Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
5069
View
162
Reply

[Tempatan] Ibu hamil Covid maafkan dan halalkan semua kecaman warganet

 Close [Copy link]

Author: intercurrent       Show all posts   Read mode

Post time 23-5-2020 05:28 AM From the mobile phone | Show all posts
nenekglamer replied at 23-5-2020 02:45 AM
Budaya baru. Kita yg pedajal org pastu kita memaafkan pulak. Hmm..


Mcm contoh..yg perogol halalkn perbuatan mangsa rogol .. :lol
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 23-5-2020 05:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Eewww.. play victim.. saiko ke hapa?
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 05:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Buat dek je lenkali bang. nerakazen ni mmg mcm tu. Keyboard warrior. Driver mabuk yg langgar org smpi mati dan cacat pun x pnh nk mintk maaf.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 05:42 AM From the mobile phone | Show all posts
~boolean replied at 22-5-2020 02:53 PM
dia pula yang memaafkan..

patutnya dia yang minta maaf..

semalam ade bce kenyataan ni di FB.. dia yg memaafkn ye... xde langsung nak mintak maaf.. mmg selfish human mcm tula... seolah2 xde rase bersalah...
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 05:44 AM From the mobile phone | Show all posts
liton replied at 22-5-2020 04:22 PM
Majoriti dah kerja masa PKPB ni. Bukan kau sorang. Lagipun technician TM bukan mcm TNB.
Mengada je ...


mmg malasla tu... blhla dia berjimba2 tanpa pantauan sang isteri....
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 05:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Ni jenis ssjkc
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 05:49 AM | Show all posts
Bangkai apa nak maafkan ni orang nii.  Kau yg patut mintak maaf mmg hidup dlm dunia sendirinjee 1 keluarga.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 05:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Terima kasihla sudi memaafkan. Tapi netz takde mintak maaf pun. Pandai twist ini orang
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 05:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Zeatyisaac replied at 23-5-2020 12:37 AM
Bukan orang Kelate je. DS Ismail kan dah tarik balik rentas negeri bagi seluruh negara. Ke I silap ...

Lepas kes dia ni, terus tarik balik rentas negeri bagi kes tertentu. Cth suami isteri yang berjauhan.
Apapun alasan tak boleh.

Yang lain, rentas negeri sbb nak balik kg untuk berat mmg tak dibenarkan.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 05:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Patut minta maaf dgn rakyat kelantan. Doh siap baju bling2, beras nasi dagang segantang alih2 kena duk rumoh jah.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 06:04 AM From the mobile phone | Show all posts
nabila11 replied at 23-5-2020 04:22 AM
Yang mung menyinggah merata xsebut pulak ehh

Cuba pegi kat fb laki dia pulak . Bg sedas dua kata. Geram pulak ittee baca
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 06:06 AM From the mobile phone | Show all posts
monsterwife replied at 23-5-2020 04:36 AM
Kenapa?
Ada isu ke ttg nurses KKM?
Kalau nak tau ada je dulu2 my friend citer kenalan dia ada  ...

Dulu dulu ye kot. Sebab tak ramai nak jd nurse. Sesiapa pon dpt jd nurse lg lagi yg ade kabel. Rasanya skrg semua kne melalui spa kan.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 06:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Laki dia yg harus disalahkan.. myinggah pun rumah kluarga laki ni.. nenek laki la, parents laki la.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 06:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Zeatyisaac replied at 23-5-2020 12:37 AM
Bukan orang Kelate je. DS Ismail kan dah tarik balik rentas negeri bagi seluruh negara. Ke I silap ...


Rentas negeri kan memang tak boleh?
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 06:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Makin lama makin ramai manusia bermasalah mental...
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 06:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Bukan dah hujung third trimester ni check up every week ke? Mcm mana mek klate ni dah sampai sana baru dpt tau positif covid? Kat kl sebelum ni tak pi check up ke?
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 07:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Cookingholic replied at 23-5-2020 06:49 AM
Bukan dah hujung third trimester ni check up every week ke? Mcm mana mek klate ni dah sampai sana ba ...

yup. check up every week... siap warning-warning lagi kalau ada tanda beranak cepat2 ke hospital takut terberanak awal. lagi-lagi anak ke 2.

kalau kat sini.. kalau check up ujung-ujung ni siap tanya nak beranak kat mana. kalau ambik swasta ambik pakej mana, doktor apa. kalau hospital kerajaan, musim kobid ni nak beranak pun call siap2 hotline beranak ( kalau kat sini) to make sure org2 hospital standby extra precaution.. maknanya prosedur to ada untuk org yang bersalin.

so aku pun heran camner dia boleh terlepas utk beranak kat kampung. ada surat doktor tak? kalau ada, camner doktor boleh bagi ye? risiko sarat bunting utk perjalanan jauh & dari zon merah ke zon hijau.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 07:22 AM From the mobile phone | Show all posts
nuril86 replied at 23-5-2020 05:42 AM
semalam ade bce kenyataan ni di FB.. dia yg memaafkn ye... xde langsung nak mintak maaf.. mmg self ...

Dia rs tak salah kot jln sana..jln sini...
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 07:41 AM From the mobile phone | Show all posts
lola0311 replied at 23-5-2020 06:06 AM
Dulu dulu ye kot. Sebab tak ramai nak jd nurse. Sesiapa pon dpt jd nurse lg lagi yg ade kabel. Ras ...

Iye...tapi yg ni bukan asal KKM tapi DBKL
Serap ke KKM.Terkejut aku dengar hehehe.
Tapi yelah maybe depa qualified lah
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 07:46 AM | Show all posts
kalau tak hulur macammana nak ambil ?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list