Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
39290
View
367
Reply

RAMAINYA artis hamil 2020. Terbaru Emma Maembong mengandung 4bulan. Scha-Awal ,Zahirah-AIman Pun? Page:13

[Copy link]

Author: lolipopbiru    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 18-5-2020 10:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Jiyongie88 replied at 17-5-2020 11:40 PM
Nak tengok baby Fattzura je.  Btw, couple menggelikan kat ig tu pun akn dpt anak thn ni ke. Makin  ...

Happy for fattzura. BTW siapa yg menggelikan tu
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 18-5-2020 10:35 AM | Show all posts
Nurul8001 replied at 18-5-2020 10:05 AM
Ada org kata, sesetengah couple ni, makin berkonflik, makin melekat magnet. Asyik nak bercantum  ...

Ye betul, sbb tu ada orang cakap anak ramai bukan pengukur kebahagiaan
Sbb gaduh2 mengandung
Gaduh je mengandung
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2020 10:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Ninjamommy replied at 18-5-2020 07:27 AM
Duk umah camtu la gayanye. Acik2 sgt kan haha

Sejak preggy yg ni nmpk kepam.. muka pun berubah. Sblm preggy comel jgk.
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2020 10:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Bini tomok ngan si mia ahmad tu pregnant mcm lama sgt.. ke pasal annouce pregnancy cepat sgt tu sbb rasa mcm dah nk setahun pregnant.
Apa2 pun, aku cuma nk tgk baby fattzura jer.
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2020 11:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa yg dirancang....'ANAK WAWASAN(2020)'.....Apa yg jadi....covid-19(pulok)....di taun 2020 ni.....
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2020 11:12 AM From the mobile phone | Show all posts
dewi_rina replied at 18-5-2020 10:35 AM
Ye betul, sbb tu ada orang cakap anak ramai bukan pengukur kebahagiaan
Sbb gaduh2 mengandung
Gad ...

dengan harapan kut  everything will be ok....
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2020 11:37 AM | Show all posts
gummiebear replied at 17-5-2020 03:00 PM
Iols tazabar nak tunggu baby kakafaz dan bamtah sajo

sama.

dlm list tu, i tertunggu couple ni je.
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2020 11:46 AM | Show all posts
Of coz la fattzura jr... yg lain tu tak heran sgt..

kapel tersangkak tak jadi si shahrul - mia tu... same2 dapat utk 2nd baby kan.. berlumba ke kome?
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2020 12:29 PM From the mobile phone | Show all posts
de_ikea replied at 17-5-2020 10:11 PM
Bestnya. Lepas ni gigih lah netizens membanding anak retis2.

Nampak gayanya Anugerah Meletop Era 2021 x menang tangan lah nk cr Top 5 Si Cilik Meletop.. eh AME2020 pon x langsai lg yek.
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2020 12:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Cyempaka replied at 17-5-2020 10:05 PM
Apasal bini tomok kepam sekarang...  Dulu comel je.  Sekarang pakai pun macam makcik2

Bini tom tu kan tua 6 ke 7 thn dr tom, ntah2 dh masuk 40an, itu yg dah nmpk mcm acik2 kepem kot
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2020 12:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Emma tu confirm ke pregnant?
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2020 01:18 PM | Show all posts
Aunty_Acid replied at 18-5-2020 12:31 PM
Bini tom tu kan tua 6 ke 7 thn dr tom, ntah2 dh masuk 40an, itu yg dah nmpk mcm acik2 kepem kot

Kan kepam nya ya ampun
Tak takut laki botak sondol pmpuan lain ke
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2020 01:27 PM From the mobile phone | Show all posts
dewi_rina replied at 18-5-2020 05:18 AM
Kan kepam nya ya ampun
Tak takut laki botak sondol pmpuan lain ke

Aku rs xde siapa nk sondol laki botak dia tu kihkih
Itu hari aku ada bc komen kat ig tom, ada org suruh tom tanam rambut mcm norman hakim tu
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2020 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Meols x sabar tgu baby fattzura. Yg lain hurmmm.
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2020 01:36 PM | Show all posts
Excited for fazura's baby je.. Yang lain tu tak kisah pun.. Hahahah!

Dayah Bakar?? Who are herrr?

Hahany?? Who are herrrr alsooo???
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2020 01:39 PM | Show all posts
Tomok pun pregnant lagi ke?


ofcos tak sabar nak tengok baby Fattzura
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2020 02:24 PM From the mobile phone | Show all posts
rayray28 replied at 17-5-2020 07:27 PM
Dia tu boring mcm dia je kahwin mat terap

Kannn, dulu2 suka jugak tgk dia. Tp lepas kawen ni mcm over la pulak...
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2020 03:04 PM | Show all posts
alhamdulillah .. rezeki
semoga dipermudahkan segala urusan mereka dan keluarga mereka
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2020 04:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Xim replied at 17-5-2020 10:01 PM
Bseri2 eyra hazali skrg ni ..dulu jmpe dia kat mjls kawen mase freehair muke masam kepam....


Ai perasan kulit dia cerah semacam taw
Mcm cucuk pun ada
Ke tu cuma filter putih sangat2???
Sbb dlm tv xde seputeh itu
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2020 07:01 PM From the mobile phone | Show all posts
evlinne replied at 18-5-2020 04:51 PM
Ai perasan kulit dia cerah semacam taw
Mcm cucuk pun ada
Ke tu cuma filter putih sangat2???

Oh ye x ye kan....aiols plak tetibe tringt apps kat social media blh edit....adeh....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list