Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
2738
View
105
Reply

Kucing Kencing Bersepah

[Copy link]

Author: Lavender85       Show all posts   Read mode

Post time 22-5-2020 01:12 PM From the mobile phone | Show all posts
karlnurani replied at 22-5-2020 02:58 AM
macam sama dengan kes aku. solution nya, aku beli perangkap kucing , dapat aku humban terus..kucin ...

Perangkap kucing mcm mana? Cage ke
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 22-5-2020 01:28 PM | Show all posts
bioessence replied at 22-5-2020 11:11 AM
Cat nip tu apa. Ala malas nya aku nak google

dadah kucing. biasa petshop jual yang kering. tapi kurang berkesan, nak kena yang fresh gak

Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2020 01:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Lavender85 replied at 22-5-2020 08:12 AM
shah alam veterinar clinic/ klinik veterinar shah Alam hehe.. jumpa dah

Hahaha thanks ye. Selalu pergi kittys cottage puas hati la jugak. Nextime boleh pergi veterinar clinic tu tengok acanner
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2020 01:41 PM | Show all posts
meisapoya replied at 22-5-2020 08:03 AM
Serious la ada catnip?? Tapi bagus ya pasir ni. I pakai buat potty train kucing sebab SA petshop c ...

salesperson dia yang bagitau. so komot try la sekotak, rm55. memang menjadi sebab ada sekor ni suka sangat membuang atas lantai. elok je habis reallitter ni, trus sambung membuang atas lantai

Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2020 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
bioessence replied at 22-5-2020 11:36 AM
Aku nampak mak kucing stray yg aku bela tu kawin. Menyampah. Anak masih menyusu
.

Besok tu dia tak nak layan lagi la anak yg kecik tu .  Kesian ..  kawan tu dah la masih menetek lagi . Lagi anak2 tu datang nak rapat pun dia marah . Kadang2 ai tak paham la mak kucing ni . Seronok nak berjantan aje .
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 10:04 AM | Show all posts
ampa kena sunatkan kucing jantan tu... kami baru ja hantar sekor bersunat, sbb risau dia memancut rumah jiran..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list