Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
9687
View
151
Reply

Mungkin Dulu Nasib Tak Menyebelahinya, Tapi Zul Tak Patut Cakap Begitu - Rosyam Nor

[Copy link]

Author: CARI-MAL    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 19-5-2020 05:49 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 19-5-2020 01:47 AM
Handsome pon x RN ni. Xphm jugak cm mana boleh pemes

ala dia acah acah femes dlm KL Menjerit
ntah laa ...
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 19-5-2020 06:40 AM From the mobile phone | Show all posts
salmon-suki replied at 19-5-2020 02:05 AM
Dia rape abil ke?xigt cter apedaaa..mcm cter gengster2 ni

Aku tak igt tajuk cerita.. cerita samseng shamsul yusof tak silap.. & klu tak silap sheera iskandar bkn abil.. aku tak tgk pun filem tu.. yihhh sgt tgk cerita rempit bohsia samseng segala tu
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2020 06:54 AM From the mobile phone | Show all posts
chandrahusin replied at 19-5-2020 06:40 AM
Aku tak igt tajuk cerita.. cerita samseng shamsul yusof tak silap.. & klu tak silap sheera iskanda ...

Syira ek?maybe laa..macam ada satu cter tu..dia tangkap pmpuan tu sbb pmpuan tu adik laki y dia nak jmpe tu kan..mmg samsul yusof pny filem kalau xsilap..hahahaha

Bkn abil..ye ye..hahahaha..tp lpe daa..bkn kl gengster ke?
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2020 07:04 AM From the mobile phone | Show all posts
bondeh replied at 19-5-2020 03:50 AM
Kannnn tgk ig sheolls baik tutur kata... tapi muka dia dah out sangat now... dulu2 meolls gila tgk ...

Betul uols. Mmg lawa. Dan perangai dia buat i rasa dia btambah2 lawa. Perangai mmg jauh la dri kakafaz. Kesian pulak nasib sheols. Kdg2 jd cantik ni mcm curse. Org hanya nak sbb cantik. Once dah dpt, nothing left
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2020 08:15 AM From the mobile phone | Show all posts
adelea replied at 18-5-2020 11:15 AM
scary nyerrr ... p .. tu semenggah tak body and rupa ?

P... tu aku xtau siapa sbb dia xbgtau tp retis pompuan tu dia ada bgtau siapa
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2020 08:21 AM From the mobile phone | Show all posts
bondeh replied at 18-5-2020 11:37 AM
Patutlah primadona Ogy pernah cakap jangan lacurkan seni ini... kesian ye... patutlah ramai artis  ...

X somi kazen aku bgtau ms dulu tu ramai je retis x solat. Dulu ada sorang retis pompuan muda ajak retis yg tua sikit dr dia solat, retis yg tua sikit tu kata dia mls hahaha.
Tp ada ramai jg retis yg masuk waktu terus je solat.
Ex somi kazen kata FA salah sorang retis yg solat awal waktu dan selalu bg hadiah baju dan seluar kat krew dan suka blanjer krew mkn kat set.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2020 08:23 AM From the mobile phone | Show all posts
bluebutter replied at 18-5-2020 08:27 PM
Elly mazlein kan. Story 20 tahun dulu.

Bkn dia, ex somi kazen bgtau retis lain.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2020 08:27 AM From the mobile phone | Show all posts
sitisitu25 replied at 19-5-2020 04:18 AM
Bkn wilmatt..kalau wilmatt la kwn i..tua nya i..haha..i dlm lingkungan pertengahan 30an..kwn i dul ...

Meolls dah tau sape... FC kan asal bumi kenyalang... gegeh meolls gugel pelakon wanita kahwin pilot
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2020 08:28 AM From the mobile phone | Show all posts
bluebutter replied at 19-5-2020 04:14 AM
Selammm ke...

Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2020 08:32 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 19-5-2020 07:04 AM
Betul uols. Mmg lawa. Dan perangai dia buat i rasa dia btambah2 lawa. Perangai mmg jauh la dri kak ...

Kannnn.... meolls kecik2 suka sangat sheolls berjodohan dgn FH... kalau dulu berjodohan mesti anak2 tinggi lampai letops2
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2020 08:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Aunty_Acid replied at 19-5-2020 08:21 AM
X somi kazen aku bgtau ms dulu tu ramai je retis x solat. Dulu ada sorang retis pompuan muda ajak  ...

Fattah Amin ka... kalau itu memang tak syak lagi
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2020 08:40 AM From the mobile phone | Show all posts
bondeh replied at 19-5-2020 08:27 AM
Meolls dah tau sape... FC kan asal bumi kenyalang... gegeh meolls gugel pelakon wanita kahwin pilo ...

Terus aku google. Pernah menang award juga
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2020 09:03 AM | Show all posts
salmon-suki replied at 19-5-2020 06:54 AM
Syira ek?maybe laa..macam ada satu cter tu..dia tangkap pmpuan tu sbb pmpuan tu adik laki y dia na ...

Iye kot KL Gangster
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2020 09:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Groovykid replied at 17-5-2020 09:11 PM
Mmg betul tu industri kita fail. Drama2 skrg mengarut je. Dlu2 punya drama and pelakon wayyy better. ...

Citer drama melayu skrg mmg bodo....kekunun bisnes berjuta2, staf beratus ribu tp koje nya kalo x gi mkn kat fine dining restoren, konpem gi abiskan masa jln2 kat soping mall x abis2 atau gi obersi jln2 ngan gepren...pusing2 tang tu jgk hihihi.. Nengok kdrama, sgt beza pengarahan dan lakonan walaupon jln citer lebih kurg sama...
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2020 10:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Aunty_Acid replied at 19-5-2020 12:15 AM
P... tu aku xtau siapa sbb dia xbgtau tp retis pompuan tu dia ada bgtau siapa

Aah dia selalu solat awal wktu, ex laki  kazen tu kata bila masuk waktu je dia hilang, x bgtau krew lain rupanya dia gi solat. Tp deorag selalu jgk solat berjemaah kat set
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2020 11:15 AM | Show all posts
Kenapa mcm tak terurus ZY skrg?
Dulu nampak wangi. suka dia dalam drama yg Cinta Madinah dgn Wardina tu.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2020 01:01 PM | Show all posts
betul apa zul cakap

dan rosham tak payah nafikan dan keluar statement yg zul tak dapat apa yg dia mahukan..

zul pun tak popular, hensem dan ramai peminat jugak
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2020 01:22 PM | Show all posts
Fazzbulous replied at 18-5-2020 10:26 AM
tringat masa talkshow mana tv3 @ tv1..tak silap i ada retis jmputan FN..yg ustaz tu tu ckp walaupn b ...

iols pun tengok.... LAMAA dah rancangan nih...kat TV1 rasa nya... Ustaz jemputan tu pun bukan calang2, rasanya level Ustaz Ismail Kamus...ya dia mmg cakap wpun berlakon, tapi sentuh sesama bukan muhrim tetap haram... FN terus mcm x puas hati cakap something like habis tu mcm mana ngan duit saya bagi anak2 makan yada yada... and yes...RN pun ada...sama x puas ati.

Masa tu aku skolah lagi rasanya, tapi ingat lagi sampai ke la nih... sbb terdetik dalam hati btoi apa ustad tu kata....wpun sekadar lakonan....

Zul xleh pukui rata, x semua produksi yg ada unsur maksiat, ada ja produksi yg utama kan waktu solat... and in fact ada juga movies mcm Munafik, yg x dak lgsg scene sentuh2 antara bukan muhrim, and pelakon wanita pun berpakaian tutup aurat. But ofkos lah... bukan mudah nak hasilkan karya mcm Munafik tu... tapi kalau ramai lagi pengarah explore, insyaallah, hiburan leh jadi medium terbaik utk sebarkan dakwah...

wallahualam.

Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2020 03:06 PM From the mobile phone | Show all posts
bondeh replied at 19-5-2020 08:33 AM
Fattah Amin ka... kalau itu memang tak syak lagi

Ai rasa maksud dia fahrin ahmad
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2020 03:13 PM From the mobile phone | Show all posts
dewimalam78 replied at 19-5-2020 07:06 AM
Ai rasa maksud dia fahrin ahmad

Fattah amin bkn fahrin ahmad
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list