Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
1577
View
51
Reply

Ini 5 Sebab Kenapa Lelaki Sukakan Wanita Yang Ganas?

[Copy link]

Author: CARI-HBZ       Show all posts   Read mode

Author
Post time 17-5-2020 02:28 AM | Show all posts |Read mode
Gambar Sekadar Hiasan. Kredit : Astro Gempak





Ramai yang menganggap perempuan garang dan perwatakan kasar agak menakutkan dan tidak digemari oleh sesetengah orang.


Namun, tahukah anda yang tak semua lelaki suka wanita sopan dan lemah lembut?


Ini kerana sesetengah lelaki menganggap memiliki isteri ataupun wanita yang mempunyai perwatakan kasar dan garang ini ada kelebihan serta ada keistimewaan yang tersendiri.
Nak tahu kenapa mereka yang garang ini lebih digemari oleh lelaki? Ini 5 sebab yang perlu anda tahu.

Gambar Sekadar Hiasan




1. Pelindung terbaik anda dan keluarga

Masa kita masih budak-budak dulu, semestinya kita mempunyai emak yang garang. Sama juga jika kita dapat pasangan yang garang, mereka ini jenis yang sangat mengambil berat dan melindungi kita setiap masa. Jadi anda tidak perlu takut jika ada orang sekeliling yang ingin mengancam anda.
2. Penasihat terbaik pasangan

Mungkin sudah menjadi sikap kecil lelaki yang tidak akan terlepas daripada melakukan perkara yang bukan-bukan. Jadi jika anda mempunyai pasangan yang garang, sebaik-baiknya anda elakkan diri daripada melakukan perkara yang bodoh sebelum anda terkena penangan pasangan anda.
3. Lebih berdikari

Wanita yang memiliki sikap yang garang ini, jangan sesekali anda merasakan mereka seorang yang lemah. Mereka juga dapat melakukan sesuatu perkara tanpa meminta sedikitpun bantuan daripada lelaki. Mereka juga tergolong dalam orang jenis yang sangat berdikari. Sudah pasti sesebuah perhubungan itu tidak akan mendapat sebarang masalah.
4. Pandai dalam menyelesaikan masalah

Wanita yang garang juga mempunyai satu lagi kelebihan iaitu mereka lebih bijak dalam merancang sesuatu perkara. Wanita jenis ini tidak suka membazirkan masa dan kehidupan seharian lelaki lebih mudah dan teratur.
5. Lebih gemar melakukan kerja tanpa menyusahkan orang lain

Oleh itu janganlah anda sesekali mengeluh dan rasa menyesal jika memiliki pasangan yang mempunyai sikap garang. Sebaliknya anda adalah orang yang paling bertuah mempunyai pasangan hidup seperti mereka. Jadi hargailah mereka seadanya.
Sekarang sudah jelas bukan, jika anda seorang wanita yang berperwatakan kasar dan garang jangan pernah rasa "down" kerana pasti ramai lelaki diluar sana sedang mencari anda untuk dijadikan pasangan hidup. - CARI
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 17-5-2020 04:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Iouls lebih pada on sexual matter definisi pompuan ganaz nih... Kinky dan variety..

Semi Bondage gitu

Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 06:44 AM From the mobile phone | Show all posts
In short, Miss Independent la sebenarnya
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 07:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Bukan lelaki x suka ka perempuan yg independent ni.
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 07:27 AM From the mobile phone | Show all posts
ye ke? lelaki suka pompuan cntik & sexy je
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 07:34 AM From the mobile phone | Show all posts
PristineOne replied at 17-5-2020 04:17 AM
Iouls lebih pada on sexual matter definisi pompuan ganaz nih... Kinky dan variety..

Semi Bondage  ...

Aku rasa tak semua perempuan ganas luaran akan ganas jgk di ranjang. Tiberr dia jadi kayu. Cmne tu? Hihihiii

Pokcik tertipuu lullzz
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 07:37 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 17-5-2020 07:26 AM
Bukan lelaki x suka ka perempuan yg independent ni.

Kaann....
Sejenis tak nak kalah dgn pasangan.
Lelaki pun bosan.
Pastu ppuan cmni biasa x manja.
Nanti laki baru nak manja2 dh kena tengking, "u jangan nak mengade laa, i penat ni." Hambekk kau...
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 07:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Fur replied at 17-5-2020 07:37 AM
Kaann....
Sejenis tak nak kalah dgn pasangan.
Lelaki pun bosan.

Hahaha.. Kannnn... Tu aku mcm pelik.. Biar betik.
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 07:38 AM From the mobile phone | Show all posts
bintangct replied at 17-5-2020 07:27 AM
ye ke? lelaki suka pompuan cntik & sexy je

Khennssss......

Cantik, sexy, manja, kinky
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 07:44 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 17-5-2020 07:38 AM
Hahaha.. Kannnn... Tu aku mcm pelik.. Biar betik.

Mungkin jg satu cabaran bagi lelaki nak pikat ppuan ganas ni... sbb biasa ppuan cmni ssh nk dapatkan cinta n perhatian dari diorg. Kalau dpt, mesti lelaki tu rasa dirinya hebat.
Itu yg aku cuba faham artikel di atas.
Tp diakhirnya, lelaki nk psgn yg boleh hormati dirinya.
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 07:48 AM From the mobile phone | Show all posts
saya sbgi lelaki tidak setuju..kami lebih berminat pada perempuan cantik..lemah lembut..cakap manja..pandai menggoda..pandai berfesyen..seksi..putih manis..lemak berkrim..kerja bagus, kaya dan paling utama dia pandai layan kami lelaki.
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 07:49 AM From the mobile phone | Show all posts
yg tomboy2 mcm pengkid bacin janna nick tu ada ke yg berselera dgn sheols???
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 07:51 AM From the mobile phone | Show all posts
rospinki replied at 17-5-2020 07:48 AM
saya sbgi lelaki tidak setuju..kami lebih berminat pada perempuan cantik..lemah lembut..cakap manja. ...

haa kan dh ckp Lelaki ni suka cntik dn sexy Ni ada testimoni haha
Yg suka ganas2 ni xbyk Lgpun ramai pompuan ganas kurang cantik sb diaorg tak kisah pun pasal appearance
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 07:54 AM From the mobile phone | Show all posts
bintangct replied at 17-5-2020 07:51 AM
haa kan dh ckp Lelaki ni suka cntik dn sexy Ni ada testimoni haha
Yg suka ganas2 ni xbyk Lgpun ra ...

ya..memang betul. kamu percayalah cakap sya. hmmm..(suara ala ala remi sehak) ehem.
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 07:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Fur replied at 17-5-2020 07:44 AM
Mungkin jg satu cabaran bagi lelaki nak pikat ppuan ganas ni... sbb biasa ppuan cmni ssh nk dapatk ...

Semua manusia nak psgn hormat diri depa...
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 07:58 AM From the mobile phone | Show all posts
rospinki replied at 17-5-2020 07:48 AM
saya sbgi lelaki tidak setuju..kami lebih berminat pada perempuan cantik..lemah lembut..cakap manja. ...

Ala kesiannye pada perempuan cantik tapi miskin.

Ni yg rasa membuak nak pakai lv copy ori. Lulzz
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 08:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Fur replied at 17-5-2020 07:58 AM
Ala kesiannye pada perempuan cantik tapi miskin.

Ni yg rasa membuak nak pakai lv copy ori. Lul ...

bole cuba nasib..sbab cantik kami tutp dua dua mata. takda hal punya.

pakai LV ori atau tk kami tak kesah janji cantik. moto kami. #cantiksilajalandulu #aummm
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 08:13 AM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 17-5-2020 07:49 AM
yg tomboy2 mcm pengkid bacin janna nick tu ada ke yg berselera dgn sheols???

Saya berselera.
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 08:35 AM From the mobile phone | Show all posts
bintangct replied at 17-5-2020 07:51 AM
haa kan dh ckp Lelaki ni suka cntik dn sexy Ni ada testimoni haha
Yg suka ganas2 ni xbyk Lgpun ra ...

ya..memang betul. kamu percayalah cakap sya. hmmm..(suara ala ala remi sehak) ehem.
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 09:26 AM | Show all posts
rospinki replied at 17-5-2020 07:48 AM
saya sbgi lelaki tidak setuju..kami lebih berminat pada perempuan cantik..lemah lembut..cakap manja. ...

omg mati2 selama ni aku ingat ko perempuan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list