Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
7742
View
159
Reply

[Tempatan] 3 kali penghantar makanan wanita ditendang lelaki tunjuk isyarat lucah

[Copy link]

Author: YgBenar    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 20-5-2020 04:44 AM From the mobile phone | Show all posts
yang geng-geng rider pun bodoh nak pi serang pukul orang tu kenapa..
simpan la sikit konon brotherhood bagai..
kena ugut report balik tau pulak kecut..
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 20-5-2020 05:03 AM | Show all posts
panggil grup pondan je rogol apek ni.... aduhh abis mlm lailatulqadar aku mencarut

ape budak ni takot cctv ade ape, kalu apek tu ckp rider serang tgk ler cctv

ke ade kabel ni??
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 05:11 AM | Show all posts

Polis jenis apa ni? bodoh!!

Polis boleh buka dua kes - satu - keganasan lelaki tendang perempuan

kes dua - cina ni diugut bebudak panda

Polis boleh dpt kan report dari bebudak panda yang mejelaskan tiada ugutan etc cuma mahukan cina tsbt mohon maaf.





Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 05:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Jenis lelaki yang pukul wanita merupakan lelaki seperti binatang dan pengecut
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 05:21 AM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 20-5-2020 01:25 AM
Sepatutnya report dan kes ni disiasat dulu

Aku tgk dekat mana tadi, dia cakap puchong. Tapi kalau serdang mungkin logik la kut polis ckp mcm tu.

Dulu ada kes eksiden, bas langgar kereta, satu hari aku berkampung kat balai. Siap tunjuk gambar, video bagai.

Last2, polis cakap, driver bas (India) report dia langgar cina, tapi aku bukan cina, report x valid. Claim insurance sendiri.

Dafaq? Aku report member aku dekat ipd lain, dia cakap dah kena suap.

Well, aku bukan nak cakap semua polis jahat, tapi sudah2lah.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 05:27 AM | Show all posts
JokesCop replied at 20-5-2020 05:21 AM
Aku tgk dekat mana tadi, dia cakap puchong. Tapi kalau serdang mungkin logik la kut polis ckp mcm  ...

report india tu palsu lah kiranya kenapa india tu tak kena dakwa? sedih dengar berita camni, moga  polis tu taubat
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 05:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Ape kebendanya la Sarjan tuh boleh advise tarik report and tutup case. Nak keje senang je kot. Terang2 dah nampak cinapek tu tendang perempuan tu. Eii geram Betul dengan polis mcm ni. Dua Hari lepas I kena tahan Sebab guna phone masa driving. 4 kali dia bgtau ok Saya Nak saman ni. Saya kena saman ni. I dok tunggu je la surat saman nya tak jugak keluar2. Sampai I mintak sendiri je. Meh la surat saman nya Tuan.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 05:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Setengah polis suruh tarik balik report untuk mudahkan kerja diorg. Kalau kes diteruskan byk paperwork yang nak kena buat. Polis pun kekadang bukan rajin sgt .byk kerja lain yang bertimbun /lagi penting. Tapi bila dah viral ni tak tahu laa  pulak komen dari ketua polis negeri / pihak atasan. Byk kes yang terus disiasat walaupun laporan ditarik balik
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 05:56 AM From the mobile phone | Show all posts
aliazulaikha replied at 20-5-2020 05:46 AM
Ape kebendanya la Sarjan tuh boleh advise tarik report and tutup case. Nak keje senang je kot. Teran ...

Kalau jenis mengulang2 kata nak saman tu kita tau la dia nak apa
Aku ckp "ok encik" sambil buat muka bodo
Sanggup aku disaman lg dr buat keje haram
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 06:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Bodoh. Mcm kau tu puasa pulak nak baran xtentu hala. Pumpan tu dgn puasa nye dgn nak hntr mknan org nya kau xboleh nk consider?
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 06:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Ehhhh. Apa punya nasihat polis ni??!!! Lepas senang2 macam tu je.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 06:03 AM From the mobile phone | Show all posts
mikasa replied at 19-5-2020 09:54 PM
Setengah polis suruh tarik balik report untuk mudahkan kerja diorg. Kalau kes diteruskan byk paperwo ...

elok jugak viral... sbbnye automatik nnt atasan tu akan check knpe sarjan tu blh arah utk tarik balik kes... cina kiasu ni mmg siamang perangainye... kurang hajar pastu x reti bahasa.....
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 06:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Baca dkt satu page, katanya cina ni owner kedai makan dan bukan rakyat malaysia...
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 06:05 AM From the mobile phone | Show all posts
sukacactus replied at 20-5-2020 05:56 AM
Kalau jenis mengulang2 kata nak saman tu kita tau la dia nak apa
Aku ckp "ok encik" sambil buat m ...

Kannn? I mmg tak pernah la nak layan. Sanggup je I byr saman tu. Siap reject lagi pen dia yg dia bagi utk sign. I kata nak guna pen sendiri. Saje je nak tunjuk kerek. Ya Allah tak baiknya I
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 06:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Cina yg lahanat mmg mcm ni modus operandi dia.. Kalau ada report kat dia, nanti dia buat report palsu atas tukang report tu.. Pastu kelam kabut la org yg report tu pulak dilakukan mcm penjenayah..
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 06:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada video tendang pempuan - bukti - kena tarik kes
Sbb 20 lagi rider ugut - takde black & white - bdk rider kecut perut..
Betul ke polis kena suap - ke pemukul dh bayar bdk tu
Mana tau
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 06:13 AM From the mobile phone | Show all posts
mas79 replied at 20-5-2020 06:03 AM
Baca dkt satu page, katanya cina ni owner kedai makan dan bukan rakyat malaysia...

Mmg syak bukan warga malaysia.. tgk dalam video tu pun dia tak cakap byk, takut kantoi ler tu . Baik report je.. entah2 set prc pendatang yg tak keluar2 malaysia.  mmg kurang ajar sekarang cina2 ni.. lepas ni sesiapa cina yg tak reti bahasa melayu mmg set prc masuk tak keluar laa tu..
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 06:18 AM | Show all posts
aliazulaikha replied at 19-5-2020 01:46 PM
Ape kebendanya la Sarjan tuh boleh advise tarik report and tutup case. Nak keje senang je kot. Teran ...


Aii pernah dihadiahkan dgn saman $300!!


Padan muka aii sebab dia tahan, dia beritahu salah aii /double line ... tapi aii tak tergerak hati pun nak minta maaf. Tak taulah apa angin aii hari itu mmg emosi sgt. Well zman bebudak kan rasa diri tu hebat dari polis.

Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 06:21 AM From the mobile phone | Show all posts
DARSITA replied at 20-5-2020 06:18 AM
Aii pernah dihadiahkan dgn saman $300!!



Hahaha I dua Hari lepas pun kena 300. Tapi kena byr 150 je. Bayar Hari tu jugak through myeg lepas dpt notification kat email ada saman baru masuk. Efficient sungguh pdrm skrg haha
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 06:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Kuang ajo sepet ni. Dengan budak pompuan blehla tendang2. Bacul
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list