Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
11199
View
100
Reply

Blok Nombor, Tak Bagi Jumpa Anak - Erin Tak Nak Ada Kaitan Dengan Da'i Farhan!

[Copy link]

Author: Lilrose    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 18-5-2020 04:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Klu aku jadi farhan mau migren hari2 rasa nak putus kepala dgn perangai dia ni
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 18-5-2020 04:49 PM From the mobile phone | Show all posts
MisXoXo replied at 18-5-2020 03:05 PM
..nora danish mmg teraniaya.... bukan ala ala ..mmg teraniaya

Ya.. nora danish mmg betul teraniaya, si dr pelesu ni yg acah2 teraniaya, konon nak jadi mcm nora diceraikan semasa mengandung, so orang akan ramai side dia. Padahal dia ni banyak sangat cakap, cerita pun tak konsisten.
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2020 05:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Sekarang dia faham situasi exwife?
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2020 05:12 PM From the mobile phone | Show all posts
aku masih tak sangka secepat ini mereka dicashkan. belum setahun kot..
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2020 05:36 PM | Show all posts
Anne.W replied at 18-5-2020 01:05 PM
Xla.. Im referring to her statement..

Acah2 diceraikn dlm preggy.. Nk raih simpati. Cer u tgk  ...

cer uolss cite scr ringkas yg korg buat spekuan dia x pregnant tuu? aku malas nak beklog benang lagi satuuu tu.. da hilang ke mana da..


aku masih berspekuan yg mmg ada something wrong dgan dr erin ni.. n ada sebab nape ustz farhan tu diamm smpai la ni.. agaknya baru baik dari berubat agakknyee sbb tu dia buat keputusan cerai tuu.. ni spekuann aku

sbb penah dgar cite mcm2 psl dr erin ni ntah betul ke tak?
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2020 05:48 PM From the mobile phone | Show all posts
meroyan ni..aku gaduh ngn laki pon block no dia. dah sejuk baik2 lah mcm biasa. mana tahan lama2 oi. ni ko terus cerai.
bakalan meroyan teruk dia ni sbb orang yg diharap membelai dan beri perhatian dah takdaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2020 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Kejap itu kejap ini...... Pening palo
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2020 07:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Anne.W replied at 18-5-2020 12:39 PM
Sbnrnyr xmgandung pon...mental ja dia ni

Tu lah aku confuse... kata farhan keluar rumah bulan Feb mmg ckp nk cerai. PKP pertengahan bulan March. Bulan April official cerai. Anak di jangka lahir awal January? Masa bila nye buat anak.
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2020 07:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by SalenaGomez at 18-5-2020 09:37 PM

Ustaz tu masih suami lg kan...iddah tamat lepas beranak..

Dia pon baru pegnen bape minggu..rasa x sampai 12 weeks..panjang lg perjalanan...cuba lah positif2 saje...tgh pegnen kan
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2020 07:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Cash ko nok, nak sangat laki muka kambing. Entah2 laki tu pun tak hingin tengok anak dia sebab dah boleh ramal muka macam mountain goat.
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2020 07:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Aduhai. Dia ni sebelum kahwin dgn setat pun anak dah 9. Tgk cara dia bising2 nampak macam org x matang sungguh. Dia patutnya senyap je. Awal2 kawin haritu kemain tunjuk kebahagiaan.
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2020 07:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Mekpah replied at 18-5-2020 12:37 PM
Sbenarnya org yg kawen 2 ni bnyak yg xbahagia.. Dlm 10, ade lar kot 1 yg bahagia.. Mmg hidup akan jd ...

Penah juga dengar ...kawen 2 byk konflik...berbanding kawen 3

Pikir2 logik juga sebab kalau kawen 2, battle 2 penjuru ..kalau kawen 3 battle 3 penjuru...so maybe 2 penjuru lebih sikit konflik nya...kawen 3 maybe kurang konflik sebab dah sampai level redha je kot....kotttttttt... tul x my tot ni?????
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2020 08:00 PM From the mobile phone | Show all posts
bungarose replied at 18-5-2020 05:03 PM
Sekarang dia faham situasi exwife?

I don't think so. Dia ni mana makan saman.

Eh nama kita sama hihi
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2020 08:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Bodoh...tu je
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2020 08:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Tumpang simpati sis tapi another bukti ada anak bderet tak semestinya bahagia mcm yg dpotray org life picture perfect. So persetankn aja bila ada acik2 gems yg tanya bila nak tambah anak? beranak ramai pun kena cerai #mohonjgnterasa  
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2020 08:34 PM From the mobile phone | Show all posts
SalenaGomez replied at 18-5-2020 07:55 PM
Ustaz tu masih suami lg kan...talak jatuh lepas beranak..

Dia pon baru pegnen bape minggu..rasa x ...

talak tetap jatoh time preknen...edah jer abis lepas branak
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2020 08:47 PM From the mobile phone | Show all posts
insop agaknya paan lgsg xbdecit. br dia tau jgn nak buat stamnt sana sini. tu le org2 tua ckp, mula2 tak cukup, lepas tu xhabis2
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2020 08:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Esel768 at 18-5-2020 08:54 PM

Ni dh betul2 berpatah arang berkerat rotan ke episod baru drama kau ni erin?
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2020 09:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebab tu Jangan ambik hak orang. Mmg selamanya tak kan Tenang dan Bahagia. Dulu ex dia ceraikan ex wife masa pregnant now turn dia pulak kena cerai masa pregnant. Kot yela pregnant kan
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2020 09:36 PM From the mobile phone | Show all posts
blekkep replied at 18-5-2020 08:34 PM
talak tetap jatoh time preknen...edah jer abis lepas branak

Opsss maaf...blekkep betul lah...iddah yang tamat selepas bersalin but talak tetap jatuh waktu lafaz

Tq blek
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list