Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
7395
View
114
Reply

"Nak Bagi, Saya Terima Tapi Jangan Desak Tanya Bila Nak Post"- Janna Nick Kenapa?

[Copy link]

Author: Cari-Azza    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 20-5-2020 10:23 PM From the mobile phone | Show all posts
amal12bh replied at 20-5-2020 03:39 PM
iols dulu x minat tokti pun. dah tua2 ni la baru nk follow dia. apa yg chuols cakap tu benar belak ...

Kannnn.. Xde pon tokti nak stay classy.. Stay upper level ka... Nicelah cara die nak maintain nama die... Kawen pon ligat berbusiness sane sini... Gaya mcm kahwen dgn org susah ja... Padahal tok k tuuuu... Cara tok ti bekerja kalahh lahh retis lain.. Mmg tok ti betol2 all, out
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 20-5-2020 10:25 PM From the mobile phone | Show all posts
blekkep replied at 20-5-2020 09:14 PM
ade retis ngadu kat aiols...seller beria2 nk hntar makanan kate ikhlas nk kasik...dh tolak & ckp nk  ...

Sape retis tuuuu... Hehe.. Femes ke
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
TokRi designer pernah keluarkan statement yg lebih kurang sama.

Katanya,  dia memang tak buat paid review.
And dia akan bg review jujur.
Tak sedap dia akan kata tak sedap.
Nak hantar makanan boleh.
Seller kena bersedia la gitchew kalau dia komen tak sedap...
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 10:32 PM From the mobile phone | Show all posts
I suka Fazura n Tok Ti apa org bg buka box, tag dan say thanks... Kita pun tau derang x makan semua pasti share dgn org lain. Apa laa salah buka rezeki utk org.... Awak pun bertambah rezeki.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 10:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Ai respek tokti lahhh dlm hal ni..terima n promote je semua y dia dpt...takde byk2 rungutan..

Lps ni boleh laa semua stop bg makanan etc kt dia ni..lagipun,dia ni nak paid review jah..bkn free2 yee..
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 10:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Ish...dia ni adalah retis ke2 yg tak jemu aku nk tgk...first retis pajura
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 11:17 PM From the mobile phone | Show all posts
lawanya kulit dia... betul lah dia ckp.. org dok hntr2.. kendian suruh review.. kalo byk sgt tak terlarat lah jugak.. dct ramai maid.. boleh le bagi2.. dia pon dah ckp penuh peti ais.. Mic Ang pon dah ckp benda yg sama...
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 11:19 PM | Show all posts
Nham22 replied at 20-5-2020 10:23 PM
Kannnn.. Xde pon tokti nak stay classy.. Stay upper level ka... Nicelah cara die nak maintain nama ...

aku terpikir mcm mana la tokti simpan makanan yg seller bg tu semua, banyak giler dia dpt tiap hari
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 11:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 20-5-2020 10:23 PM
Kannnn.. Xde pon tokti nak stay classy.. Stay upper level ka... Nicelah cara die nak maintain nama ...

iols trs tgk igs tokti lps baca komen  chuols ni hahhaa
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 11:33 PM From the mobile phone | Show all posts
aderaderker replied at 20-5-2020 10:27 PM
TokRi designer pernah keluarkan statement yg lebih kurang sama.

Katanya,  dia memang tak buat pai ...

ni akn jeopardize kan bisnes org kalau xsedap..tu yg jn xnk review kalau xsdp
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 11:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah kalau rasa hauk, xkan dia nak promote kan
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 11:53 PM From the mobile phone | Show all posts
nordin84 replied at 20-5-2020 11:33 PM
ni akn jeopardize kan bisnes org kalau xsedap..tu yg jn xnk review kalau xsdp

Betul juga tu. So kalau x direview tu mgkin boleh paham2 sendiri sama ada kurg sedap atau xkena dgn selera org tu
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 11:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantik arr baju dia yg ijau mint tu
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2020 12:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Lawanya janna.. Tak mekap tapi lawa gile.. Slalu x minat dia tp tertengok clip ni, adoiii serious segaknyaaaa lahai
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2020 01:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Siti nurhaliza dgn mek janna mana lg busy.
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2020 01:59 AM From the mobile phone | Show all posts
chooper replied at 21-5-2020 01:16 AM
Siti nurhaliza dgn mek janna mana lg busy.

Haha..btl jugak. Ct ada anak nk kena jaga. Janna xdela..
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2020 02:09 AM From the mobile phone | Show all posts
There is nothing wrong at all with Jannas words. Dah jadi komitmen pula nak kena put video review bagai walhal nak gain the business opportunity jah. Buat semak jah seller2 sangkak ini semua
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2020 05:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Mata.dia dah okay yer, dah tak juling?
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2020 05:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Dari bagi retis lesbina review baik lah kau buat ig ads je yunk, lagi pun tu ig dia, dia ada hak nak review ke tak. Orang biasa di beri makanan free pun takde pun orang suruh review
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2020 05:49 AM From the mobile phone | Show all posts
shachihata33 replied at 20-5-2020 05:10 PM
kan? nnt kalau ambil gamabr je pastu wish thanks. dorg akn komplen artis tu xleh nk tlg org lah, b ...

Kan..koser ngan perangai org yg bermacam2 ni.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list