Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
1308
View
35
Reply

Left to Survive

[Copy link]

Author: sarah82    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 26-5-2020 07:57 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by sarah82 at 28-6-2020 10:11 AM

Aku suka main game bunuh zombie ..PUBG semua tu aku tak reti.. Terlalu susah utk otak tua aku..

Left to Survive ni bagi aku ok la.. Boleh la layan untyj hilangkan stress.. Kadang2 aku beli juga la barang dalam game ni.. Biasanya aku pulun join event2 sampai menang la senjata yg limited edition.

Skrg utk siapkan task minggu ke 7 aku perlukan clanmate utk mini game PVP.. Clanmate aku la ni semuanya tido.. Seorg pun tak sahut utk jadi clanmate aku utk pvp.. Level aku dalam PVP dah 4..kira tinggi la.. Sebab permulaan  season pemain akan bermula dgn level 20. penat aku tembak musuh tau nak dpt level 4 tu. Keberangkalian aku nak menang dlm mini game PVP adalah 70%(walaupun aku boleh saja riak kata 98% )

Update : memandangkan aku tau dah nak screen record.. Ni video pertama aku kat youtube layan BASE RAID

Jadi sapa nak jadi clanmate aku??????
Screenshot_20200526-074605_Google Play Store.jpg
Screenshot_20200526-074748_Left to Survive.jpg
Screenshot_20200526-074708_Left to Survive.jpg
Screenshot_20200526-074721_Left to Survive.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 26-5-2020 08:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Siap keluar belanja sarah, pembunuh zombie tegar ni

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-5-2020 08:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Catpaw replied at 26-5-2020 08:22 AM
Siap keluar belanja sarah, pembunuh zombie tegar ni

Hahahaha.. Keluar sekali sekala saja.. Sebab nak limited edition senjata.
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 08:32 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 26-5-2020 08:25 AM
Hahahaha.. Keluar sekali sekala saja.. Sebab nak limited edition senjata.

L2S pun pakai clan jugak ye, serupa cam pubg. Iols main game yg takda clan2 ni, game mudah2 je
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-5-2020 08:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Catpaw replied at 26-5-2020 08:32 AM
L2S pun pakai clan jugak ye, serupa cam pubg. Iols main game yg takda clan2 ni, game mudah2 je

Task lain dah siap.. Cuma task clanmate saja.. Dah la reward dia 900 point pvp... Boleh la beli health kit.. X la penat sangat ketik2 phone utk menang pvp.. Supaya dpt point byk.. Hahahaha.. Nanti iols cari L2S
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 08:54 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 26-5-2020 08:34 AM
Task lain dah siap.. Cuma task clanmate saja.. Dah la reward dia 900 point pvp... Boleh la beli he ...

Apo ni ada task2 lagi, health kit dalam game ke? Ni mesti ada pertndingan clan2 macam pubg jugak ni
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 08:58 AM From the mobile phone | Show all posts
anak anak smua pakat main pubg ni..apakenama pakji? kemain bersenang lenang dpt main gem dpt ciken dinner. buang masa takde dpt duit pon..perasan jadi spesel army dlm maya jek..hahaha so sad. sorry sarah karos lepas geram
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-5-2020 09:00 AM From the mobile phone | Show all posts
rospinki replied at 26-5-2020 08:58 AM
anak anak smua pakat main pubg ni..apakenama pakji? kemain bersenang lenang dpt main gem dpt ciken d ...

Hahaha tak apa karos.. Thread sy.. Sy x kisah ot... Hahaha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-5-2020 09:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Catpaw replied at 26-5-2020 08:54 AM
Apo ni ada task2 lagi, health kit dalam game ke? Ni mesti ada pertndingan clan2 macam pubg jugak n ...

Hahaha.. Tak pernah.. Iols penyumbang terbesar kemenangan clan iols.. Hahaah
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 09:03 AM From the mobile phone | Show all posts
rospinki replied at 26-5-2020 08:58 AM
anak anak smua pakat main pubg ni..apakenama pakji? kemain bersenang lenang dpt main gem dpt ciken d ...

Haha cuba kak ros cakap nak join sekali buat clan ros family gitu
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 09:04 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 26-5-2020 09:00 AM
Hahaha.. Tak pernah.. Iols penyumbang terbesar kemenangan clan iols.. Hahaah

Haha hebat sarah, nanti masuk pertandingan cam pubg tu leh dapat duit
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-5-2020 09:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Catpaw replied at 26-5-2020 09:04 AM
Haha hebat sarah, nanti masuk pertandingan cam pubg tu leh dapat duit

Tak nak la.. Complicated pubg tu.. Hahahaaha
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 09:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Catpaw replied at 26-5-2020 09:04 AM
Haha hebat sarah, nanti masuk pertandingan cam pubg tu leh dapat duit

takde karos nk berjemaah buat keja xpekdah tu. cet
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 09:09 AM From the mobile phone | Show all posts
rospinki replied at 26-5-2020 09:08 AM
takde karos nk berjemaah buat keja xpekdah tu. cet

diorang siap ada live macam bola tu kan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-5-2020 09:11 AM From the mobile phone | Show all posts
rospinki replied at 26-5-2020 09:08 AM
takde karos nk berjemaah buat keja xpekdah tu. cet

Katanya dapat duit kan? Hari tu ada baca surirumah buat duit jadi gamer sebulan 10-15k main pubg tak salah.
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 09:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Catpaw replied at 26-5-2020 09:09 AM
diorang siap ada live macam bola tu kan

haohhh dh keluar kt sport news tv3 xsilap..merepek sguh. tapi kan..tbh karos tak menidakkan revolusi gamers. karos jga pernah gila game dulu..smpi mimpi tangkap batu batu permata dan lawan monster..hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 09:17 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 26-5-2020 09:11 AM
Katanya dapat duit kan? Hari tu ada baca surirumah buat duit jadi gamer sebulan 10-15k main pubg t ...

nenek tua itu ke? itu gamers tegar dpt duit bebaloike dgn usia merepot kt dptn pc.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-5-2020 09:18 AM From the mobile phone | Show all posts
rospinki replied at 26-5-2020 09:17 AM
nenek tua itu ke? itu gamers tegar dpt duit bebaloike dgn usia merepot kt dptn pc.

Muda lagi.. Dalam 30 an rasanya.. Thread awal bulan Jan tak salah.. Fuhh.. Best juga jadi mcm dia.
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2020 09:27 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 26-5-2020 09:18 AM
Muda lagi.. Dalam 30 an rasanya.. Thread awal bulan Jan tak salah.. Fuhh.. Best juga jadi mcm dia. ...

aah..tak silap ada baca. lucky her..kalau tiap tiap bulan dapat berbaloila..ni once in the blue moon je. keja dua bulan dh bole dpt byk tu.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-5-2020 09:28 AM From the mobile phone | Show all posts
rospinki replied at 26-5-2020 09:27 AM
aah..tak silap ada baca. lucky her..kalau tiap tiap bulan dapat berbaloila..ni once in the blue mo ...

Tu la.. X salah dia dpt tiap2 bulan..mmg senang la hidup dia.
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list