Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
1326
View
30
Reply

[Cerita] Keluargaku adalah Keluarga Avengers.

[Copy link]

Author: gigahertz    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 24-5-2020 05:33 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
I ada 7 adik beradik. yang no 2 . no 3 , no 5 dah kahwin.
yang no 3 ada 4 anak - 1st Avengers
yang no 2 ada 4 anak - age of ultron
bila yang no 2 & no 3 bertemu. mmg jadi civil war.
yang no 5 dah ada anak laki - ifinity war
bila balik beraya kumpul ramai ramai mmg end Game. yang tu menangis yang tu nak makan yang tu tido. yang no 5 tu anak dia aku panggil "thanos". pasal dia sorang je kan. tapi dia punya kecah..habis periuk nasi sudip garpu keluar. dia punya kecah macam 10 org punya kecah.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 24-5-2020 06:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku pulak rasa stress sebab kecah dapur..
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2020 06:16 PM From the mobile phone | Show all posts
I remember you penah cite earlier
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2020 06:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Wahhh..meriahnya hr raya TT..
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2020 07:32 PM From the mobile phone | Show all posts
ingatkan ada video or gmbr
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-5-2020 07:51 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 24-5-2020 10:16 AM
I remember you penah cite earlier

semalam civil war. anak kakak i no 3 tu dia main kereta api guna bateri tu ntah mcm mana kereta api tu melekat kat rambut dia. kereta api tu di on switch pastu di geleknya atas kepala sendiri. tetiba dtg nangis. kitaorang tgh makan malam time tu. pastu mak budak tu xde keluar gi mydin.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-5-2020 07:54 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 24-5-2020 10:04 AM
Aku pulak rasa stress sebab kecah dapur..

yang main barang dapur tu si thanos tu je. avenger lain x main sampai ke dapur. mak i mencari sudip hilang sebab si thanos sangkutkan kat pagar depan. setiap kali si thanos sampai.perkara pertama adalah pergi ke dapur.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-5-2020 08:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Boomibulat replied at 24-5-2020 10:37 AM
Wahhh..meriahnya hr raya TT..

mak i la kesian + pening kepala.sebab mak i walaupun adik beradik ramai tapi majoriti perempuan. gitu jugak dengan kita 7 orang majoriti perempuan.tetiba ada cucu majoriti lelaki
cucu yang sulung sekali duduk dengan mak i tu hari masa exam akhir tahun kot di bawaknya balik kertas seni. mak i mengamuk terus serbu sekolah
ni dah kali ke dua . tu hari mula2 matematik di bawak balik rumah.
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2020 08:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Giga, takde sapa jadi hulk ke? Dah meriah betul bunyiknya
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2020 08:41 PM | Show all posts
keluarga sis vokuru army bts
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2020 08:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Huhaiiii sabarnya lahai Aku x brapa dpt tolerate kalo gtu.. Otomatik aku jadi Dark Phoenix..
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2020 08:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Lawak la cite ko
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2020 08:52 PM From the mobile phone | Show all posts
gigahertz replied at 24-5-2020 07:54 PM
yang main barang dapur tu si thanos tu je. avenger lain x main sampai ke dapur. mak i mencari sudi ...

Iols is stress.. Dapur berselera boleh buat aku tak tau nak buat apa.. Esk makcik balik.. Hari Selasa misi utama aku mengemas dapur semula.. Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2020 08:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Giga.. U lelaki ka perempuan.. Blur kejap.  Wakakakaka...

Memandangkan aku dilahirkan dalam majoriti lelaki.. Aku boleh saja layan civil war ni.. Ada aku kisah.. Tapi dapur kecah boleh buat aku stress juga
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-5-2020 09:02 PM From the mobile phone | Show all posts
nefnefnef replied at 24-5-2020 12:21 PM
Giga, takde sapa jadi hulk ke? Dah meriah betul bunyiknya

Hulk ada Thor ada. iron man ada.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-5-2020 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 24-5-2020 12:55 PM
Giga.. U lelaki ka perempuan.. Blur kejap.  Wakakakaka...

Memandangkan aku dilahirkan dalam majo ...

i is lelaki ok? dapur i besar bangat tak sesuai utk thanos berseorangan.kat dapur memacam ada. saiz rumah i muat 4 car sedan serentak.
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2020 09:07 PM From the mobile phone | Show all posts
gigahertz replied at 24-5-2020 09:06 PM
i is lelaki ok? dapur i besar bangat tak sesuai utk thanos berseorangan.kat dapur memacam ada. sai ...

Hahahahaha.. Selalu ingat uols perempuan.. Wakakaka..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-5-2020 09:09 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 24-5-2020 01:07 PM
Hahahahaha.. Selalu ingat uols perempuan.. Wakakaka..

u i tak tau forumer ke berapa cakap i perempuan
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2020 09:28 PM From the mobile phone | Show all posts
gigahertz replied at 24-5-2020 07:51 PM
semalam civil war. anak kakak i no 3 tu dia main kereta api guna bateri tu ntah mcm mana kereta ap ...

Hahahaa..buas budak2 ada je akal
Alangkan anak kucing pun nakal kemain ni pula budak2 umur cerelac dengan DHA
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2020 09:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Family meols powerpuff girls. Dah terbiasa keliling perempuan. Lelaki tu macam alien.
Bila study & kerja majoriti lelaki.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list