Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12421
View
262
Reply

"Kenapa Buat Saya Macam Ni?" - 30 Minit 'Hilang', Isa Khan Ingat Risteena Diculik

[Copy link]

Author: CARI-MAL    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 20-5-2020 06:56 PM | Show all posts

Mngundang cercaan je thread adik bradik Ruhainies & kkak dia ni.
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 20-5-2020 06:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Da jmpe kt umah, tgh otw blk pon nk gayut jgk. Ape ko xmuak ke dek. Ni saiko versi jantan ni. Call sekali ckp la tau la die return call. Kalau aku annoying kot org call byk kali. Ko da kenape sekolah x
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 06:59 PM | Show all posts
aijinmisaki replied at 20-5-2020 02:10 PM
Baca tajuk dah tazabar aku nak tengok komen

Uol sma mcm iol haha, thread yg bkalan mngundang hencapan dri sgenap sudut.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 07:00 PM | Show all posts
timah03 replied at 20-5-2020 02:11 PM
Hahahhahahahahaha... Citer pasal ni pun boleh ada thread.....

Uol pkai scope 6 klau nak tmbk 2 org ni, scope 6 boleh adjust2, boleh pilih kat mna nak tmbk.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 07:02 PM | Show all posts
mamapea replied at 20-5-2020 02:24 PM
prmpn pg rumah lelaki tgh2 mlm...spttnya isa yg kena hntr risteena ni balik...bkn biarkan blk sndr.. ...

Ha'ah, dlu iol msa msih dgn ex, ex yg hntrkn blik krumah klau dh mlm. Tiber, tpi mmg btul lh.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 07:03 PM | Show all posts
mieymiey replied at 20-5-2020 02:31 PM
Baldi mana??? Nak muntah.

Pass me the sick bucket pls.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 07:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Kahwin jer lah deknon...
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 07:07 PM From the mobile phone | Show all posts
iols hanya mampu bace tajuk seterusnya terus ke ruang komen
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 07:11 PM | Show all posts

Kdg2 x slh klau pompuan mulakn dlu.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 07:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Tapi iols dengan seben pun zaman bercinta dulu lepas jumpa, otw balik rumah masing2 call juga. Sampai sekarang kalau asing2 dalam kereta, balik keja ke akan call walau kat rumah bertemu jua. Nak buat camana kitorang bestfren ada je benda nak cakap

Tapi idok la miscall macam isa khan
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 07:23 PM From the mobile phone | Show all posts
flowerhit replied at 20-5-2020 05:08 PM
Jenis obsessive ni payah. Kuat cemburu. Mmg controlling bf. Ex bf aku mula2 sweet yg caring2 mcm n ...

Yeap. Bapak aiol obsesif. So aiol tahu sengsaranya gimana.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 07:32 PM From the mobile phone | Show all posts
i ols speku pompuan tu mmg curang.. xkanla dalam sejam xde tgk enpon lgsung klau da tau laki tu mmg jenis mcm tu.. sbb i baca btol2 msg dorg.. laki tu kata sejam pompuan tu hilang.. lalalaa...
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 07:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa aiols rasa ini hanyalah drama
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 07:47 PM | Show all posts
ni spesis telefon melekat dekat tangan,,,semua benda kena report...nak makan,nak tidur, nak keluar, nak berak pun report ni
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 07:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Murung aku baca
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 07:50 PM From the mobile phone | Show all posts
hijau88 replied at 20-5-2020 06:03 PM
Aku paling tak suka jwb klu whatsapp call. Mcm la call mcm besa tak bleh kan.
Klu video call xpe  ...

Aku kat rumah celcom xde line..pkai unifi,,so klau nk call dgr elok kna pkai whatsapp call..klau call pkai line biasa kdg xdpt terus
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 07:52 PM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 20-5-2020 07:00 PM
Uol pkai scope 6 klau nak tmbk 2 org ni, scope 6 boleh adjust2, boleh pilih kat mna nak tmbk: ...

Hahahahhahahahha... Kita tak reti la nak adjust2 ni..... Kadang tembak angin je... Enemy nya tak mati..... Kita yg mati....
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 07:55 PM From the mobile phone | Show all posts
klu sya, rimasss...
klu risau biar laki la g rumah pompuan...
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 07:56 PM | Show all posts
housemate i ad spesis boyfriend mcm ni... everyday skype...setiap saat video call...last2 kwn i mintak putus...lepas kawan i clash, ingatkan amanlah hidup. Rupanya lepas pd tu, ex bf dia buat fake acc fb. Dia add semua membe2 housemate i termasuklah i. I lupa dah sebab apa i approve friend request tu. X lama lepas tu, ex bf post dekat wall gambar housemate i berkembang kain batik, pakai bra and banyak lg lagi lah gmbar x senonoh. Tapi membe2 semua jenis berakal, semua pakat block/report mamat ni. Dia x puas hati lg. Dia p DM i gambar2 housemate i tu...apalagi terus  aku bagi ceramah  termasuklah housemate aku..bodoh sangat pegi tayang bukan2 dekat bf...nasib x ada gambar bogel
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 07:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Muntah ijau. Knp kau jadi smpah sgt
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list