Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12481
View
262
Reply

"Kenapa Buat Saya Macam Ni?" - 30 Minit 'Hilang', Isa Khan Ingat Risteena Diculik

[Copy link]

Author: CARI-MAL    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 20-5-2020 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Disturbingnya berita ni
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 20-5-2020 03:53 PM From the mobile phone | Show all posts
omg puasa jasmeen jasmeen puasa
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 03:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Biarla dia. Itu memang normal. Ai doakan yg baik2.
Sebelum kawin paling byk my hubby pena misscall sampai 108 kali masa ai balik kg.Rupanya ai tertidur.
Sekarang ni tinggi2 5 kali je
Tu pun nak tanya kena beli bawang berapa ulas
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 03:58 PM From the mobile phone | Show all posts
omg puasa jasmeen jasmeen puasa
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 03:58 PM From the mobile phone | Show all posts
ko sorang je belaki dik non
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 03:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Alolo cuwit angat..tunang solehah sangat pergi mengunjungi bakal suami sampai ke malam.mesti tarawikh berjemaah dan tadarus bersama sama mengejar lailatul qadar khenn
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 04:00 PM | Show all posts
woi seram jantan mcm ni
terlalu obses dgn gf
aku penah kena mcm ni

memula2 mmg sweet ada bf amik berat sgt
lama2 rimas aku baik angkat kaki blah
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 04:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Bodoh!

Tu je nk cakap
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 04:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Masa baca tajuk thread ni aku dah gelak, boleh bayangkan mcmana forummer menyumpah2
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 04:11 PM | Show all posts
dh kul 12am baru nk balik apooo.. duk bertunggu tangga rumah org tu..
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 04:12 PM | Show all posts
mixed replied at 20-5-2020 04:00 PM
woi seram jantan mcm ni
terlalu obses dgn gf
aku penah kena mcm ni

aku pun penah kena gak, lmbt replt whatsapp, dia ckp kita layan jantan lain la.. malas aku nk layan, last aku blah je..terseksa jiwa raga..
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 04:17 PM | Show all posts
GigaMom replied at 20-5-2020 03:56 PM
Biarla dia. Itu memang normal. Ai doakan yg baik2.
Sebelum kawin paling byk my hubby pena misscall  ...

hahaha...ini klakar

Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Nyesal masuk thread ni
Mcm2 aku ngata kat couple ni dlm hati
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 04:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Nmpak mcm isa yg obses kat tunang dia melampau rimas org laki mcm ni stiap masa nak repot apooo
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 04:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak tergelak jap. Hahahahahahahahahahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 04:51 PM From the mobile phone | Show all posts
stania83 replied at 20-5-2020 01:50 PM
ini namanya mental illness

Aku setuju. Ni memang part of it. Sbb ni based from pengalaman aku sendiri, aku pernah bercinta dgn lelaki mcm ni. Cemas melampau. Masa tu dalam tahun 2006-2010. Kdg2 aku nk buat keje lain, or ada discussion ke, hp aku habis btri n aku lupa cas. Atau aku tinggal phone kejap sbb nk turun beli makanan kat kafe kolej ke, bf psiko aku ni boleh misscall smpai 99x. Paling melampau, jam 2-3 pagi dia siap call no2 roommates aku kat uia dulu kalau aku xangkat. Ye lah, kat uia dulu aku agak bz dgn persatuan. Kdg2 balik2, mmg terus tido. Masa bercinta mmg xrasa perangai ni pelik. Rasa mcm dia caring gila la kat aku kan. Lama2 aku rasa mcm sick. Mcm x normal. Then x lama lps tu, ktrg putus. Aku rasa lega dah xde bf yg obses kat aku. Rasa mcm kena control.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 05:08 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 20-5-2020 01:54 PM
Gila obsesif. Ada harapan jadik ganas kalau tak dapat hapa dia nak. Ko cerita aje la yang sawit2 Ris ...

Jenis obsessive ni payah. Kuat cemburu. Mmg controlling bf. Ex bf aku mula2 sweet yg caring2 mcm ni. Lama2 bila dia dah selesa dgn aku, dia start berani naik tangan terus bila jeles. Dia cubit lengan aku masa bersoal jawab masa kitorang bertengkar. Lebam beb. Semua tu kenangan. Aku bersyukur jumpa lelaki yg x kongkong aku. Mmg jenis laki chillex2 bagi kita freedom janji tak buat bnda bukan2.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 05:13 PM | Show all posts
minahmanja replied at 20-5-2020 04:12 PM
aku pun penah kena gak, lmbt replt whatsapp, dia ckp kita layan jantan lain la.. malas aku nk laya ...

adoi sama lah
bosan gila kot bf jenis gini
elok kawen dgn sajat je jantan mcm ni  
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 05:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Gila. Risteena lari jauh. Tak jawap call dan mesej je sampai berpuluh misscalls. Ni dah kahwin ni, mahu jadi obsesif melampau. Tak dengar cakap, kena hentak ke dinding. Sementara belum kahwin ni, lari dulu.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 05:25 PM From the mobile phone | Show all posts
eeeeeeeeee
so sblm jumpe laki ni ko rasa hidup xselamat ke
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list