Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
9613
View
151
Reply

Mungkin Dulu Nasib Tak Menyebelahinya, Tapi Zul Tak Patut Cakap Begitu - Rosyam Nor

[Copy link]

Author: CARI-MAL    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 17-5-2020 03:30 PM From the mobile phone | Show all posts
chandrahusin replied at 17-5-2020 03:15 PM
Belagak nya ckp mcm ni
Sori la Rosyam Noor.. drpd tgk kau 10x aku lebih suka tgk Zul Yahya..
Tern ...

Cerita Lenjan very de lejen main dgn nina juren... keji gila movie tuh macam porn. Penerbit pun kelly ng...
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 17-5-2020 03:33 PM From the mobile phone | Show all posts
bondeh replied at 17-5-2020 03:30 PM
Cerita Lenjan very de lejen main dgn nina juren... keji gila movie tuh macam porn. Penerbit pun ke ...

Iye.. tu 1 lagi..
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 09:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg betul tu industri kita fail. Drama2 skrg mengarut je. Dlu2 punya drama and pelakon wayyy better. Skrg kononnya nk tiru konsep k-drama. Tp k-drama punya drama diorg betul2 study apa yg diorg cuba sampaikan, and diorg invest dkt cost. Kalo cite psl doctor diorg akn tunjuk scene bedah dsb. Kita punya scene asal boleh je. Dgn pelakon kayu sekayu kayu nya. Rengsa nengok. Rindu drama2 yg mcm slot cerekarama dlu2
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
bondeh replied at 17-5-2020 02:52 PM
Rasuah, ampu semua tuh tak termasuk lagi pelakon wanita kena angkut dgn penerbit utk dapatkan job. C ...

Kwn meol sdiri seorg pelakon sendu dulu kne angkut dgn pengarah ke sana sini dulu br merasa dpt belakon filem..dpt menang awards etc..
Tp now kwn meols tu da kawen pilot da benti belakon da bertudung labuh dah laa..
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 10:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Zul ni sebab dia tahu la belakang tabir mcm mana. Thts y dia ckp gitu. Sedangkan nak menyanyi pun kena tidur dgn pencipta/penerbit lagu kepala botak muka mcm org batu dlm fantastic four tu...eh
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 10:38 PM | Show all posts
kekdahnya, statement zul yahya tu pun agak mengguris hati sesetengah pihak terutamanya yang memang 100% bergantung rezeki dalam bidang ni. Kenapa nak menafikan rezeki orang lain? Tapi iols faham heshe cakap secara umum saja, bukan pukul rata. Lagipun mana2 bidang pun sama je, ada yang ok dan ada yang lagha. So??? Memangnya manusia boleh judge orang secara suka hati gitu? Nak take over kerja Tuhan ke sis? Kau sapa? Gitteww...even sajat yang nampak sundal tu pon belum tentu dia ditempatkan di neraka, mungkin dia ada sisi baik yang orang tak nampak. Contoh je. Manusia memang suka menghukum orang lain kalau tak kena di mata dia. As if dia tu perfect sangat la. Kau sembahyang pun belum tentu solat kau diterima Allah ye. So hidup biasa2 sudah...
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2020 11:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Terasa ke teww
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2020 12:27 AM From the mobile phone | Show all posts
vee_zara replied at 17-5-2020 10:08 PM
Zul ni sebab dia tahu la belakang tabir mcm mana. Thts y dia ckp gitu. Sedangkan nak menyanyi pun ke ...

Iols tahu sape komposer tuuu...jupake kan?
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2020 01:19 AM From the mobile phone | Show all posts
aku Ingat kat korea jer yg teruk bab exploitasi artis wanita ni...hurmm
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2020 01:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia pn bukan bebetul cr makan sepenuhnya dalam industri pn.. Berniaga jugak
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2020 01:43 AM From the mobile phone | Show all posts
sitisitu25 replied at 17-5-2020 10:00 PM
Kwn meol sdiri seorg pelakon sendu dulu kne angkut dgn pengarah ke sana sini dulu br merasa dpt be ...

Sadisnya... Alhamdulillah semoga kawan chuolls itu kekal bahagia...
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2020 01:50 AM From the mobile phone | Show all posts
sokmogitu replied at 17-5-2020 11:51 AM
Aku rasa Zul yahya bukan artis sendu masa muda dulu. Banyak juga drama kelakar yang dia jadi hero, b ...

Kakak setujuh.
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2020 01:52 AM From the mobile phone | Show all posts
missyL replied at 17-5-2020 03:02 PM
Cube jelaskn sket.u punye ex husband jiran tu terlibat jgk ke.. Xphm sbb byk sgt censor lol.
Tp  ...

Eksius me sista, tak berbaloi ka jika sampai mendapat gelaran primadona dan poplar hingga ke kertu?
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2020 01:54 AM From the mobile phone | Show all posts
sitisitu25 replied at 17-5-2020 10:00 PM
Kwn meol sdiri seorg pelakon sendu dulu kne angkut dgn pengarah ke sana sini dulu br merasa dpt be ...

So, memang open secret la industri filim seluruh dunia adalah pusat pelacuran terbuka, termasuklah di negara Islam Malaysia.

How shitty the world is.
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2020 01:59 AM From the mobile phone | Show all posts
balakkampung replied at 17-5-2020 03:00 PM
datuk rosyam tolong la simpan misai lebat...uolls kalau cukur misai nampak aneh..

Kahkahkah. Kerana chuols, meols kena scroll blk tgk gambar dia kat atas.
Mmg aneh pun. Muka dia mcm jadi kekurangan something
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2020 02:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Groovykid replied at 17-5-2020 01:11 PM
Mmg betul tu industri kita fail. Drama2 skrg mengarut je. Dlu2 punya drama and pelakon wayyy better. ...

aku rasa cite dah mati pun cantik lisa surihani jadi doktor tu adalah buat research sikit
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2020 02:39 AM From the mobile phone | Show all posts
ellejo replied at 18-5-2020 02:22 AM
aku rasa cite dah mati pun cantik lisa surihani jadi doktor tu adalah buat research sikit

Tak pernah tau ada cite ni.. sbb mcm dh frust tgok cite2 melayu sume hampeh. Lama gile x tgok n ambik tau drama/filem melayu.. Maybe blh try tgk cite ni. Kt mn nk tgk cite ni?
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2020 04:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Groovykid replied at 17-5-2020 06:39 PM
Tak pernah tau ada cite ni.. sbb mcm dh frust tgok cite2 melayu sume hampeh. Lama gile x tgok n am ...

lisa surihani buat autopsi kat mayat and dia belah otak orang tu. macam real je organ2 tu pastu dia belah kepala orang tu. dia citela pasal cranial sutures ke apa ntah yg boleh determine range usia seseorang. mayat tu nampak muda ala 20 an tapi actually dah 78 tahun.
aku tengok masa tu kat astro few weeks ago. ni cite hantu so dont expect scientific sangatlah
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2020 05:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Betul la tu apa yg tok syam cakap.. akaq setuju. Berlakon pun boleh buat dakwah. Masa zul top dulu maybe masa tu belum mula cerita2 dakwah tp more to cerita berangan jd hero superpower apabenda merepek. Skrg ni bnyk dah drama2 dakwah yg baik tp si zul pulak dah x dlm industri. Pd akaq si zul x boleh pukul rata semua. Yg nampak menggila tu bnyk retis2 muda biasalah gonjeng mcm kau muda2 dulu jugakk.. bila dah tua baru terasa alim ulamak tp x makna x bagus. Bagus.. gittchewww ulasan akaqqq
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2020 05:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Semua manusia diuji tiada yg terkecuali...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list