Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12431
View
262
Reply

"Kenapa Buat Saya Macam Ni?" - 30 Minit 'Hilang', Isa Khan Ingat Risteena Diculik

[Copy link]

Author: CARI-MAL    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 20-5-2020 05:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Thread yang boleh buat pahala puasa kurus
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 20-5-2020 05:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah tu kenapa tak nikah terus je????
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 05:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni bukan caring tapi dah tahap obses. Boleh plak imagine kena culik bagai. Dah tahu bahaya jangan le merayap tengah malam after 12 tu

Laki cenggini risau dah kawen nanti lagi control dan cengeng, kalau risteena bahagia ada orang obses dengan dia bior la dia kan, laki dia bukan laki kita
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 05:55 PM From the mobile phone | Show all posts
lil_honey replied at 20-5-2020 01:50 PM
kenapa guna whatsapp voice call  takde kredit ke

Hahaha aah la kan. Makes sense juga.
Btw amboi lambatnya balik dari rumah laki tu. Solat terawikh sekali ka? Alhamdulillah, syukur
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 05:56 PM From the mobile phone | Show all posts
hehehe macam2
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 06:03 PM From the mobile phone | Show all posts
lil_honey replied at 20-5-2020 01:50 PM
kenapa guna whatsapp voice call  takde kredit ke

Aku paling tak suka jwb klu whatsapp call. Mcm la call mcm besa tak bleh kan.
Klu video call xpe la jgk.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 06:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Kebahagiaan yang dilaung-laungkan untuk dapat audience
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 06:05 PM | Show all posts
So sweet....
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 06:06 PM From the mobile phone | Show all posts
ada kuar berita psal adik isa ,alif khan pukul wife dia yg tgh hamil..hohoho
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 06:10 PM From the mobile phone | Show all posts
lilacomot replied at 20-5-2020 01:51 PM
gelinye aku jantan over cmni...
ni kalu putus ntah2 cpt je dpt pengganti

jantan over satu..yg betina sibuk upload kat insta da knp..merosakkan betul lagu nsync tu tau..geli iols
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 06:14 PM From the mobile phone | Show all posts
flowerhit replied at 20-5-2020 04:51 PM
Aku setuju. Ni memang part of it. Sbb ni based from pengalaman aku sendiri, aku pernah bercinta dg ...

teringat cite andai takdirnye kot..yg syukri yahya g tibai nina tu..giler jantan begitu
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 06:14 PM From the mobile phone | Show all posts
GigaMom replied at 20-5-2020 03:56 PM
Biarla dia. Itu memang normal. Ai doakan yg baik2.
Sebelum kawin paling byk my hubby pena misscall  ...

Hahaha.. ko lawak kak.. untung la kena call tanya brp ulas bawang.. kita ni xkena call langsung, dia main beli je.. nasib xbaik, dia langsung x beli..
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 06:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Tggu jap...brbuka dlu...mlm kang aiols nk maki
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 06:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Bongok!
Btw, hati2 la dik risteena. Baru baca td adik isa Khan ni pukul ex wife lepas kawin. Good luck.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 06:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu2 igt dia ni better sikit dri adik, rupanya sama2 naik. Mmg keturunan gamak nye. Asal kapel, kemain show off.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 06:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Seblm nikah okey lah dicari setiap saat.. lepas nikah harap2 tak rimas serupa kena control. .. good luck.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Jangan insecure ke haper? Elokla pon dngan betina attention seeker.
Lagi satu, ni dah 2020. Nak sangat tau segala tindak tanduk, hang pasang je tracker kt phone pasangan hang
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 06:52 PM | Show all posts
Bodoh! Attention-seeker! Sampah! Gatal! Kurang kasih sayang! Macam beruk!
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 06:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Umur 31 tahun??? Tp perangai mcm 21 thn
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 06:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku lagi rasa tak selamat dapat laki cmni.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list