Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
9718
View
151
Reply

Mungkin Dulu Nasib Tak Menyebelahinya, Tapi Zul Tak Patut Cakap Begitu - Rosyam Nor

[Copy link]

Author: CARI-MAL    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 22-5-2020 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
ingat lagi dulu rosyam dijemput dalam wanita hari ini. dia kata kerja berdasarkan niat. makna kata kalau berlakon pegang2 peluk2 pon takpa sebb niat kita carik rezeki. bukan nafsu. gituhhhhhh. aku masa tu mentah lagi so mcm confuse statement dia.
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 22-5-2020 12:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Betul lah apa yg zul yahya ni ckp....apa yang salahnya. ....dia tegur sesama insan tanggungjawab dia menegur. ...bukan dia larang ...sekadar menegur beri peringatan sesama insan
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2020 02:14 PM | Show all posts
Aku rase apa yg Rosham Nor kate kan tu mmg betol... bg aku x perlu ko nak kater indsutri ni x berkat la aperla.. Zul Yahya tu x sedar ke kalo die x jd pelakon dan masuk industri "x berkat" ni, mcm mana die nak jd terkenal dan org ramai boleh kenal dier? Forumer2 yg sokong statement Zul Yahya kat sini pown boleh tlg ulas sikit, korg kenal Zul Yahya ni mcm/dari mana? Bukan melalui lakonan die dan industri yg dikatakan x berkat ni ker? Die xkan dikenali oleh sape2 pown jika die x menjadi seorang pelakon dulu.

Aku plg x suka ada retis yg dah berhijrah pastu nak kondem2 industri hiburan tanah air, kata maksiat la itu la, inila.. korg tu nak naik dan jd popular dulu pown kalo bukan masuk bidang ni mana ada sapa2 yg kenal korg hari ni.. korg ingat followers media sosial korg byak sampai ratus ribu tu automatic mcm tu je ke kalo korg tu bukan siapa2?

Aku suka dan memuji pelakon2 veteran yg dah x aktif dalam bidang seni seperti primadona Sarimah. Die dah bertudung, insaf sumer tp pd masa yg sama xderla nak melempar apa2 komen negatif pd industri hiburan tanah air, sbb die SEDAR DIRI indutri ni lah yg die mula 2 bertapak untuk cari makan dan menaik kan namanya. Xderla die bising2 nak bakar gambar2 lama la, filem2 lama jgn tayang semula la.. ko dah insaf, bertaubat, dudok tepi senyap2.. xyah nak bising2 provoke org lain bagai
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2020 06:12 PM From the mobile phone | Show all posts
hollahop replied at 22-5-2020 09:20 AM
nak educate org xsusah sgt pun.

tapi jadi susah bila nak educate org yg pura2 faham dan dia ja  ...

terbaikk la komen you
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2020 06:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols sokong Abam Rosyam la yer sbb heols hensem, walaupon x sehensem Oppa LeeJong Suk tp iols maafkan.. ...jumpa kt St Rosyam Mart bnyk kali borak2....gittew
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2020 09:22 PM From the mobile phone | Show all posts
newyork replied at 21-5-2020 07:10 AM
Bila chit chat pasal ni masa dia break up dgn FH , adakah dia tgh berskandal dgn Ketua Polis   ...

Tak kot, depa clashed pasal NA nak jd model international based overseas tp FH tak bagi.

Yg ada affair dgn atok bapak anak papa tu lps depa putus lama dah, start masa filem yg awie ada nyanyi lagu tema filem tu. NA pun ada jugak blkon drama polis tu satu dua episod kalau tak silap. Lps tu yilek senyap terus.
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2020 11:54 PM From the mobile phone | Show all posts
wak_pijah replied at 22-5-2020 09:22 PM
Tak kot, depa clashed pasal NA nak jd model international based overseas tp FH tak bagi.

Yg ada ...

Oh ye ke.. FH nak kawin kiranya dia tak ready lg lah ye,.. thanks for pencerahan..
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2020 11:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by wak_pijah at 23-5-2020 12:27 AM
newyork replied at 22-5-2020 11:54 PM
Oh ye ke.. FH nak kawin kiranya dia tak ready lg lah ye,.. thanks for pencerahan..


Welcome.

Ye gitulah lebih kurang sis, lps tu FH terus decided kawin dgn suhaila sulaiman tu

Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 01:17 AM | Show all posts
rosyam noor ni spesis sama macam adi putra. nasi himpit menteri. hari ni kemain nurul zahid posse adi putra dtg buka puasa kat rumah rindu datin seri yuckkk.....
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 02:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Pening jap.. masing2 ada betul ada salah..
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 03:36 AM From the mobile phone | Show all posts
rosyam ni backup org industri ayat skit2 sudeh... lagi panjang lagi kantoi terbukak terburai perangai sebenar...

sume org tau / bole agak lah rosyam hidup kt industri pun bkn sbb lakonan semata... dia pun hidup rasuah dgn membodek tuk dpt job.. himpit sanasini... kaki bodek kaki laga cth kes melaga smpi david teo kene tampar, teruk cara rosyam handle session dulu...  

Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 03:53 AM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 22-5-2020 12:35 PM
ingat lagi dulu rosyam dijemput dalam wanita hari ini. dia kata kerja berdasarkan niat. makna kata k ...

keje berdasarkan niat tu dh betul...

tp generate rezeki dgn niat berlakon pegang peluk xper asalkan dpt rezeki.. aikkkk nokharom sungguh statement rosyam nih
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list