Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12
Return to list New
1296
View
28
Reply

[2019] NETFLIX REVIEW: OH! BABY pilem tamil

[Copy link]

Author: KIM.K       Show all posts   Read mode

Post time 18-5-2020 05:09 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 18-5-2020 03:53 PM
Iols ada piring astro ngan njoi siap modem lagi
Tv je takde wuhu

Aiyoooo. Kenapa xdak tv
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Author
 Author| Post time 18-5-2020 05:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Sazida replied at 18-5-2020 05:09 PM
Aiyoooo. Kenapa xdak tv

Tv kita asyik rosak la..macam letrik tak cukup
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2020 08:10 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 18-5-2020 05:16 PM
Tv kita asyik rosak la..macam letrik tak cukup

Ohh. Mtk kontraktor dtg check wiring la sis.
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2020 10:41 PM | Show all posts
KIM.K replied at 18-5-2020 07:51 AM
Cerita tamil humble dekat dgn sityasi masyarakat. Kalau hindi memang fantasi kayangan betul

Betul tu, itu yang buat cerita dia sangat selesa untuk ditonton
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-5-2020 11:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Sazida replied at 18-5-2020 08:10 PM
Ohh. Mtk kontraktor dtg check wiring la sis.

Satu rumah kena tukar wiring tu
Ekon cepat rosak, fridge pon kurang sejuk. Jiran iols pun tv cepat rosak
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-5-2020 11:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by KIM.K at 18-5-2020 11:30 PM
Supersirap replied at 18-5-2020 10:41 PM
Betul tu, itu yang buat cerita dia sangat selesa untuk ditonton


Hehe ya kalau few years ago heroin filem tamil masih chubby..tak kisah diorg aktres berisi ke sekeping. skrg ni nampaklah size zero ramai sebab dah mendonia
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2020 12:11 AM | Show all posts
KIM.K replied at 18-5-2020 03:28 PM
Hehe ya kalau few years ago heroin filem tamil masih chubby..tak kisah diorg aktres berisi ke se ...

Lagi satu kalau nak drama melayu yang menarik, drama melayu daripada singapura, drama Jeritan Sepi memang terbaik, lakonan permulaan bagi Aaron Aziz dan Hisham Hamid, memang best giler
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2020 05:41 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 18-5-2020 11:26 PM
Satu rumah kena tukar wiring tu
Ekon cepat rosak, fridge pon kurang sejuk. Jiran iols pun tv cepa ...

Sis duduk Rumah zaman kolonial british ke? Huhu., sis owner ke sewa ? Kalau sewa suruh je owner dtg wiring balik. Kang xpsl tgh tidur terbakor
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2020 03:05 PM | Show all posts
jibbits replied at 17-5-2020 10:55 AM
Macam movie kore granny apa ntah lupa
Tayang kat tvn movies baru ni

miss granny tajuk dia.
lawak kot cucu crush ngn nenek sendiri.
hahahahha

Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list