulu2.
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 09:25 AM From the mobile phone | Show all posts
iklan ni mmg hanat..sakit jiwaaaaaa wehhh. smpai bila nk kena hadap ni
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 09:26 AM From the mobile phone | Show all posts
rayray28 replied at 16-5-2020 11:38 PM
Yuckkssssss weiii kembang tekak..dh bape tahun ni pakai brave utk bukak forum.. Td ada gk terselit i ...

bawah you punya post ada iklan tu... hahahah
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 09:27 AM From the mobile phone | Show all posts
korng tak. pernh klik. ke. iklan tu? aku siap klik dan baca semua.. dia jual ubat utk hilang parasit dlm badan... hahahah
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 09:27 AM From the mobile phone | Show all posts
darkness replied at 16-5-2020 11:26 PM
Apa benda yg kumpul banyak2 tu? Ulat ka?

gambar pertama tu sejenis batu karang.. yg kedua tu bijirin yg lekat di jari...
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 09:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Grli wehhh.. Aku pn skrol laju2 mmg meremang tgk. Adoii dh xde benda lain ke nk iklankan
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 09:31 AM From the mobile phone | Show all posts
vee_zara replied at 17-5-2020 01:20 AM
Mmg cilaka hamjad sungguh ye yg buat iklan ni. Ni cilaka mana yg p upload gambaq tangan td. Tak gune ...

Hahahaha.. Rasa nk tmuntah sapa yg uploaed gmba ttgn. Batal puasa aku nanti woi jgn mcm2
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 09:34 AM From the mobile phone | Show all posts
FanTasyCreaTioN replied at 17-5-2020 05:40 AM
Terimakasih untuk info..

Aritu FC dah inform Pihak Pengurusan Cari pasal ni .. dan dah bgtau lagi ...

org tua berkedut tu tgok. mlm2 terkejut... hahahah
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 09:36 AM From the mobile phone | Show all posts
iklan manga pun ada... hentai ke..
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 09:37 AM From the mobile phone | Show all posts
ashilalat replied at 17-5-2020 04:29 AM
Aku ni mewakili acik acik kertu yg x tau ada apps apps utk ad block dan yg bukak forum dari apps c ...

Brave tu browser sis. Baca forum pakai brave browser, nanti ads tu hilang la kena blocked
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 09:41 AM | Show all posts
sekngucing replied at 17-5-2020 09:27 AM
gambar pertama tu sejenis batu karang.. yg kedua tu bijirin yg lekat di jari...
hahampes ..

Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 10:07 AM | Show all posts
walaupun aku xpobia tp geli gak kekadang tgk..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list