Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
2348
View
41
Reply

jiran cemburu dgn aku

[Copy link]

Author: Danielfazly       Show all posts   Read mode

Author
Post time 28-5-2020 02:59 PM | Show all posts |Read mode
Aku pelik la dgn jiran aku nii...pasal aku ada byk kereta pon nk cemburu...bila ditegur xnk pandang tp jeling2 lak.....macam aku ni ada buat salah jew dgn dia nii...pelik aku laa...macam ni punya orang pon ada ka??....isisisisis....
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 28-5-2020 03:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Kau parking kete yang banyak tu depan rumah dia ke?
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2020 04:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Cana chuols tau heshe nyampah tengok chuols banyak kereta? Manalah tau, attitude tt ke ape ke....
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2020 04:15 PM | Show all posts
berapa byk kereta u ada tu..
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2020 04:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Ntah2 jiran bengang sbb ko park kat depan pagar dia sbb kete ko byk sgt kannn
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2020 06:07 PM From the mobile phone | Show all posts
ko pon satu, dah tau keta byk xreti2 nk bgi pinjam ke dkt jiran tu...
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2020 07:28 PM | Show all posts
Mana tahu dia cemburu sebab kereta?? Mungkin ada sebab lain..
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2020 09:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Lain kali beli banglo laa TT yg banyak area utk parking... duk rumah teres harus dijeling jiran duk makan space orang
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2020 10:52 PM From the mobile phone | Show all posts
so sekarang apa nasihat yang u nak dari forumer?
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 12:58 AM | Show all posts
meluat kot, banyak keta tapi kena parking merata
jika duduk rumah yang parking limited.

Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 04:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Confident nya kamu jiran jealous sbb uol bnyk kereta

Umur berapa ni
Dh kje ke msh bljr
Sewa bujang ke family
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 05:48 AM From the mobile phone | Show all posts
U kot yg perasan jiran jeles
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 11:45 AM | Show all posts
faraway1 replied at 29-5-2020 12:58 AM
meluat kot, banyak keta tapi kena parking merata
jika duduk rumah yang parking limited.

Betul tu.
I pun meluat dgn my jiran.Sibuk parking kete depan my house. I nak kluar pun susah, takut terlangar kete dia. Pastu dah takda tempat I nak parking my car. Iyelah, kadang2 nak lega dalam rumah. Sekarang ni berhimpit2 kete dalam pagar rumah.
Pastu yang lagi geram, ada orang yang dari jalan belakang rumah pun parking kete dia depan my house,Apa punya mentality lah orang2 ni.
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 12:36 PM | Show all posts
tips yg dok taman perumahan or perumahan bertingkat..
kalau dh kete byk..park bebaik jgn smp menyusahkan org lain nk lalu lalang..
jgn halang laluan awam..psl parking bole bawak gaduh jiran2
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 12:46 PM From the mobile phone | Show all posts
TT pun apa lagi, jeles balikla ke jiran tu. Baru berbalas jeles namamya
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 03:41 PM | Show all posts
camne uols tahu jiran jeles sebab banyak kete?? kot sebab lain ke??
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2020 03:42 PM | Show all posts
cuba uols terangkan dgn lebih lanjut.. baru la semua boleh tolong kt sini..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-5-2020 05:19 PM From the mobile phone | Show all posts
shernazz replied at 28-5-2020 03:43 PM
Kau parking kete yang banyak tu depan rumah dia ke?

Semua dlm persekitaran rumah sendiri xde pulak parking dekat rumah diorang pon
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-5-2020 05:22 PM From the mobile phone | Show all posts
belilies replied at 28-5-2020 04:09 PM
Cana chuols tau heshe nyampah tengok chuols banyak kereta? Manalah tau, attitude tt ke ape ke....

Kite jarang ade kt rumah,selalu kerja luar kawasan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-5-2020 05:24 PM From the mobile phone | Show all posts
eira2310 replied at 28-5-2020 04:15 PM
berapa byk kereta u ada tu..

Ada 3 kereta jew,
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list