Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
7756
View
193
Reply

[Tempatan] Pemandu mabuk pandu melulu di Bazar Bukit Beruntung (video inside)

[Copy link]

Author: whitemagic    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 23-5-2020 05:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Gila la mamat tu. Kalau terlepas, tak tau la.

Iols tak setuju org minum2 pastu memandu. Tapi nak buat kajian, apa kandungan alkohol yg dibenarkan?

berhubung kandungan alkohol yang perlu dibenarkan
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 23-5-2020 05:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa payah sangat diorang ni nak gubal undang2 ketat sikit utk pemandu mabuk ni? Penguatkuasa2 ni semua ambik alkohol and drive jugak ke yg sayang sangat nak buat hukuman ni? Ala2 sek sek kito jugak ke kekdahnya?
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 05:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa yg memandu secara melulu. Tu mmg nak langgar org...
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 05:30 AM From the mobile phone | Show all posts
malaysia perlukan team underground utk setel kes2 mcm ni. Dpt kat polis, pastu nant peguam negara gugur kes.

dpt tau alamat rmh dia, kutip ajak main game. Game yg tiada jalan kembali
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 05:33 AM From the mobile phone | Show all posts
baghal_bortuqal replied at 23-5-2020 01:09 AM
yg terpekik soh org lain telepon pulis tu dah kenapa?

call la sendiri.

Nanti melepas la nk record video
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 05:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols eksiden kelmarin crnggini la
Sampai skang orang yang langgar iols x report lagi
Geram btol
Kete dia x teruk tapi yang teruk kete iols
Mcmana nak claim insurans dia ek? Adoi..kalau dia xnak report..mampuih iols.bawak kete cam tu
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 05:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Lepas punya lah... Paling koman pun kena denda memandu di bawah pengaruh  alkhohol.
Nanti Ada la puak2 dia yg back up. Dia org Ni sama jugak dgn Zeus, sorang nyawa dia org lbh bernilai dr beratus-ratus nyawa org lain
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 05:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Naper dia pilih bazaar ramadan melayu untuk buat hal
Camner dia bley sampai bazaar tuh
Naper tak menggiler dia kawasan lain
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 06:00 AM From the mobile phone | Show all posts
kasi tembak je orang macam ni
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 06:05 AM From the mobile phone | Show all posts
baghal_bortuqal replied at 23-5-2020 12:30 AM
kebabian apakah ini?

bangsa dap.. mcm biasa
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 06:06 AM From the mobile phone | Show all posts
baghal_bortuqal replied at 23-5-2020 01:09 AM
yg terpekik soh org lain telepon pulis tu dah kenapa?

call la sendiri.

tepon prepaid hbis
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 06:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Cepatla laksana hukuman ketat untuk driver mabuk ni. Kemonn
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 06:12 AM From the mobile phone | Show all posts
prettyuglybabe replied at 23-5-2020 01:13 AM
i lagi sakit hati dengar penonton yang terpekik-pekik suruh call polis tu..
rakam lagi penting dari ...

Bahan bukti sis... Penting
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 06:13 AM From the mobile phone | Show all posts
prettyuglybabe replied at 23-5-2020 01:23 AM
ramai je orang lain rakam..
acah-acah nak jadi first hand la tu..

Ramai je org lain ada henpon... Sooooo...
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 06:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Bayangkan hilux tu dipandu seekor babi

atau hilux itu sendiri babi

gitu la umpamanya
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 06:16 AM From the mobile phone | Show all posts
baghal_bortuqal replied at 23-5-2020 01:09 AM
yg terpekik soh org lain telepon pulis tu dah kenapa?

call la sendiri.

Gitulah... Asyik menyuruh orang je. Sendiei tak buat pulak. Pastu nanti bising takde org call polis.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 06:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Last2 yg mabuk ada kad OKU...
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 06:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Makin lama makin ramai manusia bermasalah mental...
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 06:29 AM | Show all posts
Reti bahasa kebangsaan tak celaka ni? Kalau kena pakai translator sila tarik balik kerakyatan dan halau balik china.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 07:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Haramkan sekali Hilux dan bazar Ramadhan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list