Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
10606
View
188
Reply

Bella Dally Akui Jumpa Malam Lailatulqadar, Bertuahnya Dia!

[Copy link]

Author: Cari-Azza    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 20-5-2020 02:27 PM | Show all posts
angah aku pernah jumpa masa dia form 5..semua pokok sujud ke bumi...
tapi dia x berapa pandai sgt.so dia x tahu itu mlm lailatulqadar...dia lari masuk bilik duduk bawa selimut....esoknya dia cerita kat mak aku...huhuhu....mak aku ckp bertuah punya anak...apa kamu doa..dia jawb..dia lari sbb takut n x boleh tido sampai ke sahur......


huhu....tapi angah aku mmg baik hati...org buat apa pun dia sabar jek..huhuhu...
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 20-5-2020 02:28 PM | Show all posts
rospinki replied at 20-5-2020 02:02 PM
nasib baik tak pegi..kalu tk dptla jumpa sdra kau kt area 51 saspek jin le tu..malam gelap gempita ...

hmmm.. boleh tahan seram.. masa tu terpesona dengan movie ET.. kalau pergi ke bulan tu rasa mungkin boleh jumpa ET sekali.. tapi aku masih di sini.. hahaha

Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 02:32 PM | Show all posts
Sambalberapi replied at 20-5-2020 11:31 AM
Time2 PKP ni mmg la tenang. Budak2 main mercun pun x dok

Dia ckp masa dia kecik2 dulu..bkn sekarang..
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 03:08 PM From the mobile phone | Show all posts
tembamgirl09 replied at 20-5-2020 02:36 AM
masihkah ada harapan utkku Lailatulqadr? rasa down pulak lepas baca citer nih

InsyaAllah ada pulunlah sploh malam terakhir ni iols pun tgh marathon ni InsyaAllah semoga kita semua dpt sama2
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 03:19 PM | Show all posts
betul ke............... mcm x caya je
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 03:29 PM From the mobile phone | Show all posts
AbukRokok replied at 20-5-2020 02:55 AM
ai rasa mlm yd mlm leilatul kadr
sbb malam yd panas litlit
bangun sahur tgk sudah basah la jalan

aku pon rase mlm td lailatul qadar.. panas sampai kol 8 camtu.. sekali lepas tu sejuk.. harini siang pon redup je..tp x hujan..x pns sgt.. syukur semalam dah bace quran.. #Nakjugak
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 03:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah sy ucapkan
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 03:43 PM | Show all posts
aku kalau jumpa pun tak cite kat orang

itu rahsia aku dan Nya
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 03:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Ntah la. Orang yang 10 malam terakhir mmg "berumah" kat masjid pon xberani nak mengaku jumpa lailatul kadar.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 03:53 PM | Show all posts
Alhamdulillah...rezeki dia lah kalau betul.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 03:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Aik?waktu sahur masih ada lailatul qadar ke?{:smile
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 04:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu kat kampung iols ada budak nama LAILATUL QADAR. Setiap kali bulan puasa akan jumpa dia.. so mmg selalu jumpa Lailatul Qadar lah..
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 04:09 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 20-5-2020 10:30 AM
Apahal la puak2 pencabub tegar ini suka sangat haplod gambar sedang posing beribadah. Nyampah betul  ...

True, rsa awkward smcm bila tngok gmbr mcm ni. Adakh tujuannya hnya utk posing pastu utk dptkn pujian?
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 04:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by gideoncross at 20-5-2020 04:28 PM
mdhelmi replied at 20-5-2020 10:38 AM
yg beramal setiap malam akan dapatla
xperlu nk aim mlm ke bape2


True, yg dh biasa bramal tiap2 mlm xde nya nak aim2.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 04:11 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 20-5-2020 10:53 AM
Jadi  ape beza Bella yg dah jumpa lailatulkadar dgn org2 yg belum jumpa lailatulkadar  ....?

Dia ...

Retis pompuan M'sia ni asalkn brlaki je uol, nnti snyap lh tu.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 04:13 PM From the mobile phone | Show all posts
aijinmisaki replied at 20-5-2020 11:29 AM
Lobai lobainita yang delusional boleh la percaya

Yg ni iol stuju, lgi2 set BBNU.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 04:14 PM From the mobile phone | Show all posts
giyomi replied at 20-5-2020 11:36 AM
dia ni ker X si rogayah nazimah. klu btol, dua2 attention seeker.

Ha'ah, Bella Daly ni lh ex c Nazim O tu, bukn org lain lgi.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 04:15 PM From the mobile phone | Show all posts
umbut replied at 20-5-2020 11:22 AM
Kenapa retis2 ni bila pakai tudung terus jadi melebih2 dari ustazah...

Sbb ummah Meleis suka akn kaum2 mcm ni.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 04:18 PM From the mobile phone | Show all posts
gam_gajah replied at 20-5-2020 12:10 PM
Sama menyampah. Giler fake gmbr tgh tadah tgn tu haha.. Aritu tgk kat ig laki tasha shila pun ada  ...

Snggup mnggunakn ugama demi skeping gmbr & likes.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 04:19 PM From the mobile phone | Show all posts
dubuk replied at 20-5-2020 12:12 PM
bulan besar putih biru biru sikit.. macam yang kita tengok dari jauh atas langit tu.. depan rumah  ...

Ni lh definisi "Bgai buln jtuh ke riba".
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list