Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
11216
View
100
Reply

Blok Nombor, Tak Bagi Jumpa Anak - Erin Tak Nak Ada Kaitan Dengan Da'i Farhan!

[Copy link]

Author: Lilrose    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 18-5-2020 01:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Mekpah replied at 18-5-2020 12:37 PM
Sbenarnya org yg kawen 2 ni bnyak yg xbahagia.. Dlm 10, ade lar kot 1 yg bahagia.. Mmg hidup akan jd ...

Biasa lelaki yg mudah berpoligami ni memang tasty yach perfect 10. Rasa sedih menolak profil yang cantik sempurna gitu beriya2 padahal orang lain tak peduli pun andartu macam ko. Ko susahkan diri sendiri je
Cuma perkahwinan tu perjudian belum tau pandai korek lobang tutup lobang



Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 18-5-2020 01:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Erin..perempuan jangan mudah mengandungkan benih. Baik halal tak halal hubungan tu
Patutnya spend masa taaruf dgn bakal suami. Bila takda perancangan mudah dia tinggalkan ko
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2020 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Buat buat insan teraniaya ye....

TEPOK TANGAN *clap* *clap* *clap*

Hebat drama airmata!
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2020 01:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Ntah betol ke tak tu mengandung...

Klu ye lah mengandung...   Ustaz x ambik tau psl anak.. Ko meroyan plak kata ustaz x ambik tau langsung psl anak...  Makin busuk hati kau ni
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2020 02:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Gigih la hari tu buat karangan telenovela pjg2 nak bg org kata dia baik...apa ayat dia..?  "sy kembalikan suami saya kepada ex nya" ?

Wahh wahh wahhh mulianya...
Tp klu dah jenis hati busuk ni..x payah nak cover2..akan terserlah jugak busuk hati tu...

Last2 apa?

SAYA DAH BLOCK USTAZ. DAH TAKDE KAITAN DGN SAYA. SAYA TAK KAN BAGI DIA JUMPA ANAK YG SY KANDUNG NI.

busuk hati kau ni.
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2020 02:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku rasa dia panas sbb masa dia SERAH kn laki dia kt ex tu, agaknya dia harap jntan tu menggelupur tanak! tanak! nk ikut sayang balik!. Camtu kot. Last2 kawan tu selamba tarik beg masuk rumah.
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2020 02:27 PM From the mobile phone | Show all posts
I rasa farhan ni yg masalah
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2020 02:36 PM From the mobile phone | Show all posts
pundek la erin,,ko tu bukannya retis nk kena update cite ko satu negara tau
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2020 02:41 PM | Show all posts
byknya benang si minah ni
dia bukannya selebriti pun
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2020 02:41 PM | Show all posts
Lailerthee replied at 18-5-2020 02:27 PM
I rasa farhan ni yg masalah

A.N.G.A.U.  Tulah dulu ceraikan bini tak ingat.
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2020 02:49 PM | Show all posts
kesian dia ni

exwife aman aman je main main dengan anak. rileks rileks je nak sambut raya
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2020 02:49 PM | Show all posts
tertutup suda pintu2 aura mereka ek aura2 yg menjadi kebanggaan..
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2020 03:02 PM | Show all posts
Moral of the story...jangan mudah nak rosakkan rumahtangga org lain....akal kena cerdik sikit lah, fikir masak2 banyak mana kebaikan yg akan kau dapat, berbanding keburukan. Jangan suka perasan macam lah kau baguuussss sangat, sampai laki org ceraikan bini dia sebab kau....hakikatnya, benda tu berlaku sebab lelaki tu sendiri yg hangsuang, takdenya sebab kau bagus sangat pun. Semoga berbahagia dng hidup baru.
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2020 03:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia nak apa sebenarnya
Ye, attention seeker
Kurang kasih sayang agaknya
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2020 03:05 PM From the mobile phone | Show all posts
virgo19 replied at 18-5-2020 12:26 PM
Hari tu kata dia yg mintak diceraikan sbb tak nak farhan susah hati, ni pulak cakap diceraikan ketik ...

..nora danish mmg teraniaya.... bukan ala ala ..mmg teraniaya
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2020 03:23 PM | Show all posts
Edited by tagas at 18-5-2020 03:24 PM
KIM.K replied at 18-5-2020 01:45 PM
Erin..perempuan jangan mudah mengandungkan benih. Baik halal tak halal hubungan tu
Patutnya spend m ...

pompuan kan mudah tewas

laki buh ayat baik punye bg cayaq lendiaq suma kuar

then konfem pastu 9 bln masa utk mengawan





Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2020 03:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Lailerthee replied at 18-5-2020 02:27 PM
I rasa farhan ni yg masalah

Definitely. Nak lari dari rumahtangga
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2020 03:33 PM From the mobile phone | Show all posts
tagas replied at 18-5-2020 03:23 PM
pompuan kan mudah tewas

laki buh ayat baik punye bg cayaq lendiaq suma kuar

Huu..yang mengayat plak laki orang instafemes pu bagai pandai petik mana button family islamik. Rasa nak beriringan tilljannah gitu
Tengok2 lepas benih jah
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2020 03:35 PM | Show all posts
semak nya lah ko ni, entah2 ustaz tu yang block ko
pastu ko mental sorang2
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2020 03:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Doktor pelesu ckp berbelit. Aritu kemain up screen shot conversation dgn paan kambeng. Pulang balik paan kt ex wife la. Paan takleh berjauhan dgn anak2 la. Paan kambeng tu sampai skrg diam tak bagi apa2 statement. Eh, baik ko rujuk je la dgn paan. Doktor pelesu ni dah mcm kurang stabil pon ada at least paan pulok jadi vitamin utk ko. Harap ustaz paan bole jaga binik kaabah beliau supaya lebih sihat & kurang meroyan di socmed.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list