Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1806
View
51
Reply

Gadget yg membantu hidup kita

[Copy link]

Author: sarah82    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 23-5-2020 03:34 PM From the mobile phone | Show all posts
copy_paste replied at 23-5-2020 03:33 PM
geram plak nengok ko punye power bank ngn kipas kecik tu,
jual mur2 kat aku 1,

Hahaha.. Aku beli dari shopee dan lazada.. Murah2 je la aku mampu.
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 23-5-2020 03:35 PM | Show all posts
sarah82 replied at 23-5-2020 03:34 PM
Hahaha.. Aku beli dari shopee dan lazada.. Murah2 je la aku mampu.

byk sgt tu,juai la kat aku 1
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-5-2020 03:37 PM From the mobile phone | Show all posts
copy_paste replied at 23-5-2020 03:35 PM
byk sgt tu,juai la kat aku 1

Hahaha.. Aku simpan kegunaan cucu2 tok bila mai...
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 03:43 PM | Show all posts
sarah82 replied at 23-5-2020 03:37 PM
Hahaha.. Aku simpan kegunaan cucu2 tok bila mai...

baiknye siap tolong buat stok lg,
tahun ni sedara mara cucu2 x balik la hehehehehe
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-5-2020 04:22 PM From the mobile phone | Show all posts
copy_paste replied at 23-5-2020 03:43 PM
baiknye siap tolong buat stok lg,
tahun ni sedara mara cucu2 x balik la hehehehehe

Tahun ni.. Makcik sekeluarga saja balik. Depa dok alor setar
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 04:30 PM | Show all posts
sarah82 replied at 23-5-2020 04:22 PM
Tahun ni.. Makcik sekeluarga saja balik. Depa dok alor setar

masih meriah la kalau ade yg boleh balik kg,tu pun xleh tidur kena balik pulang
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-5-2020 04:36 PM From the mobile phone | Show all posts
copy_paste replied at 23-5-2020 04:30 PM
masih meriah la kalau ade yg boleh balik kg,tu pun xleh tidur kena balik pulang

Depa esk baru mai.. Solat sunat Aidilfitri kat rumah tok
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-5-2020 06:42 PM From the mobile phone | Show all posts
copy_paste replied at 23-5-2020 03:33 PM
geram plak nengok ko punye power bank ngn kipas kecik tu,
jual mur2 kat aku 1,


Bro.. Aku jalan2 kat lazada tadi...
Screenshot_20200528-184155_Lazada.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 01:19 PM | Show all posts
sarah82 replied at 28-5-2020 06:42 PM
Bro.. Aku jalan2 kat lazada tadi...

wahh 18w power bank mesti laju cas,bleh tahan harga
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-5-2020 01:50 PM From the mobile phone | Show all posts
copy_paste replied at 29-5-2020 01:19 PM
wahh 18w power bank mesti laju cas,bleh tahan harga

Tu la.. Aku share kot2 ang nak beli.. Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 10:12 PM | Show all posts
sarah82 replied at 29-5-2020 01:50 PM
Tu la.. Aku share kot2 ang nak beli.. Hahaha

power bank yg ada ni masih elok lagi,
lgpun skrg ni aku masih lg x memerlukan power bank sgt,mah batery hp masih ok
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-5-2020 10:26 PM From the mobile phone | Show all posts
copy_paste replied at 29-5-2020 10:12 PM
power bank yg ada ni masih elok lagi,
lgpun skrg ni aku masih lg x memerlukan power bank sgt,mah  ...

Aku mmg kena ada powerbank 2-3..in case tok ke kecemasan.. Aku boleh bawa 2 powerbank yg full charge.
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2020 11:43 AM | Show all posts
sarah82 replied at 29-5-2020 10:26 PM
Aku mmg kena ada powerbank 2-3..in case tok ke kecemasan.. Aku boleh bawa 2 powerbank yg full char ...

kuat jalan ni,jarang duk rumah,sbb tu xde sumber eletrik dari dinding hahaha,
aku harapkan bateri hp je lah lgpun aku jarang berjalan buat mase ni,pkp
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-5-2020 12:05 PM From the mobile phone | Show all posts
copy_paste replied at 30-5-2020 11:43 AM
kuat jalan ni,jarang duk rumah,sbb tu xde sumber eletrik dari dinding hahaha,
aku harapkan bateri ...

99.99% masa aku kat rumah. Kecuali tok kena follow up, warded atau aku bawa tok ke kecemasan. Sebab tu aku ada banyak powerbank. 2 powerbank 20k mAh mmg aku boh dlm beg kecemasan yg sentiasa siap sedia utk aku bawa bila tok kena pi kecemasan hospital. Dlm beg tu ada siap baju.. Ni aku dok tengah cari beg yg boleh isi baju utk 5-10 hari.. Senang sikit nak boh barang banyak2.
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2020 03:18 PM | Show all posts
sarah82 replied at 30-5-2020 12:05 PM
99.99% masa aku kat rumah. Kecuali tok kena follow up, warded atau aku bawa tok ke kecemasan. Seba ...

sekali keluar rumah lama mmg la kena ade power bank,lagi2 kalau g hospital xleh nak mengahrap plug dinding
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-5-2020 03:19 PM From the mobile phone | Show all posts
copy_paste replied at 30-5-2020 03:18 PM
sekali keluar rumah lama mmg la kena ade power bank,lagi2 kalau g hospital xleh nak mengahrap plug ...

Yap.. Sebab tu utk kat hospital.. Aku bawa extension sendiri.. Jadi boleh ramai2 guna.. Aku mmg request kat anak2 tok jangan ambik wad vip.. Huhuhu.. Sunyi gilaaa..
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2020 03:41 PM | Show all posts
sarah82 replied at 30-5-2020 03:19 PM
Yap.. Sebab tu utk kat hospital.. Aku bawa extension sendiri.. Jadi boleh ramai2 guna.. Aku mmg re ...

power bank yg 18w tu mesti kejap je kan bateri penuh,nk beli tapi rasa mcm bazir la plak dah ade
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-5-2020 03:43 PM From the mobile phone | Show all posts
copy_paste replied at 30-5-2020 03:41 PM
power bank yg 18w tu mesti kejap je kan bateri penuh,nk beli tapi rasa mcm bazir la plak dah ade

Yg aku punya 33watt tu.. Dlm 6 jam fully charge.. 18 watt tu dlm 15k mAh.. Aku rasa dlm 3-4 jam penuh
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2020 07:01 PM | Show all posts
sarah82 replied at 30-5-2020 03:43 PM
Yg aku punya 33watt tu.. Dlm 6 jam fully charge.. 18 watt tu dlm 15k mAh.. Aku rasa dlm 3-4 jam pe ...

power bank xpe charge lame2,sebelum tido bleh charge,
6 jam tu sempat la utk tidur
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-5-2020 07:02 PM From the mobile phone | Show all posts
copy_paste replied at 30-5-2020 07:01 PM
power bank xpe charge lame2,sebelum tido bleh charge,
6 jam tu sempat la utk tidur

Phone dan powerbank aku charge guna cable auto disconnect.. Senang.. Tak overcharge yg rosakkan phone dan powerbank
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list