Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
2011
View
123
Reply

kena block dgn kawan lelaki

[Copy link]

Author: kopi2020    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 20-5-2020 07:32 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by kopi2020 at 25-5-2020 11:12 AM

hi, nak tanya kenapa ye lelaki block perempuan?

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 20-5-2020 07:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Dont chase people. Be yourself, do your own thing and work hard.
The right people -  the ones who really BELONG in your life
Will come to you and STAY
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 08:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Aiyooo kne block tak payah pikir banyak.. moveon saja..
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 08:10 PM From the mobile phone | Show all posts
@Themilo kalau kena block sorang, tetap tak luak pun kan nok? Lek je. Teruskan hidup kan sebab masih ramai nak kita kan nok....
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 08:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Ang middle finger je la.. Flip hair udah.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 08:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia rimas dengan ko la tu. Dah lantakkan je dia, toksah meratib hiba. Hidup ni singkat je, kena hargai diri sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 08:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia pun ada life sndri..
Mgkn cara tt tu buat dia rasa rimas..xleh nk buat apa..dia nk makan mahal2 apa tu...suka hati dia la..
I pun ada bff llaki dr skolah rndh..tp masing2 phm je..ada masa kau nk balas whtaps..balas..xnak balas sudah..
Lgpun bkn dia sorg je dlm hidup kte..
Nak2 sejak di dh ada gf..mmg xla nak kacau2...
Skali skala tnya khbr..update yg pntg2 dh la..
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 08:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Tt ni cun ke x? Td kt nak friendzone. Pastu kecik ati plk bila si dia mengelak. Apa ni?

pd aku kalo kalo nk berkawan rapat laki dan perempuan itu namanya lanchow. Mcm la x leh nk kawan rapat dgn sejantina.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-5-2020 08:32 PM From the mobile phone | Show all posts
kaseh80 replied at 20-5-2020 07:56 PM
Dont chase people. Be yourself, do your own thing and work hard.
The right people -  the ones who r ...

thank u. selalu set my mind saying like that. tp susah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-5-2020 08:34 PM From the mobile phone | Show all posts
LostStar replied at 20-5-2020 08:05 PM
Aiyooo kne block tak payah pikir banyak.. moveon saja..

memang nk moveon tp ssh sbb 1st love
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-5-2020 08:39 PM From the mobile phone | Show all posts
kaoru44 replied at 20-5-2020 08:29 PM
Dia pun ada life sndri..
Mgkn cara tt tu buat dia rasa rimas..xleh nk buat apa..dia nk makan mahal2 ...

masalahnya bila ajak keluar die bg alasan nk simpan duit, nk byr hutang, sy faham je, so biarkan..tp esok lusa post makan mahal2, siapa yg tak pikir -ve. kalau jrg reply msj tu pon sy jenis mcm tu jgk, sy faham busy keje & sbgnya.. tp cara die ignore tu lain sangat, sbb sebelum ni die ok je malah die jgk yg rajin msj sy. tak pe lah, manusia berubah, mgkin sy yg masih lg pikir die yg mcm dlu.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 08:40 PM From the mobile phone | Show all posts
"..... sbb die gelar sy ni toxic"
" sy beranikan diri confess, die friendzone je sy..."

TT dah tahu dah jawapannya. Terima je hakikat tu dan move on. Manusia berubah, dik TT. Dulu kawan sekarang jadi tak kawan. Dulu bf sekarang jadi ex. Itu memang biasa jadi.

Tapi TT janganla rasa sedih atau pun rendah low esteem pasal dia block tu. Mcm forummers lain dah komen kat atas, TT banyak kawan lain dan ahli keluarga di sekeliling TT. Takde dia sorang TT tak rugi apa. TT ada pride TT sendiri. Mungkin ini cara Allah selamatkan TT dari persahabatan yang tak bermakna.

All the best, dik TT!
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 08:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Pegi Youtube, search Shelly Bullard. Tengok semua video dia. Kat situ u akan faham kenapa benda ni jadi.

We attract what we think.
Everyone is you pushed out.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-5-2020 08:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 20-5-2020 08:10 PM
@Themilo kalau kena block sorang, tetap tak luak pun kan nok? Lek je. Teruskan hidup kan sebab masih ...

masalahnya sy tak de mana2 kwn lelaki lain & mustahil ada org nak sy

sedih umur pun dh 30
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 08:48 PM From the mobile phone | Show all posts
YOU CANT KEEP SOMEONE WHO DOESNT WANT TO BE KEPT.

SO MOVE ON!!!
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 08:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Jgn dok kejar2 org yg dah tak mau. Better awk buat hal awk sndri je. Takyah nak too clingy dgn heols. Doakan yg terbaik for his life and u move on wif your life. Make a new friend. Dunia ni luas. Bkn dia sorang je ada dlm dunia ni. Buka mata dan buka minda anda. Dont waste your time k.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-5-2020 08:50 PM From the mobile phone | Show all posts
nefnefnef replied at 20-5-2020 08:40 PM
"..... sbb die gelar sy ni toxic"
" sy beranikan diri confess, die friendzone je sy..."


sy jenis introvert, sy mmg tak ramai kwn. ade bff lain pun tp x mcm bff. jrg jgk contact. sy treat die sama mcm bff pompuan sy. ade bff pun lps tu ada yg tikam blkg & fake, so end up no friend pun. tak apa la cukup ada family. cuma bila mak sy tanya je pasal die, mmg sy jd sedih. sbb family sy x tau kami gaduh. apa2 pun, thank u atas nasihat
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-5-2020 08:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Knowlee replied at 20-5-2020 08:43 PM
Pegi Youtube, search Shelly Bullard. Tengok semua video dia. Kat situ u akan faham kenapa benda ni j ...

thank u, nanti sy tgk. sy pun sejak berlaku hal ni, sy pun salahkan diri sendiri sbb mgkin sy ovrerthinking. actually mmg betul, we attract what we think. kerana hal ni pun sy bljr sendiri psycology utk kenali human behaviour.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2020 08:56 PM From the mobile phone | Show all posts
kopi2020 replied at 20-5-2020 08:43 PM
masalahnya sy tak de mana2 kwn lelaki lain & mustahil ada org nak sy

sedih umur pun dh 30

Lah. X mau sedih2 ye TT. Umur tu jgn difikirkan sgt. Ada jodoh, kawin. Xde jodoh TT still leh happy.

Ikut saranan sistur2, yg lain. Move on. Love yourself.

Senang cakap, dia tak nak kt TT.

Buka youtube cari : galau malam jumaat raden rauf. Kerenn banget tipsnya doang!
Ayuh semangat ladies!!

Dengan ini terimalah sedikit sedutan lagu rossa-Hey Ladies utk TT

Hey ladies jangan mau dibilang lemah
Kita juga bisa menipu dan menduakan
Bila wanita sudah beraksi dunia hancur
Hey ladies sekarang cinta pakai otak
Jangan mau rugi hati juga rugi waktu
Bila dia merayumu, ingat, semua bohong!

Memanglah tak semua laki-laki busuk
Namun ladies tetaplah harus waspada
Semoga kita semua akhirnya
Mendapatkan cinta yang tulus.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-5-2020 08:59 PM From the mobile phone | Show all posts
arianakhalid replied at 20-5-2020 08:48 PM
YOU CANT KEEP SOMEONE WHO DOESNT WANT TO BE KEPT.

SO MOVE ON!!!

i really want to moveon. but its really hard. 1st love maybe. because of this i also subscribe few dating web. since i also 30 this year, no any male friend. i also dont know how to get a male friend   

anyway, thank u for advise. wish me luck.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list